NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 16:04

NRK - 01 sep 21 kl. 10:13

WHO åpner pandemisenter i Berlin

Verdens helseorganisasjons (WHO) nye senter for tidlig pandemivarsling skal samle ekspertise og verktøy for å håndtere fremtidig pandemier. Senteret, som åpnet i Berlin onsdag, «skal samle partnere fra hele verden for å samarbeide og bygge verktøy og data så alle land kan forberede seg, oppdage og håndtere risiko knyttet til epidemier og pandemier», sier WHO. Eksperter tror det bare er et spørsmål om tid før en ny pandemi rammer. For å kunne handle tydelig og tidlig er det viktig med systematisk overvåking av tidlige tegn på utbrudd, mener de..
Les mer på NRK


Les mer om:
WHO, Berlin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: WHO, åpner, pandemisenteri , Berlin
NRK - 30 jul 21 kl. 17:01

Alvorlig bussulykke sør for Berlin

19 personer er skadd i en bussulykke sør for Berlin, ni av dem alvorlig, opplyser politiet. Bussen var på vei fra Beograd til Stockholm. Blant de skadde er passasjerer fra Serbia, Sverige, Tyskland og Israel, melder nyhetsbyrået DPA.

E24 - 27 sep 21 kl. 11:41

Berlin stemte for tvangsovertagelse av utleieboliger

Velgerne i Berlin har stemt ja til et kontroversielt forslag om å ekspropriere store boligselskaper. Det skjer samme dag som Heimstaden Bostad kunngjorde enormt oppkjøp blant annet i Berlin..

Klartale - I førrgår: 16:00

Flere land åpner for norske turister

I halvannet år har det nærmest vært umulig å reise ut av landet for en deilig ferie i by eller på strand. Men nå åpner verden igjen. Torsdag kunne turister kjenne sand under føttene og sol i fjeset på øya Bali.

NRK - 31 maj 21 kl. 02:38

Tysk politi undersøker Ryanair-fly

Et passasjerfly fra Ryanair som landet i Berlin utenfor den oppsatte ruteplanen, undersøkes av tysk politi. Flyet var på vei fra Dublin til Krakow og landet av ukjente årsaker i Berlin i 20-tiden søndag kveld. Politi og politihunder undersøkte flyet og bagasjen..

NRK - 31 maj 21 kl. 03:54

Ryanair-fly nødlandet i Berlin

Et passasjerfly fra Ryanair som var på vei fra Dublin til Krakow i Polen, nødlandet søndag kveld i Berlin, melder den tyske avisa Bild. Ifølge avisa meldte flyveren om en nødssituasjon. Bild skriver at det skal dreie seg om en bombetrussel..

Aftenposten - 31 maj 21 kl. 06:33

Bild: Ryanair-fly nødlandet i Berlin etter bombetrussel

Et passasjerfly fra Ryanair som landet i Berlin utenfor den oppsatte ruteplanen, undersøkes av politiet..

Klartale - 31 maj 21 kl. 09:05

Fly fra Ryanair måtte nødlande i Berlin

Søndag kveld måtte et fly fra Ryanair nødlande i Berlin i Tyskland. Ifølge en tysk avis skal det ha vært en bombetrussel mot flyet..

VG - 05 jun 21 kl. 19:17

Utenriksministeren får karantene-unntak hjem fra Berlin

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) besøker Berlin mandag, men allerede onsdag må hun møte i Stortinget. Dermed har hun fått unntak fra plikten til innreisekarantene, etter en lite brukt bestemmelse i covid-forskriften..

VG - 05 jun 21 kl. 19:17

Utenriksministeren får karanteneunntak hjem fra Berlin

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) besøker Berlin mandag, men allerede onsdag må hun møte i Stortinget. Dermed har hun fått unntak fra plikten til innreisekarantene, etter en lite brukt bestemmelse i covid-forskriften..

NRK - 16 jun 21 kl. 15:56

Sammenstøt i Berlin

Rundt 60 ansatte i nødetatene i Berlin er skadd i sammenstøt med venstreradikale. Okkupantene av bygget Riager 94 er imot en brannøvelse som ville innebære at leilighetene dere måtte inspiseres. Okkupantene kastet stein og satte fyr på barrikader..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 1 time siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..

NRK - 1 time siden

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik.

NRK - 1 time siden

SV åtvarar mot Frp-samarbeid

SV-leiar Audun Lysbakken åtvarar regjeringa mot å søke støtte frå Frp for å få gjennomslag for saker. Senterpartiet utelukkar ikkje eit samarbeid med Frp når regjeringa skal greie ut ulv- og bjørnebestanden. Eit samarbeid med høgresida vil påverke forholdet SV har til regjeringa, seier Lysbakken til NRK..

NRK - 1 time siden

Namna på dei drepne frigjevne

Politiet offentleggjorde laurdag dei fem som blei drepne på Kongsberg onsdag kveld. – Andréa Meyer (52) – Hanne Merethe Englund (56) – Liv Berit Borge (75) – Gunnar Erling Sauve (75) – Gun Marith Madsen (78).

NRK - 1 time siden

Svekket hypotese om konvertering

Politiet mener at hypotesen om at den Kongsberg-siktedes omtalte konvertering til islam er svekket. – Hypotesen at han kanskje ikke har gjort dette veldig seriøst, sier politiinspektør Per Thomas Omholt i Sørøst politidistrikt på en pressebrif lørdag ettermiddag..

NRK - 1 time siden

Meiner Kongsberg-sikta handla aleine

Politiet meiner den drapssikta 37-åringen på Kongsberg handla aleine. På ein pressekonferanse laurdag sa politiet at det er ikkje er noko i etterforskinga som tyder på at han har samarbeidd med andre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt