NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:58

NRK - 16 jun 21 kl. 00:22

Weinstein utleveres til California

Den skandaliserte Hollywood-regissøren Harvey Weinstein skal utleveres til California, der han vil bli stilt for retten for seksuelt misbruk av fem kvinner i Los Angeles og Beverly Hills. Det bestemte dommer Kenneth Case i Erie County Court i New York tirsdag, skriver Los Angeles Times. Voldtektene og overgrepene han er beskyldt for i delstaten, skal ha skjedd mellom 2004 og 2013. Blir han dømt, kan han få fengselsstraff på til sammen 140 år. 69 år gamle Weinstein ble dømt til 23 års fengsel i fjor for flere voldtekter og seksuelle overgrep.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hollywood, Harvey Weinstein, California, Los Angeles, Beverly Hills, Kenneth Case, Erie County Court, New York, Los Angeles Times, Weinstein, Angelina Jolie, Salma Hayek

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Weinstein, utleveres, til, California
NRK - 20 jul 21 kl. 18:01

Weinstein utlevert til California

Den overgrepsdømte tidligere Hollywood-produsenten Harvey Weinstein ble utlevert fra New York til California tirsdag, melder Reuters. Der skal han møte i en ny rettssak på grunnlag av voldtekter og overgrep. Før overføringen sonet han en 23 årig dom i et fengsel nær Buffalo i staten New York.

NRK - 21 jul 21 kl. 20:50

Weinstein nekter straffskyld

Den falne filmmogulen Harvey Weinstein nektet i dag straffskyld for elleve voldtekter og seksuelle overgrep i en rettssal i Los Angeles. Det melder nyhetsbyrået AFP. Weinstein er allerede dømt for flere voldtekter, og soner en 23 år-lang fengselsstraff i New York..

NRK - 20 sep 21 kl. 21:03

Weinstein avviser nye anklager

Den fallerte filmmogulen Harvey Weinstein nektet straffskyld da han møtte i en rettssal i Los Angeles mandag, melder AFP. Han er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner i Beverly Hills i årene 2004-2010. Weinstein soner allerede en dom i New York for voldtekt.

NRK - 10 jul 21 kl. 21:51

Over 50 varmegrader i California

Fredag ble det målt 54 varmegrader i California – og det er meldt lignende rekordtemperaturer de amerikanske statene California og Nevada videre i helgen, skriver BBC. Brannvesenet i California, som jobber med å slukke ut skogbranner, sier det er så varmt at mye av vannet de slipper fra fly fordamper før det treffer bakken..

VG - 21 jun 21 kl. 10:29

Ekskona til Harvey Weinstein sammen med Adrien Brody

Tre år etter at hun tok ut skilsmissen til skandaleombruste Harvey Weinstein har Georgina Chapman (43) funnet kjærligheten med skuespillerstjernen Adrien Brody (46)..

NRK - 05 apr 21 kl. 19:07

Harvey Weinstein anker voldtektsdom

Den tidligere filmprodusenten Harvey Weinstein anker dommen på 23 års fengsel for voldtekt, melder ABC News. Forsvarerne sier det er tvil om upartiskheten til ett jurymedlem, samt at rettssaken fant sted i en «ustabil og partisk atmosfære»..

NRK - 12 apr 21 kl. 22:28

Ny overgrepstiltale mot Weinstein

Filmprodusenten Harvey Weinstein, som fra før soner en dom på 23 år for seksuelle overgrep, er tiltalt for flere nye voldtekter og overgrep. Den nye tiltalen er på elleve punkter, blant annet fire tilfeller av voldtekt, som skal ha skjedd mellom 2004 og 2013..

Dagbladet - 05 okt 21 kl. 15:50

- Designet for å likne Weinstein

En av orkene i «Ringenes herre»-filmene skal ha vært designet for å likne den nå overgrepsdømte Harvey Weinstein..

NRK - 16 jul 21 kl. 13:31

Bedragerisikta utleveres til Norge

To menn som er siktet for å ha svindlet Edison Norge for rundt 150 millioner kroner, skal utleveres til Norge fra Israel. Det har israelsk høyesterett avgjort. – Slik vi har forstått det, er alle ankemuligheter i Israel brukt opp.

NRK - 19 sep 21 kl. 08:57

California: Brann truer kjempetrær

To store skogbranner i California har møttes og blitt en enda større brann i utkanten av en Sequoia National Park i California. Brannmenn som jobbet med å beskytte de gigantiske sequoia-trærne i parken med aluminiumsfolie, måtte en stund evakueres, men kunne senere returnere. På grunn av en plutselig endring i vindretningen kom brannene til utkanten av et område i parken, Giant Forest, der de svidde en klynge med sequoia-trær ved inngangen til området med 2.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann i 20-årene funnet død

Det var en mann i begynnelsen av 20-årene som i ettermiddag ble funnet i havet utenfor Tromsø sentrum. Mannen er bekreftet død og pårørende er varslet, opplyser politiet i Troms..

NRK - 10 minutter siden

Mann funnet i havet er død

En mann i begynnelsen av 20-årene som ble funnet i havet utenfor Tromsø er bekreftet død. Det opplyser politiet i Troms. Pårørende er varslet..

NRK - 30 minutter siden

Haaland scoret dobbel

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz. Nordmannens to mål gjør at han står med ni scoringer i ligaen, to mål mer enn Bayern Münchens storscorer Robert Lewandowski, melder NTB ..

NRK - 30 minutter siden

Haaland scoret

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz..

NRK - 3 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt