VG > Utenriks

Saturday, 22 January, 02:40

VG - 09 nov 21 kl. 02:46

Wales: Mann satt seg fast i grottesystem – reddet ut etter to døgn

En storstilt redningsaksjon lyktes mandag i å redde ut en mann som i helgen falt og skadet seg inne i et hulesystem i Wales..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Wales

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Wales, Mann, satt, seg, fasti , grottesystem, reddetut , etter to døgn
NRK - 05 aug 21 kl. 22:41

Norge åpner opp med koronapass

Neste uke kan personer med gyldig koronapass fra England og Wales fritt reise til Norge, skriver VG. – Det er veldig positivt at vi får denne løsningen på plass for alle med familie, venner og kjærester i England og Wales, skriver utenriksminister Ine Eriksen Søreide til avisen. Koronapasset blir likestilt med EUs koronapass, som allerede er gyldig i Norge.

NRK - 19 aug 21 kl. 05:11

Ny smittetopp i Australia

For andre dag på rad er det registrert ny smittetopp i de australske delstatene New South Wales og Victoria. Myndighetene i New South Wales registrerte torsdag 681 nye koronasmittede, samt et koronarelatert dødsfall. Onsdag ble det påvist 633 smittetilfeller i landets mest folkerike delstat.

NRK - 07 aug 21 kl. 08:36

Ny smitterekord i Sydney

Koronasmitten øker i Australia. Delstaten New South Wales med storbyen Sydney noterte seg for ny rekord da 319 smittetilfeller ble registrert lørdag. Alle Australias tre største byer, Sydney, Melbourne og Brisbane, er nå nedstengt for å hindre videre smitte.

NRK - 15 okt 21 kl. 04:25

Australia dropper hotellkarantene

Sydney og delstaten New South Wales i Australia opphever fra neste måned kravet om hotellkarantene for alle som reiser inn i landet. Statsminister Dominic Perrottet i New South Wales sier at fra 1. november vil alle som er fullvaksinert, måtte teste seg før de går om bord i flyet, men ved ankomst i Sydney vil de ikke lenger måtte gå i karantene..

NRK - 29 jul 21 kl. 04:01

Smitterekord i Sydney

New South Wales registrerte 239 nye smittetilfeller det siste døgnet, det høyeste tallet som er registrert så langt i delstaten med Australias største by Sydney. For mange av smittetilfellene er kilden ukjent og flere har ikke vært isolert, skriver Sydney Morning Herald. – Vi kan gå ut fra at ting kommer til å bli verre før det blir bedre, gitt de mange smittede i samfunnet, sier delstatsminister Gladys Berejiklian.

NRK - 10 aug 21 kl. 07:36

Ny smittetopp i australsk delstat

Tirsdag er det registrert 356 nye smittetilfeller på én dag i den australske delstaten New South Wales, der storbyen Sydney ligger, skriver AP. Dette er det høyeste registerte smittallet på én dag i delstaten. Nesten hele New South Wales er for tiden nedstengt i et forsøk på å stanse det pågående utbruddet med deltavarianten av koronaviruset..

NRK - 10 aug 21 kl. 15:20

Godtar britiske koronasertifikat

Fra klokken 15 den 12. august vil koronasertifikater fra England og Wales godkjennes ved innreise til Norge. Da vil løsningen for å verifisere QR-koden i engelske og walisiske NHS Covid Pass tas i bruk på grensen, skriver regjeringen i en pressemelding.

NRK - 03 sep 21 kl. 04:58

Smittetopp i Australia

Delstaten New South Wales i Australia har registrert rekordmange nye koronatilfeller det siste døgnet. Helsemyndighetene i delstaten har siste døgnperiode som gikk fram til torsdag kveld registrert 1.431 nye lokale smittetilfeller, samt ett tilfelle av koronasmitte fra utlandet.

NRK - 24 sep 21 kl. 08:00

Planlegger nytt atomkraftverk i Wales

Storbritannia planlegger et nytt storskala atomkraftverk i Angelsey i Wales, melder The Times. Kraftverket skal kunne forsyne mer enn seks millioner husstander med strøm og kan være operativt i etter 2030..

NRK - 10 okt 21 kl. 03:30

Mistanke om drap på kenguruer

Det ble lørdag funnet 14 døde kenguruer på to strender i den australske delstaten New South Wales. Politiet mistenker at det er begått massedrap på dyrene. Det var i nærheten av Batemans Bay kenguruene ble funnet lørdag morgen, skriver Sky News.

Fler nyheter fra VG

VG - 12 jan 22 kl. 02:48

Passasjer brøt seg inn i cockpit - prøvde å hoppe ut av vinduet

American Airlines-flyet fra Honduras til Miami kom ikke lenger enn til rullebanen da en passasjer bestemte seg for å gå berserk..

VG - 12 jan 22 kl. 11:06

Sør-Afrikas coronasjef om intensivavdelingene: – Omikron ser ikke ut til å påvirke lungene

PRETORIA (VG) Regjeringens coronasjef mener det ville vært rart hvis Norge plutselig så en økning av dårlige omikron-pasienter..

VG - 12 jan 22 kl. 13:04

Johnson under press: Beklager hagefest under nedstenging

Storbritannias statsminister Boris Johnson bekrefter at han deltok på den mye omtalte hagefesten i statsministerboligen..

VG - 12 jan 22 kl. 15:38

Etter krisemøte: Advarer mot «stort feilgrep»

BRUSSEL/OSLO (VG) I møtet med Nato-landene fikk Russland tilbud om en serie møter for å dempe den spente situasjonen i Europa. Men Russland var ikke klare til å svare umiddelbart på invitasjonen ifølge Nato-sjef Jens Stoltenberg..

VG - 12 jan 22 kl. 16:32

Prins Andrew må i retten

Prins Andrews forsøk på å få forkastet det sivile søksmålet for seksuelle overgrep har blitt avvist..

VG - 12 jan 22 kl. 18:19

Stoltenberg til VG: Tilbød forhandlinger - venter på russisk svar

BRUSSEL (VG) Nato-landene og Jens Stoltenberg avventer nå Russlands svar på tilbudet om forhandlinger for å redusere spenningen rundt Ukraina. De russiske diplomatene var ikke beredt til svare ja eller nei over bordet i Nato Russland-rådet..

VG - 09 nov 21 kl. 08:24

Egg ble forvekslet på prøverørsklinikk

To amerikanske babyer ble født inn i «feil» familier etter en forveksling av befruktede egg på en prøverørsklinikk. Nå havner saken i retten..

VG - 08 nov 21 kl. 18:22

Irak er i høyspenn etter et attentatforsøk med droner: – Et veiskille

BEIRUT (VG) Søndag ble Iraks statsminister forsøkt likvidert – av eksplosive droner. Bevisene peker mot Iran..

VG - 08 nov 21 kl. 08:55

Vaksinepåbud vekker reaksjoner

Stadig flere europeiske land retter restriksjonene mot den uvaksinerte delen av befolkningen. Nå protesterer de uvaksinerte mot vaksinepassene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt