NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 11:09

NRK - 11 mars 21 kl. 10:31

Vurderer stans av brennevin-fusjon

Konkurransetilsynet vurderer å stanse fusjonen mellom Altia og Arcus, som selger brennevin til Vinmonopolet. De er to av de største aktørene som selger brennevin til Vinmonopolet, og tilsynet mener at den planlagte fusjonen kan svekke konkurransen i flere markeder..
Les mer på NRK


Les mer om:
Altia, Arcus, Vinmonopolet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurderer, stansav , brennevin-fusjon
NRK - 19 mai 21 kl. 09:18

Godkjenner brennevin-fusjon

Konkurransetilsynet godkjenner fusjonen mellom finske Altia og norske Arcus, som selger brennevin til Vinmonopolet. Men de to selskapene får ikke fusjonere får det er avtalt salg av merkevarene til en eller flere kjøpere som kan opprettholde konkurransen i markedet, opplyser Konkurransetilsynet..

VG - 11 feb. 21 kl. 15:52

Helte brennevin i skrittet på kompis og tente på – må i fengsel

Den fornærmede mannen er brannskadet for livet etter at kameraten under en fest helte brennevin i skrittet hans og tente på..

E24 - 08 april 21 kl. 07:04

Telenor og Axiata nær fusjon: Vil skape mobilgigant i Malaysia

I 2019 forsøkte Telenor og malaysiske Axiata å slå sammen hele sine asiatiske virksomheter til en global mobilgigant. Planene ble lagt i skuffen, men nå forsøker partene seg igjen på en mindre fusjon i Malaysia..

E24 - 24 juni 21 kl. 10:01

Oppkjøpseksperter om Sbanken-varsel: – Vil tro at kjøpet går gjennom

Konkurransetilsynet varslet i dag mulig stans av DNBs kjøp av Sbanken på grunn av markedet for sparing i fond. Likevel mener oppkjøpseksperter at dette ikke vil hindre en fusjon..

NRK - 09 juni 21 kl. 14:12

Disse kan ta vaksinen

Helsedirektoratet mener Janssen-vaksinen kan være aktuell i disse situasjonene: Nødvendige reiser til land med høy smitte eller områder der legen vurderer at nytte overstiger risiko ved Janssen-vaksinen. Personer som har en så krevende livssituasjon knyttet til det å være uvaksinert at den tiden som gjenstår fram til annen vaksine tilbys, truer liv og helse. Når et nært familiemedlem har alvorlig kreftsykdom, eller der et nært familiemedlem mottar annen immunsupprimerende behandling og legen vurderer at nytten av vaksinen overstiger risiko med Janssen-vaksinen.

NRK - 27 jan. 21 kl. 03:44

Tyskland vurderer flyreise stans

Som et tiltak for å forhindre mer import-smitte av mutert koronavirus, vurderer Tyskland å stanse de fleste flyreiser til landet, opplyser innenriksminister Horst Seehofer til avisen Bild. Det inkluderer også strengere grensekontroller..

NRK - 09 jan. 21 kl. 21:25

Trær over Gjøvikbanen skaper stans

Flere trær har falt over skinnene på Gjøvikbanen, og fører til stans i togtrafikken mellom Jaren og Eina. Bane Nor skriver at de jobber med å fjerne trærne, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

NRK - 18 jan. 21 kl. 12:28

Anbefaler stans i alt seriespill

Regjeringen vil ha stans i alt seriespill i toppidretten de to neste ukene. Barn og unge under 20 år kan delta som normalt, opplyste statsminister Erna Solberg i Stortinget i dag. Norges idrettsforbund bes om å koordinere dette med særforbundene..

VG - 03 mai 21 kl. 09:31

Varsler stans av Bonniers oppkjøp av Stordalen-forlag

Konkurransetilsynet varsler stans av Bonniers Books’ oppkjøp av Strawberry Publishing.

Dagbladet - 03 mai 21 kl. 09:53

Varsler stans av oppkjøp

Konkurransetilsynet varslet stans av Bonniers Books oppkjøp av Strawberry Publishing, skriver de i en pressemelding. De mener oppkjøpet kan skade konkurransen mellom forlagene og gjøre produktene dyrere for kunder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny smitterekord i Japan

Dagens smittetall i Japan registrerer over 10.000 tilfeller, skriver Reuters. Ifølge den japanske TV-kanalen Nippon TV er det ny rekord..

NRK - 1 time siden

94.000 uvaksinerte voksne i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. I alt 15 prosent av den voksne befolkningen har ikke mottatt noen doser med vaksine, skriver avisen.

NRK - 1 time siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 1 time siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..

NRK - 1 time siden

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..

NRK - 1 time siden

Ever Given har vendt hjem

Skipet som blokkerte Suez-kanalen har vendt hjem. Konteinerskipet Ever Given, som har vært holdt tilbake i Suezkanalen siden grunnstøtingen i mars, er nå tilbake til sin hjemhavn i Rotterdam i Nederland..

NRK - 1 time siden

Person fastklemt i bil i Steinkjer

En lastebil har veltet og en person er fastklemt på Namsosvegen ved Dyrstad i Steinkjer. Nødetatene jobber med å sike skadestedet og få sjåføren ut av kjøretøyet..

NRK - 2 timer siden

Fylkesvei 775 stengt etter ulykke

En trafikkulykke mellom en trailer og en bil har ført til at fylkesvei 775 er stengt. To er sendt til sykehus som følge av ulykken, som involverte fire personer. Skadeomfanget og hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt