NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 10:46

NRK - 27 feb 22 kl. 23:16

Vogntog tatt av vinden i Hammerfest

Et vogntog ble tatt av kraftig vind på Kvalsund bru i Hammerfest søndag kveld. Føreren som var alene i bilen er ikke skadd. Bilen var tom for gods. Brua er stengt, skriver politiet i Finnmark på Twitter. E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av uværet som er ventet å øke på i styrke utover kvelden og natten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvalsund, Hammerfest, Finnmark, Twitter, Kvænangsfjellet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vogntog, tattav , vindeni , Hammerfest
NRK - 24 jan 23 kl. 07:50

Uvær skaper trafikale utfordringer i Finnmark

Flere veistrekninger i Finnmark er stengt og kolonnekjørt på tirsdag. E6 Hatter er stengt på grunn av redusert sikt. E69 mellom Hønsa og Nordkapptunnelen er stengt.

NRK - 31 jul 23 kl. 21:09

Over 2000 døde fugler i Hammerfest

Fugleinfluensaen har også til kommet til Hammerfest. Utrykningsleder hos brannvesenet i byen Jon Arvid Solstad Kåsered sier de plukket over hundre døde fugler sist uke. Han forteller at det er spesielt fire hustak i byen de har konsentrert seg om.

Klartale - 30 nov 22 kl. 15:04

Her kan de gå på ski

25 centimeter med snø. Det må til for å få skiføre. Kun indre del av Østlandet får skiføre.

NRK - 23 nov 22 kl. 02:19

Trafikkulykke mellom fire vogntog og en personbil ved Stange

Fire vogntog og en personbil var involvert i en trafikkulykke ved Stange på E6 natt til onsdag. Første vogntog kolliderte med personbilen som stod med nødblink. En fører av vogntog er kjørt til legevakt for sjekk.

Klartale - 12 nov 22 kl. 06:00

Slike bilder kan du også ta

Verdensrommet kan være vanskelig å forstå. Derfor er det også en egen vitenskap. Den kalles astronomi.

NRK - 03 apr 23 kl. 10:14

Hytte ble tatt av skred på Sørøya – fortsatt snøskredfare flere steder

Mandag er det varsla faregrad 3 flere steder i Nord-Norge. Dette betyr betydelig snøskredfare. Nå advarer flere kommuner sine innbyggere som å vise varsomhet.

NRK - 25 nov 22 kl. 15:28

Politiet utvider søket i Hammerfest

Politiet får har forberedt nye søk etter den savnede Abdullahi Dayib Mohamud i området rundt idrettshallen i Hammerfest. De får flere hunder fra Finland. – Vi ønsker å gjøre ytterligere søk i området og utvide søksområdet.

NRK - 19 jan 23 kl. 13:12

Anholdt for droneflyging i Hammerfest

Politiet i Finnmark melder på Twitter at en spansk og en fransk statsborger er anholdt på grunn av ulovlig droneflyging i Hammerfest kommune. – Vi fikk melding fra et vitne om at det var observert droner i området Fuglenes, sier operasjonsleder Bjørn Tormod Syversen ved Finnmark politidistrikt. De to er i avhør ved Hammerfest politistasjon.

NRK - 23 feb 23 kl. 05:36

To reddet i uvær ved Hammerfest

To personer ble tirsdag kveld reddet da båten deres forliste i Vargsundet, sør for Hammerfest, skriver nettstedet Kyst og fjord. Hovedredningssentralen plukket opp et nødsignal om at en nødpeilesender. Alle båter i området, samt to redningshelikoptre, ble sendt til området.

NRK - 02 jun 23 kl. 19:34

Alvorlig trafikkulykke i Hammerfest - veien er stengt

En personbil har kjørt ut av veien og inn i en fjellveg, opplyser operasjonsleder Bjørn Tormod Syversen. Èn person er involvert i ulykken. Ulykken skjedde på riksvei 94 sør for Rypefjord i Hammerfest i Finnmark.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Har ikke fått kontakt med siktede etter Kristiansand-drap

Politiet har hittil ikke vært i kontakt med personen som er siktet for dobbeltdrapet i Vågsbygd. – Vi har ikke noe informasjon på nåværende tidspunkt som tilsier at det er fare for publikum, men det kan vi ikke si for sikkert, sier politiinspektør Cecilie Pedersen. Personen som er siktet er etterlyst internasjonalt, men politiet utelukker ikke at det er andre eller flere gjerningspersoner..

NRK - 5 minutter siden

Soldaten Travis King er tilbake i USA

Den amerikanske soldaten Travis King, som løp over grensen til Nord-Korea i juli, befinner seg på amerikansk jord, skriver CNN. Kanalen får opplysningen bekreftet av en tjenesteperson i forsvarsdepartementet. Onsdag meldte det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA at 23-åringen skulle utvises fra landet.

NRK - 15 minutter siden

Person omkom i lastebilulykke i Trøndelag

En mann i 50-årene mistet livet i en betongbil ved Kyrkseterøra i Trøndelag etter å ha kjørt ut av veien. Det melder politiet i Trøndelag på X..

NRK - 30 minutter siden

Minst sju utenforstående drept i skytinger i Sverige

I løpet av det siste året er minst sju personer uten tilknytning til noe kriminellt miljø, drept i skytinger i Sverige. Det viser en gjennomgang som SVT har gjort. I tillegg til de sju som er drept de siste året.

NRK - 30 minutter siden

Skattemeldingene til Erna Solberg og Sindre Finnes er vist fram

Skattemeldingene til Erna Solberg og ektemannen Sindre Finnes ble torsdag vist fram til pressen som har bedt om innsyn i dem. Den tidligere Høyre-lederen og ektemannen lot torsdag medier få se på skattemeldingene deres i perioden da hun var statsminister, fra 2013 til 2021. Solberg har tidligere anslått at ektemannen Sindre Finnes har tjent 1,8 millioner på kjøp og salg av aksjer mens hun var statsminister.

NRK - 45 minutter siden

Stortinget vil ha full gjennomgang av økonomiregelverket

– Tillit kan ikke bare være et ord i festtaler. Vi ser at det er behov for å gå igjennom hele regelverket, sier stortingspresident Masud Gharahkhani. Han sier Stortinget vil ha en bred gjennomgang av alle retningslinjer knyttet til politikeres økonomiske interesser og ordninger.

NRK - 1 time siden

Aftonbladet: To pågrepet etter eksplosjon

To personer er pågrepet av politiet i etter eksplosjonen i Uppsala i natt. Det melder Aftonbladet. En 25 år gammel kvinne ble drept i eksplosjonen som skjedde klokken 03.

NRK - 1 time siden

Sikta for Jonas-drapet har ikkje planar om å snakke med politiet

Ein 28 år gammal mann som er sikta for drapet på Jonas Aarseth Henriksen, har ingen konkrete planar om å stille til avhøyr, opplyser advokatane hans Thomas Randby og Ellen Tvedten Jorem. Mannen nektar for å ha hatt noko med drapet å gjere. Mannen er varetektsfengsla med full isolasjon og medieforbod..

NRK - 1 time siden

Tenåring angrep lærere og elever med kniv i Spania

Angrepet skjedde i Jerez, sør i landet. Det melder Reuters. Hvor mange som er rammet er ikke klart..

NRK - 1 time siden

En person etterlyst internasjonalt etter drapet i Kristiansand

En person er etterlyst internasjonalt etter at to personer ble funnet døde på en adresse i Vågsbygd i Kristiansand onsdag 27. september. Personen er siktet for drap.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com