NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 19:52

NRK - 16 mai 21 kl. 05:12

Voldshendelse i Stavern

I Stavern ved Larvik fikk politiet melding om en kvinne i 40-årene som skal ha fått hodeskader. Kvinnen blir ivaretatt av ambulansen. En mann i 50-årene har blitt pågrepet for voldsbruk, melder Sørøst politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavern, Larvik, Sørøst, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Voldshendelsei , Stavern
NRK - 20 feb. 21 kl. 05:47

Kvinne utsatt for voldshendelse

En kvinne i 20-årene ble hentet med ambulanse etter en voldshendelse i Porsgrunn natt til lørdag. Politiet har pågrepet en mann i 20-årene som mistenkes for volden. Det skal være kjærester som startet å krangle, melder Sør-Øst politi på Twitter..

NRK - 20 feb. 21 kl. 18:53

To menn pågrepet i Telemark

En mann i 40-åra er pågrepet i Larvik, etter en voldshendelse natt til lørdag. Fornærmede er en mann i 30-åra. Samtidig er en mann i 30-åra pågrepet etten en voldshendelse i Skien sentrum lørdag ettermiddag..

NRK - 10 mars 21 kl. 21:23

Tre siktet etter voldshendelse

Tre personer er siktet etter en voldshendelse i Namsos mandag kveld. Det opplyser politiet til Namdalsavisa. En mann i 20-årene ble sendt til sykehus natt til tirsdag, etter at han skal ha fått alvorlige skader i hode- og mageregionen..

NRK - 29 mars 21 kl. 23:48

Voldshendelse i Trondheim

Det har vært en voldshendelse på Buran i Trondheim. Politiet i Trøndelag har pågrepet en person i forbindelse med hendelsen. Hverken den pågrepne eller fornærmede i saken skal være alvorlig skadet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 19 april 21 kl. 20:13

Voldshendelse i Larvik

En person er sendt til sykehus etter en voldshendelse på Torstrand i Larvik. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 24 april 21 kl. 03:13

Voldshendelse i Hammerfest

Politiet i Hammerfest har fått melding om en voldshendelse mellom to menn i slutten av tenårene. Den ene skal ha utsatt den andre for slag og spark, opplyser politiet i Finnmark på Twitter. Politiet etterforsker hendelsen..

NRK - 14 mai 21 kl. 13:19

Voldshendelse i Kristiansand

Politiet har pågrepet en person på en privat adresse på Nodeland i Kristiansand. Vedkommende mistenkes for en voldshendelse på samme adresse i formiddag. Fornærmede er kjørt til legevakten for undersøkelser og videre behandling..

NRK - 17 mai 21 kl. 22:30

Voldshendelse i Frognerparken

To personer skal være skadd etter en voldshendelse i Frognerparken i Oslo. Det opplyser operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NRK. Det skal ha blitt brukt et stikkvåpen.

NRK - 17 timer siden

En til sykehus etter voldshendelse

En person er brakt til sykehus etter en voldshendelse i Fossveien på Grünerløkka i Oslo. Den skadde har ikke vært i stand til å redegjøre for hendelsen, opplyser politiet..

NRK - 25 april 21 kl. 17:29

Har sendt ressursar til fritidsbåt

Hovudredningssentralen har sendt fleire ressursar til havområdet sør av Stavern etter melding om ein mindre båt som tar inn vatn. Det melder HRS Sør-Noreg på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 15 minutter siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 30 minutter siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 1 time siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.

NRK - 1 time siden

Tre bjørnar kan fellast i Troms

Fleire bjørnar hatt tatt livet at sauer i Troms. Mest sannsynleg er det fire bjørnar som har forsynt seg av saueflokkar i kommunane Bardu, Salangen og Lavangen den siste tida. No blir det gjeve skadefellingstillatelse på tre av bjørnane..

NRK - 1 time siden

Eriksens kjærast snakkar ut

Christian Eriksens kjærast, Sabrina har for første gong uttalt seg etter Eriksens hjartestans. – Chris har det bra. No er vi her, og no har vi bruk for litt ro og kvile, seier ho i ein utsegn gjeve av B.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt