NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 13:31

NRK - 16 maj 22 kl. 10:22

Vogntog i jernbanebru – togtrafikken stengt

Togtrafikken mellom Spikkestad og Heggedal i Asker er stengt etter at et vogntog kjørte inn i en jernbanebru mandag morgen. – Føreren har kommet fra Spikkestad og kjørt i retning Røyken. Vogntoget har så kjørt i brua og oppdaget for sent at den var for lav. Vogntoget har kommet seg løs, men har påført brua og vogntoget store skader, skriver Oslo-politiet på Twitter. Politiet meldte om hendelsen litt over klokken 9 mandag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Spikkestad, Heggedal, Asker, Røyken, Oslo, Twitter, Dag Svinsås, Bane Nor, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vogntogi , jernbanebru, togtrafikken, stengt
NRK - 23 feb 22 kl. 19:31

Flere fjelloverganger stengt

Uvær og stor fare for snøskred preger trafikkforholdene i særlig Sør-Norge. Flere fjelloverganger og veier holder stengt onsdag. Mellom Vest- og Østlandet er E134 Haukelifjell, fylkesvei 50 Hol – Aurland og riksvei 7 Hardangervidda stengt onsdag.

Klartale - 19 maj 22 kl. 12:57

Her blir det buss for tog i sommer

Snart er det tid for sommer. For mange betyr det fri, og at de slipper å reise til jobb og studier. Da bruker Bane NOR muligheten til å gjøre en stor jobb.

NRK - 01 maj 22 kl. 20:35

Togtrafikken på Kongsvingerbanen i gang igjen etter brann

Etter stans i togtrafikken på grunn av brann langs skinnene, går nå togene igjen mellom Kongsvinger og Årnes. Det var meldt om brann tre forskjellige steder på Kongsvingerbanen. Togtrafikken er nå i gang etter stans på grunn av brannene, melder Bane Nor.

NRK - 27 feb 22 kl. 23:16

Vogntog tatt av vinden i Hammerfest

Et vogntog ble tatt av kraftig vind på Kvalsund bru i Hammerfest søndag kveld. Føreren som var alene i bilen er ikke skadd. Bilen var tom for gods.

NRK - 02 mar 22 kl. 04:45

Vogntog kjørte ut i elv ved Voss - E16 stengt

Et vogntog kjørte ut av veien og ned i en elv på E16 i Bulken i Voss natt til onsdag. Sjåføren er sendt til sykehus. Føreren satt fortsatt i vogntoget da nødetatene kom fram til vogntoget, opplyser Vest politidistrikt på Twitter.

NRK - 30 apr 22 kl. 06:01

E6 stengt på Kvænangsfjellet

Flere vogntog har store problemer på E6 over Kvænangsfjellet i Nordreisa/Kvænangen i Nord-Troms. Problemene begynte ved 19-tida fredag kveld da et vogntog sperret veien. E6 har vært stengt i mange timer.

NRK - 02 maj 22 kl. 03:54

Eksplosjoner i Belgorod i Russland

I Russland sier guvernøren i Belgorod-regionen at det har vært to «kraftige eksplosjoner» i byen med samme navn. Ingen er skadd, ifølge det statlige nyhetsbyrået Ria Novosti. En jernbanebru nær landsbyen Konopelka i Kursk-regionen skal ha blitt utsatt for en eksplosjon, og deler av brua kollapset.

NRK - 14 feb 22 kl. 20:48

Flere veistrekninger er stengt i Finnmark

Mange veier i Finnmark er stengt eller kolonnekjørt. I tillegg er det svært vanskelige kjøreforhold på de veiene som er åpne for trafikk. Det melder Vegtrafikksentralen.

NRK - 27 okt 21 kl. 22:42

Flytoget vil ta over Østlandet

Flytoget vil overta togtrafikken på store deler av Østlandet, og vil ha seg frabedt at regjeringen dropper anbudet for å gi rutene til Vy. – Vi føler at vi er glemt, så det var viktig for oss å gå ut nå og si fra, sier administrerende direktør Philipp Engedal i Flytoget til VG. Overfor avisen bekrefter Flytoget at de har levert anbud i konkurransen om togtrafikken på store deler av Østlandet.

NRK - 09 apr 22 kl. 10:48

Togtrafikken innstilt fra Kramatorsk

Togtrafikken fra jernbanestasjonen i Kramatorsk øst i landet er innstilt som følge av angrepet fredag, opplyser selskapet som drifter Ukrainas jernbaner. Ifølge ukrainske myndigheter ble over 50 mennesker drept og rundt 300 såret i rakettangrepet, som både ukrainske myndigheter og vestlige land anklager Russland for å stå bak. Lørdag ble det klart at stasjonen ikke lenger kan brukes.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ni personer til sykehus etter syre-uhell

Ni personer fraktes til St. Olav hospital etter uhellet i Vanvikan i Trøndelang mandag. Tre av disse fraktes i luftambulanse.

NRK - 15 minutter siden

Jobber med Finland og Sveriges Nato-søknader

Nato jobber aktivt med Finland og Sveriges Nato-søknader, opplyser generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg under et pressemøte i Brussels, ifølge Al Jazeera. – Jeg vil ikke gi noen løfter, men forsikrer om at vi jobber aktivt for å sikre fremskritt, sa Stoltenberg på sin pressekonferanse mandag. Senere i dag skal han møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson i Brussel i Beligia..

NRK - 45 minutter siden

Fotgjenger påkjørt i Åsane

En kvinne i 70-årene skal være påkjørt på en parkeringsplass ved Liamyrane i Åsane. Hun er våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Politi og ambulanse har rykket ut, og det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet.

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot vann på E6 og E18

Vegtrafikksentralen advarer om stedvis mye vann i vegen på blant annet E18 og E6 i og rundt Oslo. – avpass farten og kjør etter forholdene, skriver vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Avviser at de har henrettet sudanske soldater

Det sudanske militæret anklager Etiopia for å ha henrettet sju soldater og en sivil sudansk statsborger som var i deres varetekt. Etiopia avviser anklagene..

NRK - 45 minutter siden

Momoa ny talsmann for FN-miljøprogram

Skuespiller Jason Momoa, kjent fra Aquaman og Game of Thrones er utnevnt til talsmann for FNs miljøprogram «Life below water». På Instagram skriver Momoa at det er en stor ære å få denne utnevnelsen. – Uten et friskt hav vil ikke livet slik vi kjenner det eksistere..

NRK - 45 minutter siden

Kreml avviser mislighold av utenlandsgjeld

Kreml kaller meldinger om at Russland ikke klarer å betjene sin utenlandsgjeld for grunnløse. Flere medier, blant dem Bloomberg og BBC , meldte mandag at Russland ikke har kunnet foreta en rentebetaling på 100 millioner dollar som forfalt søndag. Kreml kaller meldingene grunnløse.

NRK - 45 minutter siden

Solberg mener PST bør lære av feilen

Solberg mener vurderingen av voldspotensialet er avgjørende for å kartlegge voldstrusler i samfunnet. Her har PST feilet, mener hun. Spørsmålene PST bør lære av mener Solberg er: – Er det andre indikatorer vi kunne lagt vekt på?

NRK - 1 time siden

Må avlyse legetimer

Sykehuset i Hammerfest må avlyse flere legetimer fordi spesialister ikke kommer seg til sykehuset. Årsaken er at Widerøe har stengt ned deler av kortbanenettet. Koimmunikasjonssjef ved Finnmarkssykehuset i Hammerfest, Eirik Palm, bekrefter dette til Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Helgelandssykehuset i gul beredskap

Helgelandssykehuset er i gul beredskap, opplyser sykehuset på sine hjemmesider. Dette får konsekvenser for bemanningssituasjonen i Helgelandssykehuset da enkelte vikarer ikke kommer seg til Helgeland og at ambulanseflyene også kan bli stående på bakken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com