Dagbladet > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 17:32

Dagbladet - 07 mai 21 kl. 18:05

WHO godkjenner kinesisk vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) har utstedt en nødgodkjennelse til den kinesiske coronavaksinen fra Sinopharm. - Gledelige nyheter, sier Statens legemiddelverk..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
WHO, Sinopharm, Statens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: WHO, godkjenner, kinesisk, vaksine
NRK - 29 april 21 kl. 15:27

Over 5000 har sagt nei til vaksine

Ferske tall fra Oslo kommune viser at over 5100 personer har sagt nei til vaksine siden vaksineringen startet. Flest har sagt nei i bydel Alna - 611 personer. I tillegg har mer enn 3200 i Oslo sagt at de ønsker seg vaksine senere.

NRK - 26 mars 21 kl. 14:28

EMA godkjenner nye vaksinefabrikker

EUs legemiddeltilsyn (EMA) gir klarsignal til tre nye vaksinefabrikker i henholdsvis Nederland, Tyskland og Sveits. AstraZenecas koronavaksine skal produseres ved en ny fabrikk i Halix i Nederland. Den har stått i sentrum for de siste vaksinesamtalene mellom EU og Storbritannia, som begge gjør krav på vaksine fra fabrikken.

NRK - 17 feb. 21 kl. 11:40

Ber kommunene ringe alle eldre

– Kommunene må ringe alle eldre som ikke bestiller vaksine, skriver Eldreombudet i en pressemelding onsdag. Trondheim kommune melder i dag at de ikke får kontakt med mange over 85 år som er tilbudt vaksine. Tidligere har Bodø kommune meldt at en fjerdedel ikke svarte på tilbudet om vaksine.

Dagbladet - 29 mars 21 kl. 13:58

Over halvparten sier nei til vaksine i påsken

I bydel Bjerke har rundt halvparten takket nei til vaksine i påsken. I bydel Stovner ser man ikke samme tendens. Beboere i Ullern reiser hjem fra hytta for å få vaksine - og i Vestre Aker endret responsen seg da folk fikk vite at de ble satt bak i køen om de takket nei til vaksine nå..

NRK - 09 juni 21 kl. 12:52

AstraZeneca-vaksinerte får 2. dose

90 prosent av dem som fikk AstraZeneca-vaksine som første dose, er nå vaksinert med andre dose med mRNA-vaksine eller har gjennomgått covid-19 sykdom. Det har nå gått 12 uker siden de siste ble vaksinert med AstraZeneca-vaksine som første dose, opplyser Folkehelseinstituttet i en pressemelding. De mener den høye oppslutningen av dose to med mRNA-vaksine blant de AstraZeneca-vaksinerte er mye takket være god informasjon og praktisk tilrettelegging fra helseforetakene..

NRK - 28 mai 21 kl. 16:36

EMA godkjenner vaksine for barn

Det europeiske legemiddeltilsynet, EMA, godkjenner Pfizer-vaksinen for barn fra 12 år. Det opplyser tilsynet i en pressekonferanse som pågår nå. Pfizer/Biontechs koronavaksine er den første som er godkjent for bruk på personer under 16 år i Europa.

NRK - 11 mars 21 kl. 14:59

FHI vet ikke når nye vaksine kommer

Folkehelseinstituttet er glade for at EU godkjenner Johnson & Johnson-vaksinen, men vet fortsatt ikke når vi kan vente oss vaksinedoser til Norge. – Vi vet litt lite om leveringsplanene fra Johnson & Johnson ennå. Vi er glad for at den er godkjent, da har vi en fjerde vaksine i det europeiske markedet.

NRK - 01 juni 21 kl. 16:54

WHO godkjenner kinesisk vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) har nødgodkjent den kinesiske koronavaksinen Sinovac. Sinovac-vaksinen er den andre kinesiskproduserte vaksinen som blir godkjent av WHO. I mai fikk den kinesiske Sinopharm-vaksinen grønt lys.

NRK - 16 feb. 21 kl. 07:34

Sanner: Fattige land må få vaksine

WHO og åtte andre helseorganisasjoner trenger 21 milliarder dollar for å nå målet om å gi vaksine til fattige land. Det er en brøkdel av hva verdensøkonomien taper på manglende vaksine, skriver finansminister Jan Tore Sanner i en kronikk for Reuters..

NRK - 16 mars 21 kl. 17:14

Israel har betalt mye for vaksiner

Israel, som nå har vaksinert over halve befolkningen, har betalt langt høyere pris for vaksinedosene enn EU-land. ifølge nettavisen ynetnews. Avisen skriver at landet har kjøpt 15 millioner doser av Pfizer-Biontechs vaksine.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Nå kommer hetebølgen!

I neste uke kan vi vente oss sol og varmere temperaturer over store deler av landet. Enkelte steder sniker det seg opp mot 30 grader! Det ser lovende ut for fellesferien..

Dagbladet - 1 time siden

Sexkaos og urinering: - Uutholdelig

I København opplever beboere at fulle dansker både tisser, bæsjer og har sex i både oppganger og hager på private eiendommer..

Dagbladet - 2 timer siden

Åpner for karantenefri reise

Personer som er fullvaksinert eller har gjennomgått coronasykdom siste seks måneder og har et gyldig coronasertifikat kan dermed komme inn i Norge..

Dagbladet - 3 timer siden

Politiet advarer dyreeiere

Politiet har fått flere meldinger om hunder som sitter igjen i varme biler..

Dagbladet - 3 timer siden

Fant ikke tunfisk i tunfisk-sandwich

En DNA-test av tunfisk-sandwichene avslørte Subway..

Dagbladet - 4 timer siden

Skylder på Oslo: - Uheldig

Kommuneoverlegen i Tønsberg synes det er uheldig at Oslo ikke varslet dem om mannen som brøt karanteneplikten, og seinere forårsaket et stort utbrudd..

Dagbladet - 5 timer siden

- Smitte både her og der

Har man vært på sosiale samlinger på Nord-Jæren, bør man ha lav terskel for å teste seg, sier smittevernoverlegen i Stavanger..

Dagbladet - 6 timer siden

Dødsrekord og nesten fulle sykehus

Thailandske myndigheter slår alarm..

Dagbladet - 7 timer siden

Verste smitteperiode under pandemien

Kriseledelsen i Grimstad møtes nå etter smittehopp i kommunen for å vurdere nye tiltak..

Dagbladet - 8 timer siden

Ekspert: - Du får vaksine eller covid

De som ikke tar coronavaksine, kommer til å bli smittet, sier immunolog Anne Spurkland. Hun sier viruset ikke blir borte med det første..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt