E24 > Økonomi

Thursday, 09 February, 00:19

E24 - 05 dec 22 kl. 08:24

Widerøe venter tøff vinter

Flyselskapet ser for seg høyere billettpriser..
Les mer på E24


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Widerøe, venter, tøff, vinter
NRK - 05 dec 22 kl. 09:33

Widerøe: – Vi forbereder oss på en tøff vinter

Widerøe hadde litt fullere fly i november i år sammenlignet med i fjor. Samtidig er flyselskapet klare på at det tilbys for mange seter på innenriksmarkedet. – Til tross for en bedring i november, er markedet fremdeles svakt.

NRK - 13 jan 23 kl. 10:10

Nesten 7.000 Widerøekanseleringar i fjor

Nesten 7.000 Widerøeflyvinger blei kansellerte i fjor, viser tal frå Widerøe. Det er 2.

NRK - 13 jan 23 kl. 10:10

Nesten 7000 Widerøekanseleringar i fjor

Nesten 7000 Widerøeflyvinger blei kansellerte i fjor, viser tal frå Widerøe. Det er 2500 fleire kanselleringar enn førre normalår i 2019. Teknikarstreiken og ringverknadar av pandemien er nokre av årsakene, men også dårleg vêr har skylda for mange av kanselleringane.

NRK - 02 feb 23 kl. 16:52

Alle piler peker oppover for Widerøe

Januar i år ble markant bedre for flyselskapet Widerøe enn januar i fjor som var sterkt preget av pandemien. Selskapet fløy flere passasjerer, hadde passasjerer i flere av flyenes seter og tjente mer per passasjerkilometer i januar i fjor. Også tolvmånedersveksten er solid, viser den siste trafikkrapporten til Widerøe.

Klartale - 01 feb 23 kl. 06:30

Er det en rar vinter eller klima-endringer?

Snøen lavet tungt ned over Østlandet og Sørlandet i januar. For så å regne bort like raskt. Minusgrader skiftet til plussgrader før du ante det.

NRK - 02 nov 22 kl. 13:19

Bur seg på tøff vinter

Det har vore ein svak oktober for flyselskapet Widerøe, melder NTB. Høgare kostnadar gir utfordringar for flybransjen, og flyselskapet bur seg på ein tøff vinter og ventar færre reisande. Konsernsjef Stein Nilsen i Widerøe seier at dei har gjer grep for å ruste seg mot ein hard vinter..

NRK - Igår: 12:07

Widerøe forventer store forsinkelser

Widerøe forventer store forsinkelser i flytrafikken utover tirsdag ettermiddag. – I høyden hvor flyene befiinner seg, er det faktisk oppe i orkan styrke. Nå opplever vi store utfordringer i trafikken både i Troms og Finnmark.

NRK - 04 okt 22 kl. 08:14

Widerøe kutter tross passasjerrekord

Widerøe skriver i en pressemelding at til tross for passasjerrekord med 310.000 passasjerer i september, forventer de et langt svakere marked i vinter. Det betyr at de kommer til å kutte kapasiteten, og har allerede gjort kutt tilsvarende ett fly fra og med oktober.

Klartale - 15 nov 22 kl. 13:35

Mange asylsøkere er lei av å vente

Mange har flyktet til Storbritannia de siste årene. Og mange av dem mangler fortsatt svar på asylsøknaden sin.Over ti tusen venter fortsatt på svar etter ett år.

E24 - 02 nov 22 kl. 09:53

Widerøe venter en tøff vinter

Drivstoffprisen og den svake kronen gir store kostandsutfordringer for Widerø, som legger bak seg en svakere oktober enn planlagt..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Disney vil kutte 7000 jobber og spare 5,5 milliarder dollar

Nyheten om nedbemanning og innsparinger kommer samtidig med kvartalsrapporten, som viste nedgang i strømmekunder men bedre finansielle tall enn ventet..

E24 - 2 timer siden

Disney vil kutte 7000 jobber

Nyheten om nedbemanninger og innsparinger kommer samtidig med kvartalsrapporten, som viste nedgang i strømmekunder og bedre finansielle tall enn ventet..

E24 - 2 timer siden

Disney mistet strømmekunder – men tjente mer enn ventet

Underholdningskjempen gjorde det bedre enn ventet på det finansielle i forrige kvartal, men Disney+ mistet abonnenter..

E24 - 6 timer siden

Alphabet snubler i konkurransen om chatteroboter

Alphabet falt 7,68 prosent på Wall Street etter rapporter om at deres nyopprettede AI-bot gir unøyaktige svar. Samtidig jobber konkurrentene med rivaler..

E24 - 2 timer siden

Demonstrasjon av chatterobot trakk Wall Street ned

Teknologiaksjene trakk Wall Street nedover onsdag. Google-eier Alphabet falt tungt, og selskapets nye chatterobot er i fokus..

E24 - 3 timer siden

Betalte over dobbelt så mye skatt i fjor som verdens mest verdifulle selskap gjorde

På de siste ti årene har Equinor nå rundet 1 billion kroner – 1000 milliarder – i innbetalt skatt. Tilnærmet alt har gått til Norge..

E24 - 4 timer siden

ABG øyner flere fusjoner og oppkjøp i 2023

ABG Sundal Collier måtte i fjor se langt etter resultater som kan matche 2021-nivåer, men øyner håp for 2023. – Vi ser økt aktivitet på kapitalinnhenting i det nye året, både på aksjer og obligasjoner, sier norgessjef Kristian B. Fyksen..

E24 - 4 timer siden

Yara importerer fortsatt fra Russland

Den Oslo Børs-noterte industrikjempen har kuttet kraftig i Russland-kjøpene. Likevel er det ikke full russisk importstopp..

E24 - 5 timer siden

Økokrim: Rekordhøyt antall bedragerianmeldelser

Nettbedragerier har økt i omfang, melder Økokrim, som i fjor så en oppgang på 14 prosent i antall anmeldelser av økonomisk kriminalitet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com