NRK > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 08:36

NRK - 20 april 21 kl. 06:41

Vold mot politi i Arendal

En kvinne er anmeld for forulemping og vold mot politiet etter at politiet rykket ut til en privat adresse i Arendal. Politiet rykket ut på melding om husbråk..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arendal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Voldmot , politii , Arendal
VG - 01 feb. 21 kl. 18:07

Idrettsprofil tiltalt for vold og voldtekt: Signerte kontrakt mot vold

Syv år før idrettsprofilen ble tiltalt for vold og voldtekt mot sin daværende kone, signerte de to en kontrakt der vold og utroskap ville ramme ham hardt..

NRK - I førrgår: 15:31

Vanligere med vold mot politiet

Siden 2004 er antall anmeldelser for vold mot politiet nær tredoblet. I fjor kom det inn 1650 anmeldelser fra politifolk som var ofre for vold, melder Politiforum. To av tre politiansatte sier de har blitt utsatt for vold fordi de jobber i politiet..

NRK - 14 mars 21 kl. 08:39

Anmeldt for vold mot drosjesjåfør

Politiet har anmeldt en mann for vold mot en drosjesjåfør i Arendal i natt. Hendelsen skjedde like før klokken 02.00 natt til søndag..

NRK - 26 jan. 21 kl. 11:44

Mutert virus i Arendal

Det har vært ett tilfelle av det muterte koronaviruset fra Storbritannia i Arendal, sier ordfører Robert Cornels Nordli til fvn.no. Den smittede ankom Norge fra Storbritannia for en tid tilbake, og skal ha vært i karantene da vedkommende ble testet..

NRK - 27 jan. 21 kl. 02:42

Boligbrann i Arendal

Nødetatene rykket ut til en boligbrann i Arendal natt til onsdag. Tre personer kom seg ut av huset, og blir undersøkt av helsepersonell på stedet. Det skal ikke være flere personer i huset, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 27 jan. 21 kl. 09:35

Mange vil feriere i Arendal

Det er stor interesse for feriehus i Norge. På Finn reise har søk etter feriehus i Arendal hatt en vekst på over 350 prosent sammenlignet med i fjor. Det er også mange andre sørlandsdestinasjoner på søkerlista, både vinter- og sommerreisemål..

NRK - 29 jan. 21 kl. 23:31

Frykter eldre dropper vaksinen

Fastleger frykter at flere eldre dropper å vaksinere seg på grunn av digitale løsninger. I Arendal må alle registrere seg via Digipost, og mange eldre har ikke lært seg å bruke digitale løsninger, mener tillitsvalgt for legene i Arendal, Martin Runde.

NRK - 02 feb. 21 kl. 18:22

Mistenker mutert virus i Arendal

Tre personer med tilknytning til den internasjonale skolen i Arendal er tirsdag bekreftet smittet av koronaviruset. Kommunens mistenker at de er smittet av det muterte viruset fra Storbritannia. Ordføreren kaller situasjonen uoversiktelig..

NRK - 06 feb. 21 kl. 15:54

Arendal vurderer strengere tiltak

Kriseledelsen i Arendal vurderer å innføre koronatiltak som får konsekvenser for alle innbyggerne. Ordfører Robert Cornels Nordli sier han er sterkt bekymret over koronautviklingen i kommunen..

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 13:40

Kampen mot Arendal avlyses. Slik blir Starts treningskamper

Starts treningskamp mot Arendal kommende fredag må også avlyses. Slik blir oppsettet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Grunnleggeren av Vans er død

Paul Van Doren, som grunnla det amerikanske skomerket Vans, er død, 90 år gammel. Sammen med sin bror James startet han opp selskapet i 1966. Vans-sko ble kjent gjennom amerikansk populærkultur, både i filmer, i musikkmiljøet og blant skatere..

NRK - 1 time siden

Uvær og stengt på Magerøya

Uværet fortsetter på Magerøya. E69 mellom Skarsvåg og Nordkapp ble stengt midt på dagen fredag, og lørdag morgen er også 8038 fra Gjesvær til Gjesværkrysset stengt. Her pågår det oppryddingsarbeid, og veien er stengt inntil videre..

NRK - 1 time siden

200 russ festet i Sørlandsparken

Rundt 50 russebiler og 200 russ samlet seg i Sørlandsparken i Kristiansand i natt og festet. Ifølge politiet kunne støyen høres ut til Høvåg. Politiet var på stedet og samlingen løste seg opp etter hvert..

NRK - 45 minutter siden

Ba foreldre hente barna sine

Opp mot 100 ungdommer fra flere steder i Innlandet, var samlet på Tallodden ved Kapp sent fredag kveld. Flere av ungdommene var mindreårige og beruset. Politiet kom til stedet, og ba foreldre hente barna sine..

NRK - 15 minutter siden

Flertall vil ha bort myrforbudet

Senterpartiet, Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet vil alle ha bort forbudet mot å bruke myr til matproduksjon. Det et år gamle forbudet skal hindre utslipp av klimagasser som er lagret i myr. Sabima sier det er useriøst å fjerne forbudet allerede..

NRK - 15 minutter siden

Hjelpemiddel for medisin til flere

På ett år har dobbelt så mange fått elektronisk medisindispenser hjemme. Boksen mater ut tablettene som brukeren skal ta på faste tidspunkt, og varsler kommunens hjemmetjeneste dersom medisinen ikke blir tatt ut. Om lag 6000 slike bokser er i bruk..

NRK - 15 minutter siden

250 millioner ekstra til riksveier

Regjeringen setter av 250 millioner kroner mer til vedlikehold av riksveier i forslaget til revidert nasjonalbudsjett. Statens vegvesen skal bestemme hvor de ekstra midlene skal settes inn, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide..

NRK - 30 minutter siden

Til legevakt etter uhell i Asker

To personer er kjørt på legevakt for sjekk etter at bilen de satt i traff en fjellvegg i Asker. Politiet mistenker at sjåføren har brukt rusmidler..

NRK - 45 minutter siden

Danske leger ut mot vaksineplan

Danmark vil la frivillige ta koronavaksiner som er knyttet til sjeldne, men alvorlige bivirkninger dersom de har henvisning fra lege. Den danske legeforeningen er kritisk fordi leger ikke vet hvem som kan risikere bivirkninger, melder Danmarks Radio..

NRK - 45 minutter siden

Stanser plan om å oppsøke velgere

Delstatssenatet i Arizona har stanset planene om å oppsøke alle velgere i Maricopa fylke for å spørre dem om hva de har stemt. USAs justisdepartement sier dette trolig bryter med loven som skal hindre påvirkning av og trusler mot velgere, melder NPR..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt