NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 21:32

NRK - 07 april 21 kl. 12:00

Vurderer å utvide innreiseordning

Neste uke vurderer regjeringen å utvide innreiseordningen for arbeidsreisende ytterligere, opplyser statsminister Erna Solberg (H). – Vi vurderer å utvide ordningen ytterligere i neste uke. Det overordnede målet er i første omgang å prioritere utenlandske arbeidstakere som kan bidra til å gjøre tapet av verdiskaping og jobber minst mulig innenfor de rammer som følger av smittevernhensyn, sa Solberg i onsdagens redegjørelse for Stortinget om gjenåpning av samfunnet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg, Solberg, Stortinget

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vurdererå , utvide, innreiseordning
NRK - 14 mai 21 kl. 12:50

Vil utvide fritt behandlingsvalg

Høyre vil utvide ordningen med fritt behandlingsvalg, sa statsminister Erna Solberg i sin åpningstale til Høyres landsmøte fredag. Fritt behandlingsvalg skal sikre at pasienter kan velge private tilbud på statens regning hvis det går raskere. – Hvis Høyre får fortsette i regjeringen etter valget, så vil vi utvide ordningen med fritt behandlingsvalg.

NRK - 03 feb. 21 kl. 10:25

Ulvik vil utvide karantenetid

Etter rådgivning fra FHI vil Ulvik herad utvide karantenetiden fra 10 til 14 dager for alle som har fått påvist det muterte koronaviruset . Fra før har kommunen lagt ned forbud mot besøk i private hjem..

Aftenposten - 23 feb. 21 kl. 20:44

Listhaug vil kutte kulturstøtten. Men kollegene hennes har jobbet for å utvide den.

Frp har jobbet for å utvide kulturstøtten. Nå som partiet ikke lenger skal inngå forlik med regjeringen, vil de kutte i….

Aftenposten - 12 mai 21 kl. 11:11

Vil utvide Suezkanalen

Regjeringen i Egypt vil utvide Suezkanalen i kjølvannet av krisen som oppsto da et grunnstøtt konteinerskip blokkerte….

NRK - 26 feb. 21 kl. 10:11

Vurderer munnbind på skoler

Helsedirektoratet vurderer nå om de skal anbefale strengere smitteverntiltak på skolene, sier helsedirektør Bjørn Guldvog til P4. – Vi vurderer nå om det skal bli påbudt med munnbind på skoler og om meteren må dobles, sier han..

NRK - 01 mars 21 kl. 21:05

Vurderer AstraZeneca til eldre

FHI vurderer å tilby AstraZeneca-vaksinen til eldre over 65, melder VG. Den vaksinen vert no ikkje tilbode dei over 65 på grunn av manglande dokumentasjon frå dei kliniske studia. – Me vurderer det, og har ikkje konkludert endå, seier smitteverndirektør i FHI, Geir Bukholm, til VG..

NRK - 3 timer siden

Vurderer etterforskning av Jensen

Tidligere Frp-leder Siv Jensen erkjenner brudd på koronaregler i forbindelse med 17. mai-feiring hjemme hos moren. Oslo-politiet bekrefter overfor NTB at de vurderer om de skal etterforske saken.

VG - 07 mars 21 kl. 12:56

FHI-nei til «oransje nivå» i skolen

Oslo kommune vurderer «oransje nivå» for skolene, men Folkehelseinstituttet vil ikke utvide fargespekteret i trafikklysmodellen..

NRK - 07 mars 21 kl. 13:43

FHI vil ikke endre trafikklysmodell

FHI vil ikke innføre «oransje» nivå i trafikklysmodellen, skriver VG. Oslo kommune vurderer å utvide fargespekteret for situasjonen på skolene. Mange skoler og barnehager har uttrykt et ønske om å få justert smittevernveilederne etter at de muterte virusvariantene kom til Norge.

VG - 18 jan. 21 kl. 20:23

SV om tall på lærere som vurderer å bytte jobb: – Oppsiktsvekkende

Halvparten av norske lærere vurderer å søke seg til stillinger utenfor skolen, viser ny undersøkelse. – Melby må ta styringen, sier SV-representant Mona Fagerås..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Varsler intensiv natt med angrep

Det israelske forsvaret forbereder seg på en «intensiv natt» med luftangrep natt til onsdag, sier talsperson for IDF Hidai Zilberman til The Jerusalem Post. Zilberman forteller at de planlegger å treffe flere av Hamas sine underjordiske tunneler på Gazastripen..

NRK - 30 minutter siden

Tix klar for semifinale

Tirsdag kveld braker det løs med første semifinale i Eurovision Song Contest. I kveld skal både Norge og Sverige forsøke å kvalifisere seg til den store finalen..

NRK - 1 time siden

Etterlyser ungdommer på strandfest

Arendal kommune ber ungdommer som har vært på en strandfest natt til 16. mai om å melde seg. Det er avdekka en smitta person, og trolig må både deltakere og husstander nå i karantene, skriver Agderposten.

NRK - 1 time siden

Venter 4,5 millioner vaksinedoser

Overlege Preben Aavitsland i Folkehelseinstituttet avfeier frykten for vaksinering utover høsten og vinteren. Millioner av doser ventes til Norge i sommer. Aavitsland skriver i en epost til NTB at leveransene fra de to produsentene, Pfizer og Moderna, nå er veldig stabile.

NRK - 1 time siden

Røde Kors: Norge må følge Danmark

Røde Kors mener Norge må følge danskene og hente hjem norske mødre og barn som er igjen i leirene i Syria. – Danmark har nå besluttet å hente hjem mødre og barn fra leirene i Nord-Øst Syria. Nå er det på høy tid at også Norge tar ansvar for egne statsborgere, og henter hjem de mødrene og barna som er igjen i Syria, sier Ivar Stokkereit, som er leder for folkerettsenheten i Røde Kors, i en uttalelse til NTB..

NRK - 1 time siden

Listhaug: – Nå er det nok

Frp-leder Sylvi Listhaug raser mot nyheten om at syriafareren Aisha Shezadi Kausar har bedt Utenriksdepartementet om hjelp for å komme tilbake til Norge. – Etter å ha reist ned til Syria for å spre terror har nå terroristen Aisha Shezadi frekkhet til å be Norge om hjelp. Det var nøyaktig dette Frp advarte mot.

NRK - 1 time siden

Hamas: Klar for våpenhvile

Etter ni dager med harde kamper mellom Israel og Hamas i Gaza var det tirsdag små tegn til at en våpenhvile kan være i emning. En Hamas-representant i Qatar, Moussa Abu Marzouk, sier til New York Times at Hamas er klar for våpenhvile. Ifølge ham krever Israel at Hamas stanser rakettangrepene i to-tre timer før de bestemmer seg for det samme.

NRK - 1 time siden

Danmark henter 19 barn fra Syria

Danmarks utenriksminister Jeppe Kofod bekrefter i en pressekonferanse at Danmark har besluttet å tilby å hente hjem 19 barn og tre mødre fra Syria. De tre mødrene er danske statsborgere, og saken er behandlet av en innsatsstyrke for regjeringen. På pressekonferansen forteller lederen for innsatsstyrken Finn Borch at det ikke er realistisk å hente hjem barna uten mødrene..

NRK - 1 time siden

Styrker beredskapen etter 17.mai

14 personer er arrestert etter 17. mai-bråk i Fredrikstad. Politiet styrker beredskapen inn mot pinsehelgen, etter at flere unge voksne mellom 18 og 25 år gikk til angrep på politiet med flasker og brostein på Stortorvet i Fredrikstad mandag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt