Klartale > Nyheter

Monday, 26 September, 17:30

Klartale - 04 aug 22 kl. 16:00

Vulkanen våkner etter 800 år med hvile

Turister og andre nysgjerrige er på plass. De vil se noe helt spesielt. Lavaen brenner og bakken brøler. Vulkanen Fagradalsfjall på Reykjanes på Island har utbrudd. Den har hvilt i nesten 800 år.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Fagradalsfjall, Reykjanes, Island, AFP, Europa, Twitter, Keilir, Tumi Gudmundsson, AP, Børge Johannes Wigum, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vulkanen, våkner, etter, 800år med , hvile
NRK - 24 jul 22 kl. 14:37

Vulkanutbrudd i Japan

Det japanske meteorologiske byrået melder søndag om et utbrudd fra vulkanen Sakurajima. Utbruddet skal ha skjedd 20.05 lokal tid.

NRK - 06 aug 22 kl. 03:11

Gass fra islandsk vulkan truer by

Giftige gasser fra en ny islandsk vulkan truer en landsby i nærheten av utbruddet og kan spre seg videre til hovedstaden Reykjavik. Islands meteorologiske kontor venter at gassene sprer seg til Vogar, en landsby med 1000 innbyggere som ligger rundt 5 kilometer nordøst for vulkanen Fagradalsfjall. Gassen kan spre seg til Reykjavik, 40 kilometer unna, lørdag.

NRK - 22 jul 22 kl. 03:01

Hynne røk ut av VM på 800 meter

Hedda Hynne klarte ikke å følge teten i forsøksheatet og røk ut av VM på 800 meter med tiden 2.06,27 i Eugene, USA. Hynne endte på 8.

NRK - 11 aug 22 kl. 14:30

Brudd på våpenloven i Svalbard – fransk rederi ilagt en foretaksstraff på 800.000 kroner

Sysselmesteren på Svalbard har ilagt et fransk rederi en foretaksstraff på 800.000 kroner for brudd på våpenloven. I tillegg fikk rederiet inndratt 37 våpen.

Klartale - 27 jul 22 kl. 06:30

Sanja har vært syk etter korona i snart 2,5 år

Sanja Salih fikk korona i mars 2020. Det var da korona-viruset var nytt i Norge. Det var lenge før folk hadde fått vaksiner.

NRK - 25 jun 22 kl. 11:55

Tons of Rock fortsetter som planlagt

Etter anbefaling fra politiet fortsetter rockefestivalen Tons of Rock på Ekeberg i Oslo som planlagt lørdag etter nattens masseskyting. – Sikkerhet og beredskap er ivaretatt slik at publikum, frivillige, ansatte og artister skal føle seg trygge, opplyser arrangøren på Facebook. To personer er drept, ti er alvorlig skadd, og elleve er lettere skadd etter masseskytingen i Oslo sentrum.

Aftenposten - 17 jun 22 kl. 22:10

Bransjeorganisasjon ber om granskning av Arbeidstilsynet etter at Norges største hyttebygger slapp 800.000 i bøter.

Nå ber bransjeorganisasjon om granskning av Arbeidstilsynet etter at Norges største hyttebygger slapp 800.000 i bøter..

Klartale - 19 apr 22 kl. 16:05

Statsråder på to hjul for folkehelse og miljø

Jon-Ivar Nygård og Anette Trettebergstuen syklet begge til jobb tirsdag. Nygård er samferdselsminister. Trettebergstuen er kultur- og likestillingsminister.

NRK - 25 jun 22 kl. 10:22

Kirken: En grusom hendelse midt i Pride-feiringen

Kirken slår ring om Pride-feiringen, kjærlighet og mangfold etter masseskytingen i Oslo sentrum. – Vi våkner til skrekk-meldingen om skudd, drepte og sårede på London pub. Dette burde vært utenkelig.

NRK - 20 apr 22 kl. 02:52

USA forbereder nok en støttepakke til Ukraina

USA jobber angivelig med nok en pakke med militær støtte til Ukraina på rundt 800 millioner dollar, mindre enn en uke etter at en like stor pakke ble kunngjort. Det arbeides fortsatt med detaljene i pakka, opplyser tre høytstående tjenestepersoner i Biden-administrasjonen til CNN. Ifølge NBC News ventes det at artilleri og titusenvis av granater blir deler av pakka, som kommer for å motarbeide en styrket russisk offensiv øst i Ukraina.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 45 minutter siden

Den norske filmen er kandidat til Oscar

Oscar er en filmpris som blir delt ut hvert år. Den norske filmen «Krigsseileren» er nominert. Gunnar Vikenes er regissør.

Klartale - 2 timer siden

Iran og resten av verden fortsetter å protestere

Søndag var det tiende kveld med demonstrasjoner i Iran. Demonstrantene har trosset advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi.Demonstrasjonene begynte etter at Mahsa Amini døde.

Klartale - 4 timer siden

Flere russiske menn har krysset grensen til Norge

På Storskog er det grensekontroll. Det er det eneste stedet folk kan krysse over til Norge fra Russland.Trafikken over Storskog har økt noe de siste dagene.

Klartale - 4 timer siden

Sakene om pendlerboliger er ferdig etterforsket

Christian Stenberg opplyser at politiet har etterforsket saken ferdig. Saken sendes snart videre til statsadvokaten. Stenberg er politiadvokat i Oslo politidistrikt.

Klartale - 6 timer siden

To pågrepet etter skytingen i Oslo

To flere menn er pågrepet. Begge er siktet for medvirkning til terrorhandling. Det er i forbindelse med skytingen ved London pub i Oslo i juni.

Klartale - 7 timer siden

Skyting på russisk skole

Så langt er få detaljer kjent om hendelsen. Skytingen har skjedd på skole i Izjevsk, ifølge den belarusiske nyhetskanalen Nexta.De skriver at en sikkerhetsvakt er drept.

Klartale - 7 timer siden

Krever at regjeringen gjør noe for barna

Lærerne har streiket i flere måneder. Partene prøver å bli enige. Men de klarer det ikke.

Klartale - 7 timer siden

Flere barn søker hjelp for psykisk helse

Røde Kors har et tilbud som heter Kors på halsen. Det er for barn og unge opp til 18 år. De kan ta kontakt på telefon, chat eller e-post.

Klartale - 7 timer siden

Nye problemer med BankID

– Det er dessverre problemer med BankID med app og kodebrikke for en del brukere. Vent litt før du forsøker igjen. Eller benytt BankID på mobil hvis det haster, står det på nettsidene til BankID.

Klartale - 8 timer siden

Flere har hjemmekontor nå

I begynnelsen av året var mange på hjemmekontor. Fire av ti satt hjemme og jobbet. I juni var det bare rundt én av ti som hadde hjemmekontor.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com