NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 22:38

NRK - 14 juni 21 kl. 16:50

WHO informerer om koronasituasjonen


Les mer på NRK


Les mer om:
WHO

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: WHO, informererom , koronasituasjonen
NRK - 24 mai 21 kl. 12:01

Pressekonferanse fra Hammerfest

Hammerfest kommune informerer om koronasituasjonen..

E24 - 12 april 21 kl. 18:14

Regjeringen med pressekonferanse om koronasituasjonen tirsdag

Regjeringen holder pressekonferanse om koronasituasjonen tirsdag. Der er det ventet at de vil presentere hvilke nasjonale tiltak som videreføres..

NRK - 19 april 21 kl. 10:22

Orienterer om koronasituasjonen

Byrådet i Bergen holder pressekonferanse om koronasituasjonen i Bergen klokken 14. Det er ventet at det vil presenteres nye lokale regler. Byrådsleder Roger Valhammer, helsebyråd Beate Husa og medisinsk fagsjef Trond Egil Hansen vil være til stede..

NRK - 04 juni 21 kl. 06:20

Krev auka innsats mot hiv og aids

Det er 40 år sidan ein oppdaga aidssjukdommen. No ber FN om fornya innsats for å overvinna hiv og aids globalt. Neste veke vil dei koma med ein ny appell om behov for donasjonar på eit aids-toppmøte i New York.

NRK - 16 juni 21 kl. 09:44

Pessimisme før sommerferien

Hver tredje barnefamilie i Norge føler koronasituasjonen fører til at de ikke kan gi barna den sommerferien de fortjener, viser en ny undersøkelse fra Unicef Norge. Størst pessimisme er det i gruppen med lavest husstandsinntekt, der 46 prosent svarer at de i liten grad tror årets sommerferie blir bedre enn fjorårets. 37 prosent av de i gruppen med høyest husstandsinntekt føler koronasituasjonen påvirker evnen til å gi barna sommerferien de fortjener, negativt..

NRK - 05 juli 21 kl. 17:52

Boris Johnson om koronasituasjonen

Mandag klokken 18 holder statsminister Boris Johnsen pressekonferanse om koronasituasjonen i Storbritannia, og den planlagte gjenåpningen..

E24 - 23 mars 21 kl. 17:39

SE DIREKTE KL. 18.00: Nye påskeråd er ventet i kveld

Helseminister Bent Høie, helsedirektør Bjørn Guldvog og Line Vold i FHI informerer om coronatiltak på en pressekonferanse tirsdag kveld..

NRK - 07 april 21 kl. 12:55

– Optimistisk med gjenåpning i mai

I dagens redegjørelse sa statsminister Erna Solberg at starten av gjenåpningen, og første trinn, kan skje i slutten av mai. I oppdragssvaret som Helsedirektoratet og FHI, informerer de at de kan være for optimistisk. «I et mer nøkternt scenario vil lettelser kunne begynne i juli, mens det i et verstefalls scenario vil gjenåpning være vanskelig i 2021», skriver de i oppdragssvaret..

Aftenposten - 05 mai 21 kl. 12:43

Regjeringen informerer om koronapass

Statsminister Erna Solberg vil blant annet informere om arbeidet med koronapasset på dagens pressekonferanse..

NRK - 06 mai 21 kl. 19:58

Store russiske styrker nær Ukraina

NATO informerer om at det fortsatt er store russiske styrker nær Ukraina. Alliansens generalsekretær Jens Stoltenberg sier at det gjenstår titusener av soldater. – Vi ser også at Russland har mye våpen og forhåndslaget utstyr, sier Stoltenberg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på E18 mellom Sandvika og Slependen tirsdag kveld. To biler var involvert i ulykken. Veien ble stengt en stund, men er tirsdag kveld åpen igjen.

NRK - 30 minutter siden

Smittet satt opp 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 1 time siden

Anmeldt for rasisme mot ung ansatt

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld anmeldt for å ha ytret seg rasistisk mot en ansatt ved et bingolokale i Fredrikstad sentrum. Politiet rykket ut til bingolokalet etter tips fra en annen gjest. Da de ankom stedet skal den nå anmeldte kvinnen fortsatt ha oppført seg ufint, forteller operasjonsleder Terje Marstad.

NRK - 1 time siden

Anmeldt for ufin språkbruk

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld bortvist fra et bingolokale i Fredrikstad sentrum. Ifølge politiet skal hun ha snakket stygt til personalet. Damen har blitt anmeldt for hatkriminalitet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Fant dynamitt og våpen hos 73-åring

I 2019 ønsket en mann i Stavanger hjelp med sine 30 katter. Politiet bisto Mattilsynet i saken, og i huset fant politiet flere kasser med dynamitt og våpen, skriver Stavanger Aftenblad. Den 73 år gamle mannen ble ikke fengslet da retten trodde på forklaringen om at han hadde skaffet seg dette på lovlig vis og ikke hadde våpen andre steder.

NRK - 1 time siden

Over 100 lynnedslag i Oslo

Vakthavende meteorolog Per Egil Haga ved Meteorologisk institutt opplyser til VG at det er registrert rundt 100 lynnedslag i det bynære området ved Oslo den siste halvtimen. Dette forteller han like før klokken 21.00.

NRK - 1 time siden

Anbefaler munnbind innendørs

Amerikanske helsemyndigheter, CDC, anbefaler nå at fullvaksinerte skal bruke munnbind innendørs i det offentlige rom. The Washington Post fikk altså rett da de trodde at dette ville skje.Grunnen er smittebølgen knyttet til Delta-varianten..

NRK - 2 timer siden

Lynet slo ned i loftstua

Julie Christensen (82) satt i stua og strikket da lynet slo ned i loftstua i etasjen over henne. – Jeg var sjokkert i kroppen, men ikke i hodet etter hendelsen fastslår hun..

NRK - 1 time siden

WHO advarer mot e-sigaretter

E-sigaretter og lignende produkter er helseskadelige og bør reguleres bedre, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). – Der de ikke er forbudt, bør regjeringer innføre passende tiltak for å beskytte befolkningen mot de skadelige effektene, sier WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus om e-sigaretter. I en rapport om tobakksbruk som ble publisert tirsdag, kritiserer også WHO produsentene for å rette seg mot unge brukere.

NRK - 2 timer siden

To døde i Leverkusen

Det er nå meldt om to døde etter den kraftige eksplosjonen tirsdag i et kjemisk anlegg i den tyske byen Leverkusen. Flere personer er savnet, og over 30 er skadd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt