NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 20:36

NRK - 18 sep 20 kl. 14:25

Weinstein fratatt ærespris

Den tidligere filmprodusenten Harvey Weinstein er fratatt ærespris etter anklagene om seksuelle overgrep, melder BBC. Weinstein ble tildelt æresprisen CBE i 2014 for hans bidrag til filmbransjen. Dronning Elizabeth bekrefter at prisen er annullert..
Les mer på NRK


Les mer om:
Harvey Weinstein, BBC, CBE, Elizabeth

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Weinstein, fratatt, ærespris
NRK - 18 sep 20 kl. 14:25

Weinstein fratatt utmerkelse

Den tidligere filmprodusenten Harvey Weinstein er fratatt ærespris etter anklagene om seksuelle overgrep, melder BBC. Weinstein ble tildelt utmerkelsen CBE i 2014 for hans bidrag til filmbransjen. Dronning Elizabeth bekrefter at prisen er annullert..

NRK - 16 jun 21 kl. 00:22

Weinstein utleveres til California

Den skandaliserte Hollywood-regissøren Harvey Weinstein skal utleveres til California, der han vil bli stilt for retten for seksuelt misbruk av fem kvinner i Los Angeles og Beverly Hills. Det bestemte dommer Kenneth Case i Erie County Court i New York tirsdag, skriver Los Angeles Times. Voldtektene og overgrepene han er beskyldt for i delstaten, skal ha skjedd mellom 2004 og 2013.

P4 - 02 okt 20 kl. 19:26

Weinstein siktet for nye overgrep

Den tidligere mektige filmprodusenten Harvey Weinstein er siktet for seks nye overgrep. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Siktelsen ble lagt frem i en domstol i Los Angeles i dag.

NRK - 02 okt 20 kl. 19:43

– Weinstein siktet for nye overgrep

Filmprodusenten Harvey Weinstein er siktet for ytterligere seks overgrep, melder nyhetsbyrået Reuters. Weinstein er dømt til 23 års fengsel for voldtekt og seksuelle overgrep mot to kvinner..

NRK - 02 okt 20 kl. 19:43

Reuters: Weinstein siktet på nytt

Filmprodusenten Harvey Weinstein er siktet for ytterligere seks overgrep, melder nyhetsbyrået Reuters. Weinstein er dømt til 23 års fengsel for voldtekt og seksuelle overgrep mot to kvinner..

NRK - 26 jan 21 kl. 11:22

Millionbeløp til Weinstein-ofre

I et konkursoppgjør har over 50 personer som har anklaget Harvey Weinstein for seksualforbrytelser, fått til sammen ca. 145 millioner kroner, ifølge BBC. Utbetalingen kommer fra oppløsningen av selskapet Weinstein Co, som erklærte seg konkurs i 2018..

NRK - 20 jul 21 kl. 18:01

Weinstein utlevert til California

Den overgrepsdømte tidligere Hollywood-produsenten Harvey Weinstein ble utlevert fra New York til California tirsdag, melder Reuters. Der skal han møte i en ny rettssak på grunnlag av voldtekter og overgrep. Før overføringen sonet han en 23 årig dom i et fengsel nær Buffalo i staten New York.

NRK - 21 jul 21 kl. 20:50

Weinstein nekter straffskyld

Den falne filmmogulen Harvey Weinstein nektet i dag straffskyld for elleve voldtekter og seksuelle overgrep i en rettssal i Los Angeles. Det melder nyhetsbyrået AFP. Weinstein er allerede dømt for flere voldtekter, og soner en 23 år-lang fengselsstraff i New York..

NRK - 20 sep 21 kl. 21:03

Weinstein avviser nye anklager

Den fallerte filmmogulen Harvey Weinstein nektet straffskyld da han møtte i en rettssal i Los Angeles mandag, melder AFP. Han er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner i Beverly Hills i årene 2004-2010. Weinstein soner allerede en dom i New York for voldtekt.

Aftenposten - 04 dec 20 kl. 09:54

Therese Johaug tildelt Egebergs Ærespris tross dopingutestengelsen

Therese Johaug ble fredag tildelt Egeberg Ærespris. Hun mottok hederen under norgescuprennene på Sjusjøen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt