NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 17:34

NRK - 22 sep 23 kl. 02:48

Zelenskyj til Canada

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj skal besøke Canada og tale til landets nasjonalforsamling fredag. Det opplyser kontoret til Canadas statsminister Justin Trudeau. Zelenskyj skal også møte canadiske næringslivsledere for å styrke private investeringer i Ukraina i framtida, heter det..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volodymyr Zelenskyj, Canada, Canadas, Justin Trudeau, Ukraina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Zelenskyj, til, Canada
NRK - 20 aug 23 kl. 14:41

Nederland lover Zelenskyj F-16-fly

Statsminister Mark Rutte fortalte søndag Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj at Danmark og Nederland har forpliktet seg til å gi Ukraina slike fly. Zelenskyj og hans kone Olena Zelenska dro fra flyplassen Skavsta søndag formiddag på et av den svenske regjeringens fly etter å ha drøftet videre militært samarbeid med statsminister Ulf Kristersson, melder SVT. Ved middagstider landet flyet på en flybase i Eindhoven der Zelenskyj møtte Rutte og inspiserte et F-16-fly.

NRK - 20 sep 23 kl. 17:48

Zelenskyj med klar beskjed til FN

I sin tale til FNs sikkerhetsråd onsdag, kommer Ukrainas president med kritikk mot FNs manglende evne til å handle mot Russland. Russland har både fast sete og vetorett i Sikkerhetsrådet. – Vetoretten burde kunne suspenderes, sier Zelenskyj.

NRK - 20 jan 24 kl. 21:53

Zelenskyj nervøs for eventuell Trump-retur til Det hvite hus

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener Donald Trumps retorikk om Ukraina-krigen er svært farlig. Zelenskyj viser til Trumps påstand om at han skal kunne stoppe Ukrainas krig med Russland på 24 timer hvis han blir USAs president igjen. I et intervju med britiske Channel 4 som ble sendt fredag, inviterte Zelenskyj Trump, som leder kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat i høstens valg, til Kyiv.

Klartale - 10 jul 23 kl. 13:30

2023 kan bli tidenes varmeste år

2023 kan bli det varmeste året i verden noensinne. Eksperter advarer, skriver kanalen CNN. Britene har hatt sin varmeste juni noen gang.

Klartale - 13 dec 23 kl. 10:19

Volodymyr Zelenskyj besøker Norge

Saken oppdateres. Zelenskyj er Ukrainas president. Russland gikk til angrep på Ukraina 24.

NRK - 20 sep 23 kl. 17:39

Zelenskyj taler først tross kraftig russisk protest

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj taler nå på et åpent møte om Ukraina i FNs sikkerhetsråd. – Det er en kriminell aggresjon mot vårt land med mål om å ta landet vårt. Terrorist-staten er villig til å undergrave alle internasjonale normer som er ment å skulle beskytte verden mot krig, sa Zelenskyj.

NRK - 11 okt 23 kl. 11:28

Zelenskyj vil stille til valg på nytt

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier han er villig til å stille som presidentkandidat, hvis krigen fortsetter. Det er i et intervju med den rumenske TV-kanalen Digi 24 Zelenskyj sier han er villig til å stille for en ny periode. men han sier samtidig at hvis krigen mot Russland tar slutt, så vil han ikke stille på nytt.

NRK - 13 dec 23 kl. 09:11

Stortinget får besøk av Zelenskyj

Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj, skal tale til stortingsrepresentantene i stortingssalen onsdag 13. desember, melder Stortinget i en pressemelding. I tillegg vil Zelenskyj møte stortingspresident Masud Gharahkhani og de parlamentariske lederne.

NRK - 31 aug 23 kl. 04:44

Zelenskyj fordømmer korrupsjon i militærets opptaksprosess

Systematisk korrupsjon gir mange ukrainere fritak fra militæret av medisinske årsaker, ifølge landets president Volodymyr Zelenskyj. Ifølge ham har ukrainske myndigheter gjennomgått statistikk som viser hvor utbredt fritak av falske årsaker, bestikkelser og flukt til utlandet har vært siden den russiske invasjonen i fjor vår. En etterforskning av tvilsomme medisinske unntak er fortsatt pågående, ifølge Zelenskyj.

NRK - 16 jan 24 kl. 11:51

Zelenskyj presser på for Nato-medlemskap

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ba Nato-sjef Jens Stoltenberg om fortgang i landets medlemskapssøknad da de to møttes i Davos. Zelenskyj sa at han forventer en beslutning fra Nato i løpet av året som vil bringe Ukraina nærmere medlemskap i forsvarsalliansen. Da de to møttes under verdens økonomiske forum (WEF), oppdaterte Zelenskyj også Stoltenberg om situasjonen ved fronten, opplyser presidentens kontor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 45 minutter siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 1 time siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 3 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 2 timer siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com