NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 19:51

NRK - 17 jul 22 kl. 16:25

Voldssiktet mann i Skien i avhør

Én av de tre mennene som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge i Skien, satt søndag i avhør. En mann i 20-årene døde av knivstikk lørdag. Mannen ble funnet i nærheten av Ibsenhuset i Skien sentrum og fraktet til sykehus, hvor han senere døde av skadene. Til NTB opplyser advokat Andreas Nyhaug, som er forsvarer for en av de siktede, at klienten sitter i avhør søndag ettermiddag. Forsvareren har foreløpig ingen kommentar til saken.
Les mer på NRK


Les mer om:
Skien, Ibsenhuset, NTB, Andreas Nyhaug, Carl Konow Rieber-Mohn, TV, Chamkor Singh Nagra, Linda Leland, Grenland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Voldssiktet, manni , Skieni , avhør
NRK - 28 jun 22 kl. 18:06

Terrorsiktede vil ikke at politiet tar opptak av avhør

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) har enda ikke blitt avhørt av politiet, fordi han frykter politiet vil manipulere forklaringen hans. Han ønsker ikke å la seg avhøre dersom det blir gjort opptak, sier forsvarer John Christian Elden til NRK. – Min kollega, Bernt Heiberg, har vært i kontakt med klienten i fengselet.

NRK - 21 sep 22 kl. 15:25

Politifolk avhørt etter skyting i Oslo

Mannen som ble skutt av politiet på E18 ved Bygdøy i Oslo onsdag, er ennå ikke avhørt av Spesialenheten. De har imidlertid avhørt de to politifolkene. Mannen i begynnelsen av 50-årene er siktet for grove trusler.

NRK - 30 okt 22 kl. 11:30

17-åring siktet for bygård-brann i Skien

En 17-åring er siktet for brannen som brøt ut i en bygård i Skien fredag kveld. Politiet mener fyrverkeri som gutten fyrte av, er årsaken til brannen. Bygården i Kongens gate i Skien sentrum ble totalskadd i brannen.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 31 okt 22 kl. 13:33

Spionsiktet gjesteforsker vil ikke la seg avhøre

NRK meldte tidligere mandag at den spionsiktede gjesteforskeren ved Universitetet i Tromsø ikke skulle avhøres i dag. Til TV 2 sier hans forsvarer Marijana Lozic at mannen ikke vil la seg avhøre per nå. Lozic bekrefter til NRK at den spionsiktede gjesteforskeren ikke vil stille i avhør med PST likevel.

NRK - 16 jul 22 kl. 13:02

Mann i 20-årene knivstukket i Skien

En person er knivstukket i Skien, det skriver politiet på Twitter. Til Telemarksavisa opplyser innsatsleder Sondre Dahl at mannen er alvorlig skadd og har blødd en del. Mannen ble funnet i en park nær Ibsenhuset i Skien sentrum, skriver NTB.

Klartale - 21 okt 22 kl. 12:43

Ikke noe kriminelt bak funn av to døde personer i Skien

To personer ble funnet døde i Skien i går. Det var et par i 40-årene. Det er ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt.

NRK - 21 jun 22 kl. 15:28

Jan Helge Andersen avhørt på nytt

Jan Helge Andersen er avhørt på nytt, det bekrefter hans forsvarer Svein Holden til Fædrelandsvennen. Avhøret skjedde mandag. Det er Oslo-politiet som etterforsker Baneheia-saken etter at Viggo Kristiansen fikk sin del av saken gjenopptatt.

NRK - 26 jul 22 kl. 14:31

98 fornærmede etter Oslo-skytingen

Politiet har gjennomført 413 avhør av vitner og fornærmede etter skytingen i Oslo 25. juni. Enkelte er avhørt flere ganger og politiet jobber for øyeblikket med nye 70 avhør.

NRK - 04 okt 22 kl. 10:47

48 kvinner har status som fornærmet i saken mot kommuneoverlege i Trøndelag

48 kvinner har blitt avhørt og har status som fornærmet i saken mot den suspenderte kommuneoverlegen i en kommune i Trøndelag. Det opplyser etterforskningsleder Ellen Mari Burheim i Trøndelag politidistrikt til VG. Kvinnene er mellom 20 og 65 år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 15 minutter siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 30 minutter siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 15 minutter siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..

NRK - 30 minutter siden

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..

NRK - 45 minutter siden

Mann pågrepet på Grønland

Politiet har pågrepet en mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en mann som gikk med kniv. Mannen skal ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt ikke funnet knivene..

NRK - 1 time siden

Kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 1 time siden

Russiskeide oppdrettsselskaper risikerer tvangsoppløsning

Tre russiskeide oppdrettsselskaper i Norge risikerer tvangsoppløsning. Årsaken er at selskapene står uten revisor, etter at revisorselskapet Deloitte trakk seg fra oppgaven. Oldenselskapene, Øyralaks og Villa Smolt er eid av Russlands største oppdrettsselskap Inarctica (tidligere Russian Aquaculture).

NRK - 1 time siden

Fraktet til sykehus etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket i overkroppen. Personen var bevisst, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 1 time siden

Melding om knivstikking i Oslo

Politiet er på vei til Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket. Det er ikke bekreftet skadeomfang..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com