NRK > Nyheter

Saturday, 26 November, 23:31

NRK - 19 jun 22 kl. 17:35

Vitner avhørt etter at to personer ble funnet døde i Kristiansand

Det var to voksne personer som ble funnet døde i en bolig i Kristiansand lørdag. Politiet vet ikke hva som har skjedd og avhører vitner for å komme til bunns i saken. Det var lørdag ettermiddag at politiet fant de to døde personene etter å ha mottatt en bekymringsmelding fra arbeidsgiveren til en av de to. En tredje person ble kjørt til sykehus, men tilstanden er ukjent. Også denne personen er voksen, og alle tre bodde sammen i boligen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand, Fædrelandsvennen, Hans Waage, Agder, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vitner, avhørt, etterat to personer , ble, funnet, døde, i Kristiansand
NRK - 04 jul 22 kl. 16:54

Tromsø-politiet: Vitner har sett selve drapshandlingen

Politiet har snakket med vitner som så hendelsen der en 26 år gammel mann drepte sin 62 år gamle far fredag. Sønnen ble avhørt mandag. – Vi mener å ha ganske god oversikt over hendelsesforløpet.

NRK - 03 nov 22 kl. 12:39

Jehovas vitner kan miste status som trossamfunn

I fjor mistet Jehovas vitner statsstøtten på grunn av trossamfunnets eksklusjonspraksis. Nå kan de også miste registreringen som trossamfunn. «Vi skal nå vurdere om de forholdene som kom fram i våre undersøkelser også kan ha betydning for registreringen av Jehovas vitner», skriver Statsforvalteren i Oslo og Viken i et brev til Jehovas vitner ifølge Vårt Land.

NRK - 28 jun 22 kl. 18:06

Terrorsiktede vil ikke at politiet tar opptak av avhør

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) har enda ikke blitt avhørt av politiet, fordi han frykter politiet vil manipulere forklaringen hans. Han ønsker ikke å la seg avhøre dersom det blir gjort opptak, sier forsvarer John Christian Elden til NRK. – Min kollega, Bernt Heiberg, har vært i kontakt med klienten i fengselet.

NRK - 21 sep 22 kl. 15:25

Politifolk avhørt etter skyting i Oslo

Mannen som ble skutt av politiet på E18 ved Bygdøy i Oslo onsdag, er ennå ikke avhørt av Spesialenheten. De har imidlertid avhørt de to politifolkene. Mannen i begynnelsen av 50-årene er siktet for grove trusler.

NRK - 26 jul 22 kl. 14:31

98 fornærmede etter Oslo-skytingen

Politiet har gjennomført 413 avhør av vitner og fornærmede etter skytingen i Oslo 25. juni. Enkelte er avhørt flere ganger og politiet jobber for øyeblikket med nye 70 avhør.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 31 okt 22 kl. 13:33

Spionsiktet gjesteforsker vil ikke la seg avhøre

NRK meldte tidligere mandag at den spionsiktede gjesteforskeren ved Universitetet i Tromsø ikke skulle avhøres i dag. Til TV 2 sier hans forsvarer Marijana Lozic at mannen ikke vil la seg avhøre per nå. Lozic bekrefter til NRK at den spionsiktede gjesteforskeren ikke vil stille i avhør med PST likevel.

NRK - 15 nov 22 kl. 10:07

Drap i Stavanger: Vil be om fire ukers varetektsfengsling

Mannen og kvinnen som er siktet for drap eller medvirkning til drap fremstilles for varetektsfengsling i Sør-Rogaland tingrett, rettssted Jæren i dag, henholdsvis klokken 12.00 og 13.30.

NRK - 11 maj 22 kl. 13:07

Høyesterett opphevet dom mot incestdømt mann

Høyesterett har opphevet dommen mot en mann som i august fjor ble dømt til sju års fengsel for gjentatte overgrep mot sin mindreårige datter. Mannen i 50-årene ble både i Møre og Romsdal tingrett i fjor vår og senere i Frostating lagmannsrett dømt til sju års fengsel for gjentatte seksuelle overgrep mot en mindreårig datter gjennom flere år. I en avgjørelse fra Høyesterett 10.

NRK - 22 mar 22 kl. 14:17

Drapssiktet tidligere anmeldt for familievold

Mannen som er siktet for å ha drept konen sin på Manglerud i Oslo mandag ble anmeldt for familievold av kvinnen i 2011. Det forteller politiadvokat Henrik Rådal til NRK. – Siktede i saken er noe kjent for politiet fra før.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ti boliger evakuert på grunn av brann i Ålesund

Nødetatene har rykket ut til Skarbøvika ved Olsfjellet ved nedkjøringen til Atlanterhavsparken i Ålesund etter melding om Lyngbrann. – Til boliger har blitt evakuert, opplyser politiet i Møre og Romsdal til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Bilbrann i Oslo slukket

Bilen som brant i Nydalen i Oslo lørdag kveld er slukket, opplyser politiet i Oslo. Årsak til brannen er ikke kjent. Det er ikke meldt om skadde i forbindelse med brannen..

NRK - 15 minutter siden

Aurora vant årets P3-pris

Aurora vant årets P3-pris.

NRK - 30 minutter siden

Samlet inn 150 millioner dollar til eksport av ukrainsk korn til land i nød

– Rundt 150 millioner dollar ble samlet inn under et toppmøte om matsikkerhet under initiativet «Grain from Ukraine», fortalte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj under en pressebrifing i Kyiv lørdag. Over 20 land viste sin støtte til initiativet, som vil eksportere matvarer til land i Afrika. Ifølge Zelenskyj planlegger Ukraina å sende minst 60 skip fra havner i Ukraina til land som er mest berørt av matkrisen, skriver CNN..

NRK - 45 minutter siden

Bil i brann i Oslo

Nødetatene er på vei til brann i en bil i Nydalen i Oslo. Bilen skal være overtent, melder politiet i Oslo på Twitter lørdag kveld. Det er trolig ikke spredningsfare til andre biler eller bygg, legger politiet til..

NRK - 45 minutter siden

To priser til Karpe i P3 Gull

Karpe ble kåret til årets artist og og årets låt med melodien «paf.no» under NRKs prisutdeling P3 Gull..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brannen i Åfjord

– Brann har kontroll på slik brannen står seg nå, men alt er avhengig av at vinden ikke snur og blir kraftigere, skriver operasjonsleder Anne Birgitte Arras ved Trøndelag politidistrikt en pressemelding lørdag kveld. Politiet har evakuert 17 hytter og hus og 27 personer. Flere husstander har i tillegg evakuert seg selv.

NRK - 1 time siden

Messi-magi sikret viktig Argentina-seier

Argentina var under hardt press, men Lionel Messi og Enzo Fernandez sørget for en meget viktig seier over Mexico da de vant 2-0. – De hadde et massivt press. Måten de responderte på er et mesterlag verdig, sier NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg etter kampen.

NRK - 1 time siden

Mot Kilde-seier i sesongåpningen - briljerte i Lake Louise

Aleksander Aamodt Kilde ligger an til å vinne utforrennet i canadiske Lake Louise. – Fantastisk! Han kommer i mål et sekund foran Dressen som vant her i 2019.

NRK - 1 time siden

Venezuela: – Dette er eit stort gjennombrot

Noreg har spelt ei sentral rolle i forhandlingane som no gjer at sanksjonane mot Venezuela blir letta. – Dette er eit stort gjennombrot. Det som skjedde rett etter at vi var ferdige her i Mexico var at amerikanarane letta på sanksjonar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com