NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 22:05

NRK - 31 mars 21 kl. 04:33

Watergate-dømte Liddy er død

G. Gordon Liddy, mannen som i sin tid ble dømt for medvirkning til Watergate-innbruddet, er død, 90 år gammel. Hans sønn Thomas Liddy bekreftet dødsfallet tirsdag, men oppga ikke noen årsak bortsett fra å si at det ikke var knyttet til covid-19..
Les mer på NRK


Les mer om:
Liddy, Watergate, Thomas Liddy

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Watergate-dømte, Liddyer , død
Dagbladet - 31 mars 21 kl. 03:13

«Hjernen» bak Watergate er død

Den tidligere FBI-agenten, en av innbruddstyvene i Watergate og seinere en radiopersonlighet, G. Gordon Liddy er død 90 år gammel..

NRK - 02 feb. 21 kl. 08:02

Skuespiller Hal Holbrook er død

Den amerikanske skuespilleren Hal Holbrook er død, 95 år gammel, melder Variety. Hans mest kjente filmrolle er trolig kilden Deep Throat i «Alle presidentens menn» om Watergate-skandalen. Holbrook spilte også Mark Twain i 2200 teaterforestillinger..

NRK - 30 mars 21 kl. 19:46

Henretter stadig færre dødsdømte

Iran henrettet minst 267 dødsdømte i fjor, det laveste antallet siden 2008, ifølge ny rapport. Det var minst fire mindreårige og ni kvinner blant dem som ble henrettet, ifølge årsrapporten fra Together Against the Death Penalty og Iran Human Rights. I 2015 henrettet Iran 972 dødsdømte..

NRK - 21 april 21 kl. 08:24

Nav-dømte forstod ikkje reglane

Ein gjennomgang av 77 dommar som blei oppdaga gjennom trygdeskandalen syner at 32 prosent av dei dømte ikkje forstod Nav-reglane. Det skriv Klar Tale. Minst 86 personar kan feilaktig ha blitt dømte for trygdesvindel..

Aftenposten - 05 feb. 21 kl. 07:00

Titusener av forsømte barnehjemsbarn ble funnet i ruinene av diktaturet. Norske Erika var et av dem.

Titusener av forsømte barnehjemsbarn har lært oss hvor skadelig det er å bli fratatt menneskelig kontakt..

NRK - 09 feb. 21 kl. 15:34

Fem terrordømte avretta i Irak

Irak avretta tysdag fem terrordømte menn ved henging, trass i internasjonale reaksjonar dei siste månadane må avrettingspraksisen i landet. Rettslege kjelder har opplyst til AFP at det vart uført minst 30 avrettingar i Irak i fjor..

Aftenposten - 18 feb. 21 kl. 13:14

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen (41) får saken sin gjenåpnet. Her er ti spørsmål og svar om veien videre.

(Fædrelandsvennen): Baneheia-dømte Viggo Kristiansen (41) får saken sin gjenåpnet..

NRK - 23 feb. 21 kl. 06:58

Vil ha sporing av forvaringsdømte

Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI) foreslår å merke forvaringsdømte med en digital sporingsenhet under permisjon eller prøveløslatelse. Direktoratet ønsker strengest kontroll på de som representerer den største faren for ny alvorlig kriminalitet..

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 12:07

Senator rømte fra delstat i krise: – Det er sånn norsk politikk bare kan drømme om

Senatoren som rømte fra en delstat i krise:.

Aftenposten - 03 mars 21 kl. 18:43

USA fordømte generalens angrep. Men en av deres egne skal ha sponset ham med droner, fly og leiesoldater.

I 2019 fordømte USA opprørsgeneralen Khalifa Haftars angrep i Libya. Nå har det kommet frem at en av deres egne betalte….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 15 minutter siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 15 minutter siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 30 minutter siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Varsler intensiv natt med angrep

Det israelske forsvaret forbereder seg på en «intensiv natt» med luftangrep natt til onsdag, sier talsperson for IDF Hidai Zilberman til The Jerusalem Post. Zilberman forteller at de planlegger å treffe flere av Hamas sine underjordiske tunneler på Gazastripen..

NRK - 1 time siden

Tix klar for semifinale

Tirsdag kveld braker det løs med første semifinale i Eurovision Song Contest. I kveld skal både Norge og Sverige forsøke å kvalifisere seg til den store finalen..

NRK - 1 time siden

Etterlyser ungdommer på strandfest

Arendal kommune ber ungdommer som har vært på en strandfest natt til 16. mai om å melde seg. Det er avdekka en smitta person, og trolig må både deltakere og husstander nå i karantene, skriver Agderposten.

NRK - 1 time siden

Venter 4,5 millioner vaksinedoser

Overlege Preben Aavitsland i Folkehelseinstituttet avfeier frykten for vaksinering utover høsten og vinteren. Millioner av doser ventes til Norge i sommer. Aavitsland skriver i en epost til NTB at leveransene fra de to produsentene, Pfizer og Moderna, nå er veldig stabile.

NRK - 2 timer siden

Røde Kors: Norge må følge Danmark

Røde Kors mener Norge må følge danskene og hente hjem norske mødre og barn som er igjen i leirene i Syria. – Danmark har nå besluttet å hente hjem mødre og barn fra leirene i Nord-Øst Syria. Nå er det på høy tid at også Norge tar ansvar for egne statsborgere, og henter hjem de mødrene og barna som er igjen i Syria, sier Ivar Stokkereit, som er leder for folkerettsenheten i Røde Kors, i en uttalelse til NTB..

NRK - 2 timer siden

Listhaug: – Nå er det nok

Frp-leder Sylvi Listhaug raser mot nyheten om at syriafareren Aisha Shezadi Kausar har bedt Utenriksdepartementet om hjelp for å komme tilbake til Norge. – Etter å ha reist ned til Syria for å spre terror har nå terroristen Aisha Shezadi frekkhet til å be Norge om hjelp. Det var nøyaktig dette Frp advarte mot.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt