NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 18:21

NRK - 29 mar 21 kl. 23:48

Voldshendelse i Trondheim

Det har vært en voldshendelse på Buran i Trondheim. Politiet i Trøndelag har pågrepet en person i forbindelse med hendelsen. Hverken den pågrepne eller fornærmede i saken skal være alvorlig skadet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Buran, Trondheim, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Voldshendelsei , Trondheim
NRK - 20 feb 21 kl. 05:47

Kvinne utsatt for voldshendelse

En kvinne i 20-årene ble hentet med ambulanse etter en voldshendelse i Porsgrunn natt til lørdag. Politiet har pågrepet en mann i 20-årene som mistenkes for volden. Det skal være kjærester som startet å krangle, melder Sør-Øst politi på Twitter..

NRK - 20 feb 21 kl. 18:53

To menn pågrepet i Telemark

En mann i 40-åra er pågrepet i Larvik, etter en voldshendelse natt til lørdag. Fornærmede er en mann i 30-åra. Samtidig er en mann i 30-åra pågrepet etten en voldshendelse i Skien sentrum lørdag ettermiddag..

NRK - 10 mar 21 kl. 21:23

Tre siktet etter voldshendelse

Tre personer er siktet etter en voldshendelse i Namsos mandag kveld. Det opplyser politiet til Namdalsavisa. En mann i 20-årene ble sendt til sykehus natt til tirsdag, etter at han skal ha fått alvorlige skader i hode- og mageregionen..

NRK - 19 apr 21 kl. 20:13

Voldshendelse i Larvik

En person er sendt til sykehus etter en voldshendelse på Torstrand i Larvik. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 24 apr 21 kl. 03:13

Voldshendelse i Hammerfest

Politiet i Hammerfest har fått melding om en voldshendelse mellom to menn i slutten av tenårene. Den ene skal ha utsatt den andre for slag og spark, opplyser politiet i Finnmark på Twitter. Politiet etterforsker hendelsen..

NRK - 14 maj 21 kl. 13:19

Voldshendelse i Kristiansand

Politiet har pågrepet en person på en privat adresse på Nodeland i Kristiansand. Vedkommende mistenkes for en voldshendelse på samme adresse i formiddag. Fornærmede er kjørt til legevakten for undersøkelser og videre behandling..

NRK - 17 maj 21 kl. 22:30

Voldshendelse i Frognerparken

To personer skal være skadd etter en voldshendelse i Frognerparken i Oslo. Det opplyser operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NRK. Det skal ha blitt brukt et stikkvåpen.

NRK - 19 jun 21 kl. 02:49

En til sykehus etter voldshendelse

En person er brakt til sykehus etter en voldshendelse i Fossveien på Grünerløkka i Oslo. Den skadde har ikke vært i stand til å redegjøre for hendelsen, opplyser politiet..

NRK - 14 jul 21 kl. 05:41

Voldshendelse på Heimdal

Politi og ambulanse rykka i går kveld ut etter melding om en voldshendelse på Heimdal. Det skal ha vært tre personer til stede. Ei kvinne er sjekka av ambulansepersonell.

NRK - 15 jul 21 kl. 10:32

Voldshendelse ved bedrift

En mann i 40-årene anmeldes etter en voldshendelse ved en bedrift. Mannen ble forbannet etter en uenighet med fører av et annet kjøretøy inne på området. Den andre føreren ble revet ut av kjøretøyet og fikk kuttskader i hodet etter treff i asfalten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Navalnyj kommenterer valget

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj kommenterer valget i Russland fra cella og sier kampen for demokratiet vil fortsette. President Vladimir Putins støtteparti Forente Russland fikk ifølge valgresultatet en klar seier i Duma-valget. Fra flere hold, blant annet Kommunistpartiet, hagler beskyldningene om valgfusk.

NRK - 15 minutter siden

USA-EU-møte i fare

Samtaler om handel og teknologi mellom EU og USA kan bli utsatt som følge av konflikten mellom Frankrike og USA om en kontrakt for bygging av ubåter. Forberedelsesmøter som skulle funnet sted onsdag i Brussel i forkant av samtalene, er strøket fra EUs kalender av det slovenske presidentskapet. Det første møtet mellom EU og USA er planlagt i Pittsburgh i USA 29.

NRK - 15 minutter siden

FHI-startet vaksine-avbestillinger

FHI mener vi har nok vaksiner, og har iverksatt avbestillinger av Pfizer- og Moderna-vaksiner fra EU, melder TV 2. Enn så lenge har vi nok vaksiner til å fullvaksinere alle som ønsker det – dessuten er beredskapslageret stort nok, sier FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm til TV 2..

NRK - 15 minutter siden

Macron vil samarbeide med India

Frankrikes president Emmanuel Macron er enig med Indias statsminister Narendra Modi om å koordinere sin opptreden i India-stillehavsområdet. Macrons telefonsamtale med Modi fant sted på et tidspunkt da Frankrike fortsatt er i harnisk over at Australia brøt en kontrakt om bygging av ubåter og i stedet signerte en kontrakt med USA. Amerikanske tjenestemenn sier at president Joe Biden gjerne vil snakke med Macron på telefon for å redusere spenningen etter at Frankrike tilbakekalte ambassadørene fra USA og Australia.

NRK - 15 minutter siden

Vil begrense presidentens makt

President Joe Biden kan få mindre makt dersom hans partikollegaer i Kongressen får gjennomslag for et lovforslag som tøyler presidenten. Toppdemokraten Nancy Pelosi vil sammen med Adam Schiff legge fram lovforslaget, som bærer navnet «beskyttelsen av demokratiet». Det gjør de som en reaksjon på det de mener var maktmisbruk fra Donald Trump i hans presidentperiode, skriver Reuters..

NRK - 15 minutter siden

32-åring dømt for bedrageri

Ein telemarking er i Telemark tingrett dømd til to år og fire månadars fengsel for bedrageri. Mannen må også betala nesten 3,8 millionar kroner i erstatning. Dei to est alvorlege forholda 32-åringen er fømt for, er grovt underslag på minst 500.

NRK - 15 minutter siden

Støtte til kollektivtrafikk

Togselskapene og fylkeskommunenes kollektivtilbud får videreført statsstøtte ut året – uavhengig av kommende smitteverntiltak. Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) håper folk kan reise mer kollektivt framover. – Det bør vi gjøre, fordi kollektivtransport er en del av klimaløsningen.

NRK - 30 minutter siden

Solberg: – USA skal vera vaktbikkje

– Det var eit USA som vi kjenner frå tidlegare, seier Erna Solberg til NRK om talen til Joe Biden og viser til at han i talen ville at USA skulle ta på seg ei leiarrolle. Ho meiner talen var truverdig etter intensjonen hans, og at det viktigaste var at vil tre inn att i verda. Ho viser til at han var tydeleg på klima, pandemien og menneskerettar.

NRK - 45 minutter siden

Bangkok opnar truleg for turisme

Den thailandske hovudstaden Bangkok vil truleg opnast opp for turistar igjen i november, seier lokale myndigheiter. I november vil sannsynlegvis 70 prosent av Bangkok sine innbyggjarar vera vaksinerte..

NRK - 45 minutter siden

Bangkok pånar truleg for turisme

Den thailandske hovudstaden Bangkok vil truleg opnast opp for turistar igjen i november, seier lokale myndigheiter. I november vil sannsynlegvis 70 prosent av Bangkok sine innbyggjarar vera vaksinerte..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt