NRK > Nyheter

Monday, 26 September, 18:49

NRK - 27 feb 22 kl. 23:16

Vogntog tatt av vinden i Hammerfest

Et vogntog ble tatt av kraftig vind på Kvalsund bru i Hammerfest søndag kveld. Føreren som var alene i bilen er ikke skadd. Bilen var tom for gods. Brua er stengt, skriver politiet i Finnmark på Twitter. E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av uværet som er ventet å øke på i styrke utover kvelden og natten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvalsund, Hammerfest, Finnmark, Twitter, Kvænangsfjellet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vogntog, tattav , vindeni , Hammerfest
NRK - 20 sep 22 kl. 05:32

slofjordtunnelen åpnet igjen etter brann i vogntog

Oslofjordtunnelen ved Drøbak er ryddet og åpnet igjen etter en brann i et vogntog mandag ettermiddag. Tunnelen på E134 ble stengt i begge retninger etter den kraftige brannen. – Det er en kraftig brann i et vogntog og det er kraftig røykutvikling, sa vaktleder ved Øst 110-sentral, Roger Andersen ved Øst 110-sentral til NTB ved 17.

VG - 13 feb 22 kl. 12:24

Thingnes Bø tatt av vinden - Tarjei Bø tok OL-sølv

ZHANGJIAKOU/OSLO (VG) Da Johannes Thingnes Bø ble tatt av vinden på nest siste skyting, benyttet Quentin Fillon Maillet sjansen..

NRK - 27 mar 22 kl. 14:26

Ei rekkje hendingar i Trøndelag grunna vind

Ein tilhengar blei tatt av vinden og velta på E39 i Orkdal. Fleire stader i Trøndelag er vinden så sterk og har tatt med seg blant anna takplater. Folk blir oppmoda om å sikra lause gjenstandar.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 14 jul 22 kl. 08:57

Aldri før har det blitt tatt mer skog fra Amazonas

Amazonas er en av verdens største regnskoger. Og en viktig del av å skape oksygen til oss mennesker. Men de siste seks månedene er det tatt mer trær fra Amazonas enn noen gang.

NRK - 25 aug 21 kl. 12:06

Trailer fast i gangbru i Hammerfest

En trailer har satt seg fast under en gangbru ved et butikksenter i Hammerfest sentrum. Politiet er på stedet og veien er stengt, skriver politiet i Finnmark på Twitter klokken 12.02..

NRK - 06 sep 21 kl. 15:16

Jente satt seg fast på fjellskrent

Brannvesenet rykket mandag ettermiddag ut på en redningsaksjon nær sentrum av Hammerfest. En person skal ha sklidd utfor en fjellskrent, meldte brannvesenet i Finnmark på Twitter. Politiet i Finnmark skriver i en oppdatering kl.

E24 - 09 sep 21 kl. 07:17

Equinor og Vår Energi vurderer gassrør til Hammerfest

Tre selskaper inngår samarbeid om det som kan bli et stort ammoniakk-prosjekt i Hammerfest..

E24 - 09 sep 21 kl. 07:17

Equinor og Vår Energi vurderer gassrør til ammoniakkanlegg Hammerfest

Tre selskaper inngår samarbeid om det som kan bli et stort ammoniakk-prosjekt med fangst og lagring av karbondioksid i Hammerfest..

NRK - 23 mar 22 kl. 14:29

Stor kjedekollisjon ved Hammerfest

Seks biler har vært involver i en kjedekollisjon i Rypefjord, sør for Hammerfest. Ifølge politiet i Finnmark er ingen skadd, men det er materielle skader på bilene. Det er glatt på stedet, og politiet oppfordrer bilister om å kjøre forsiktig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nye demonstrasjoner utenfor Stortinget

Det har i dag vært nye demonstrasjoner utenfor Stortinget. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab..

NRK - 5 minutter siden

Aftenposten: Anne Lindboe valgt til ordførerkandidat i Oslo for Høyre

Anne Lindboe (51) er valgt til ordførerkandidat for Høyre på nominasjonsmøtet mandag kveld. Det melder Aftenposten. Ifølge avisen er Eirik Lae Solberg (51) valgt til byrådslederkandidat..

NRK - 15 minutter siden

TV 2-journalist Tonje Steinsland er fadder til David Toskas barn

TV 2-journalist Tonje Steinsland er fadder for barnet til David Toska, som sto bak Nokas-ranet i Stavanger i 2004 hvor en politimann ble drept. Det melder DN. Steinsland var den første journalisten som fikk Toska til å snakke offentlig om det som er norgeshistoriens største ran.

NRK - 30 minutter siden

Brann i kjøretøy på E6

Nødetatene rykker ut til Skedsmo etter melding om brann i et kjøretøy på E6 nordgående ved Skedsmovollen, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Edward Snowden får russisk statsborgerskap

Russlands president Vladimir Putin har gitt Edward Snowden russisk statsborgerskap, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke på E18 - tunnel stengt

Natvalltunnelen på E18 i Sandefjord er stengt etter at en bil har kjørt i veggen. Ulykken har skjedd i nordgående løp. Fører blir sett til av helsepersonell på stedet..

NRK - 1 time siden

Japansk diplomat fengslet i Russland

Den russiske sikkerhetstjenesten opplyser at de har fengslet en diplomat ved det japanske konsulatet i Russland, og anklaget personen for spionasje, det skriver Reuters som viser til det statlige nyhetsbyrået Ria..

NRK - 1 time siden

Tengs-saken er oversendt Riksadvokaten

Statsadvokaten har sendt sin innstilling i Birgitte Tengs-saken til Riksadvokaten, skriver Dagbladet. – Saken ligger nå på Riksadvokatens bord, og vi venter på en avgjørelse derfra, sier advokat Stian Kristensen til avisen. Han er forsvarer til mannen i 50-årene som siden september i fjor har vært siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995.

NRK - 1 time siden

Dronning Sonja overrakte dronning Margrethe Nordens språkpris

Danmarks dronning Margrethe var i Oslo mandag for å motta Nordens språkpris. Det var dronning Sonja som overrakte årets pris. – Dronning Margrethe har ved flere anledninger støttet opp under de nordiske språkene.

NRK - 1 time siden

Gasslekkasje nær Nord Stream 2

Det er observert en gasslekkasje sørøst for den danske øya Bornholm i Østersjøen. Lekkasjen er påvist der gassrørledningen Nord Stream 2 går. Mandag ble det meldt om et plutselig fall i trykket i gassrørledningen, som går fra Russland til Tyskland via Østersjøen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com