NRK > Nyheter

Onsdag, 12 Mai, 18:57

NRK - 06 mai 20 kl. 09:41

Widerøe gjennopptar noen ruter

Widerøe gjenopptar rutetilbudet fra Stokmarknes fra 8. mai, etter at Samferdselsdepartementet har valgt å betale for flyruten, melder NTB. I tillegg vil de begynne å fly fra kortbaneflyplassene i blant annet Vardø, Berlevåg, og Sandane fra 1. juni..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stokmarknes, Samferdselsdepartementet, NTB, Vardø, Sandane

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Widerøe, gjennopptar, noen, ruter
P4 - 27 mai 20 kl. 13:21

SAS gjenopptar flere ruter

Flyselskapet SAS gjennopptar nå flere ruter, som følge av at en rekke land letter på reiserestriksjonene sine. Selskapet åpner for flere ruter mellom de skandinaviske landene, men også noen transatlantiske ruter. Blant annet opplyser SAS at de igjen vil fly til København og Aberdeen, i tillegg til at flyvninger fra København åpnes til Amsterdam, New York og Chicago..

P4 - 27 mai 20 kl. 18:47

Forlenger minimustilbud

Samferdselsdepartementet forlenger nå avtalene med SAS, Norwegian og Widerøe om et minimumstilbud for flyruter, med en måned til 30 juni. I tillegg utvides avtalene med nye ruter i Nord-Norge, opplyser samferdselsminister Knut Arild Hareide. SAS opplyste i dag at de gjennopptar flere ruter i juni, som følge av at flere land letter på reiserestriksjonene sine..

P4 - 27 okt. 20 kl. 21:08

130 Widerøe-ansatte mister jobben

130 ansatte i Widerøe på Flesland i Bergen mister jobben. Ifølge Bergensavisen har Widerøe Ground Handling, som leverer bakketjenester til forskjellige flyselskaper på flyplassen, nylig mistet anbudskontrakten med SAS. De hadde fra før kontrakt med KLM, Widerøe og SAS.

P4 - 18 feb. 20 kl. 08:21

-Widerøe-kutt et veldig godt PR-utspill

-Widerøe-kuttene er lite dramatisk. Det mener fly- og PR-ekspert Christian Kamhaug. Widerøe kutter 4000 avganger i ruteprogrammet som utgjør 15 prosent av de kommersielle kortbanerutene.

NRK - 18 feb. 20 kl. 18:39

Vil ikke ha Widerøe-ruter

Det danske flyselskapet Danish Air Transport vil ikke overta flyrutene som Widerøe kutter. Mandag ble det kjent at Widerøe skal kutte 4.000 avganger..

P4 - 08 april 20 kl. 21:13

Widerøe skal fly koronapasienter

Widerøe skal nå fly koronapasienter. Med et ombygget passasjerfly har Luftambulansen og Widerøe inn gått et samarbeid som skal styrke kapasiteten til rask transport over hele landet. Flyet skal være i drift om noen uker og skal ha base i Bodø.

P4 - 06 mai 20 kl. 09:57

Widerøe gjenopptar flygninger

Widerøe gjenopptar noen ruter som ble stengt ned etter koronautnruddet. Tilbudet fra Stokmarknes gjenopptas fra 8. mai, etter at Samferdselsdepartementet har valgt å betale for flyruten, melder NTB.

P4 - 12 sep. 20 kl. 08:20

Ruter ber reisende dele seter med andre

Ruter ber passasjerer om ikke okkupere nabosetet i kollektivtrafikken. De opplever nå at reisende setter sekker eller vesker i setet ved siden av seg for å hindre at noen setter seg der. Det fører ifølge Ruter til dårlig smittevern, fordi mange da må stå i stedet.

NRK - 10 feb. 20 kl. 05:45

Widerøe varsler innstillinger

Widerøe melder at det kan komme en del innstillinger i dag. Det skyldes at lufttrykket i deler av Nord-Norge er for lavt til at de kan ta av. Problemet rammer ifølge Widerøe trafikken fra Trondheim og nordover..

NRK - 11 feb. 20 kl. 08:08

Lavtrykkproblemer for Widerøe

Widerøe har tirsdag innstilt 21 avganger i Troms og Finnmark på grunn av lavtrykket som ligger over Nord-Norge. Ifølge Meteorologisk institutt skal lavtrykket lette utover formiddagen. Widerøe håper å få all trafikk i gang igjen løpet av dagen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hamas: Har avfyrt 130 raketter 

Hamas varsler onsdag ettermiddag at 130 raketter nettopp er blitt skutt mot Israel. Luftalarmen går i Tel Aviv og flere andre byer. Luftsirenene gjaller både i Tel Aviv, byer i det sentrale Israel og sør i landet nær Gazastripen..

NRK - 10 minutter siden

Søreide: Eksplosiv situasjon

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier situasjonen i Midtøsten-regionen er eksplosiv. Søreide snakket onsdag med den palestinske utenriksministeren Riyad Al-Maliki og skal etter planen snakke med den israelske utenriksministeren Gabi Ashkenazi torsdag. – Vi er veldig klare på vår henstilling til både politiske og religiøse ledere om at de har et ansvar for å bidra til å roe ned, sier Søreide til NTB.

NRK - 1 time siden

Nytt høyhus i Gaza bombet

Israel fortsetter luftangrepene mot Gazastripen onsdag ettermiddag. Ifølge nyhetsbyrået AP kollapset et høyhus i Gaza by etter et angrep like før klokken 18 norsk tid. Avisa Times of Israel hevder det er al-Shourouk-bygningen som er ødelagt..

NRK - 15 minutter siden

Gode nyheter for Oslos gjenåpning

Byrådsleder Raymond Johansen peker på stort behov for den skjevfordelingen regjeringen nå går inn for, og sier det er gode nyheter for gjenåpningen av Oslo. – Dette har vi ventet på lenge, og jeg er selvfølgelig veldig glad for at Oslo og andre områder i Norge med høyt smittetrykk får flere vaksiner, sier Johansen til NTB..

NRK - 30 minutter siden

Åpner for å donere AstraZeneca

Regjeringen åpner for å donere AstrqaZeneca til andre land. EU-avtalen med AstraZeneca og Janssen åpner for å donere vaksiner til andre land. En mulig løsning er at EU-landene får tilbake dosene de har avgitt til Norge.

NRK - 45 minutter siden

Regjeringen dropper AstraZeneca

AztraZeneca-vaksinen tas helt ut av vaksineprogrammet. Det sier Erna Solberg på en pressekonferanse onsdag kveld. Janssen-vaksinen blir foreløpig ikke tatt ut men er satt på pause, men skal vurderes for frivillig bruk.

NRK - 45 minutter siden

Regjeringen dropper AztraZeneca

AztraZeneca-vaksinen tas helt ut av vaksineprogrammet. Det sier Erna Solberg på en pressekonferanse onsdag kveld. Janssen-vaksinen blir foreløpig ikke tatt ut men er satt på pause..

NRK - 45 minutter siden

Solberg: Prioriterer ikke lærere

Verken lærere og barnehageansatte eller andre yrkesgrupper skal prioriteres i koronavaksinasjonsprogrammet. Det opplyste Erna Solberg på dagens koronapressekonferanse. Dermed følger regjeringen anbefalingen fra FHI om å ikke prioritere enkelte yrkesgrupper..

NRK - 45 minutter siden

AztraZeneca tas ut av programmet

NRK - 45 minutter siden

Regjeringen vil omfordele vaksiner

Regjeringen vil vurdere en geografisk omfordeling av vaksiner, opplyser statsminister Erna Solberg. Regjeringen går inn for 60 prosent flere vaksiner til kommuner med vedvarende høyt smittetrykk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt