NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 11:22

NRK - 17 mai 21 kl. 22:30

Voldshendelse i Frognerparken

To personer skal være skadd etter en voldshendelse i Frognerparken i Oslo. Det opplyser operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NRK. Det skal ha blitt brukt et stikkvåpen. Politiet leter i området etter mulige gjerningspersoner. Ingen er så langt pågrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frognerparken, Oslo, Per Ivar Iversen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Voldshendelsei , Frognerparken
Aftenposten - 27 april 21 kl. 11:20

Oslo sier nei til gigafest i Frognerparken. Springsteen-konsert får skylden.

Det ble mye krangling etter at Bruce Springsteen gjestet Frognerparken i 2016..

Aftenposten - 18 mai 21 kl. 05:55

To skadd etter slagsmål i Frognerparken

To unge menn er skadd, sannsynligvis med kniv, etter et slagsmål i Frognerparken i Oslo mandag kveld..

Aftenposten - 18 mai 21 kl. 05:55

To skadet etter slagsmål i Frognerparken

To unge menn er skadet, sannsynligvis med kniv, etter et slagsmål i Frognerparken i Oslo mandag kveld..

NRK - 18 mai 21 kl. 07:08

Vitner avhørt etter voldshendelse

I natt har politiet avhørt vitner og sikret overvåkingsvideoer etter at to unge menn ble stukket ned i Frognerparken i går kveld. Ingen er så langt pågrepet. De to ble kjørt til Ullevål sykehus, og den ene skal være alvorlig skadet..

NRK - 13 juni 21 kl. 01:08

Festbråk i parkene i Oslo

Store mengder unge har trukket ut i parkene i Oslo i natt, og politiet har fått klager på festbråk og høy musikk. På St.Hanshaugen er det samlet nærmere 1 000 mennesker.

NRK - 20 feb. 21 kl. 18:53

To menn pågrepet i Telemark

En mann i 40-åra er pågrepet i Larvik, etter en voldshendelse natt til lørdag. Fornærmede er en mann i 30-åra. Samtidig er en mann i 30-åra pågrepet etten en voldshendelse i Skien sentrum lørdag ettermiddag..

NRK - 10 mars 21 kl. 21:23

Tre siktet etter voldshendelse

Tre personer er siktet etter en voldshendelse i Namsos mandag kveld. Det opplyser politiet til Namdalsavisa. En mann i 20-årene ble sendt til sykehus natt til tirsdag, etter at han skal ha fått alvorlige skader i hode- og mageregionen..

NRK - 29 mars 21 kl. 23:48

Voldshendelse i Trondheim

Det har vært en voldshendelse på Buran i Trondheim. Politiet i Trøndelag har pågrepet en person i forbindelse med hendelsen. Hverken den pågrepne eller fornærmede i saken skal være alvorlig skadet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 19 april 21 kl. 20:13

Voldshendelse i Larvik

En person er sendt til sykehus etter en voldshendelse på Torstrand i Larvik. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 24 april 21 kl. 03:13

Voldshendelse i Hammerfest

Politiet i Hammerfest har fått melding om en voldshendelse mellom to menn i slutten av tenårene. Den ene skal ha utsatt den andre for slag og spark, opplyser politiet i Finnmark på Twitter. Politiet etterforsker hendelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

EU-kommisjonen ut mot lov i Ungarn

Lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, går ut mot Ungarns nye LGBT-lov. Det melder blant andre AFP. Den nye loven har bannlyst utdanningsmateriale om homofili og andre seksuelle legninger som retter seg mot barn.

NRK - 15 minutter siden

Ungarn dropper Munchen-besøk

Flere tyske medier, blant annet DPA og Zeit online, melder at Ungarns statsminister Victor Orban dropper tur til München i kveld. Egentlig skulle Orban sitte på tribunen når Tyskland og Ungarn møtes i EM-gruppespillet onsdag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Smitte i Arendal tilknytt Grimstad

Det er registrert åtte nye smittede i Arendal kommune. Tilfellene knyttes til et større utbrudd blant ungdom i Grimstad. De fleste smittede er ungdommer mellom 16 og 19 år, og utbruddet kobles til utbruddet i Grimstad, ifølge Agderposten..

NRK - 15 minutter siden

Høyesterett: Kan avvise utbetaling

Et forsikringsselskap kan nekte å utbetale pengar til en kunde om han ikke vil gjennomføre et kirurgisk inngrep. Det slår Høyesterett fast i en ny avgjørelse. Avgjørelsen er knyttet til en Widerøe-flyger som var plaget med gallestein..

NRK - 15 minutter siden

Dyster ny klimarapport

En stadig varmere planet vil få dystre følger for langt flere mennesker innen få tiår, ifølge et utkast til FNs nye klimarapport. FNs rådgivende klimapanel IPCC beskriver en planet der menneskene er i fare som følge av global oppvarming. Sult, tørke og sykdom kommer først og fremst til å ramme fattige land, men også de mer velstående vil merke konsekvensene.

NRK - 45 minutter siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 45 minutter siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 1 time siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 1 time siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 1 time siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt