NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 15:07

NRK - 23 mai 21 kl. 19:49

Virtanen trekker søksmål i Norge

Den svenske journalisten Fredrik Virtanen har trukket søksmålet mot norske Memo forlag og medieprofilen Anna Cecilia «Cissi» Wallin. Det skriver VG. I 2017, da #metoo-kampanjen gikk verden over, anklaget Wallin Virtanen for å ha voldtatt henne i 2006. Virtanen benektet anklagene og saksøkte Wallin for ærekrenkelser i Sverige. Virtanen vant første rettsrunde i 2019, men saken er anket av begge parter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Fredrik Virtanen, Memo, Anna Cecilia, VG, Wallin Virtanen, Wallin, Sverige, Norge, Virtanen Wallin, Wallins

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Virtanen, trekker, søksmåli , Norge
VG - 23 mai 21 kl. 18:46

Fredrik Virtanen trekker saken mot Cissi Wallin: – En seier

Bare én uke før metoo-rettssaken mellom de to svenske medieprofilene Fredrik Virtanen og Cissi Wallin skulle opp i Norge, trekker Virtanen saken..

NRK - 08 juni 21 kl. 12:40

Virtanen må betale saksomkostninger

Fredrik Virtanen må betale 580.000 kroner i erstatning for sakskostnader etter at han trakk søksmålet mot Cissi Wallin og hennes norske forlag. Det kommer fram i en kjennelse fra Ringerike, Asker og Bærum tingrett, skriver VG.

Aftenposten - 23 mai 21 kl. 19:34

Fredrik Virtanen trekker norsk metoo-søksmål mot Cissi Wallin

Den svenske medieprofilen Fredrik Virtanen trekker søksmålet mot Cissi Wallin og hennes norske forlag..

Aftenposten - 08 juni 21 kl. 13:50

Fredrik Virtanen må betale 580.000 kroner i erstatning for sakskostnader

Fredrik Virtanen må betale 580.000 kroner i erstatning for sakskostnader etter at han trakk søksmålet mot Cissi Wallin….

VG - 19 mai 21 kl. 18:13

Svensk metoo-sak opp i Norge: Fredrik Virtanen vil stoppe bok

Den svenske journalisten Fredrik Virtanen vil ha medieprofilen Cissi Wallin og det norske forlaget Memo dømt for grove ærekrenkelser..

VG - 08 juni 21 kl. 12:06

Fredrik Virtanen må betale 580.000 kroner

Den svenske journalisten Fredrik Virtanen må punge ut etter at han trakk rettsaken mot medieprofilen Cissi Wallin..

NRK - 27 mai 21 kl. 12:49

Norge trekker Ingstad-søksmål

Norge trekker søksmålet på 15 milliarder kroner mot selskapet DNV, som godkjente KNM «Helge Ingstad». Forsvarsdepartementet saksøkte selskapet etter forliset. Bakgrunnen for at søksmålet trekkes tilbake, er den siste rapporten som viser alt som gikk galt etter selve kollisjonen..

NRK - 01 juni 21 kl. 03:23

Står fast ved boikott-søksmål

Det ungarske flyselskapet vil gå videre med søksmål om ulovlig boikott, til tross for at selskapet dropper satsingen på norske innenriksruter, melder E24. Wizz Air meldte i februar at det stevner Agder fylkeskommune for ulovlig boikott-vedtak etter at flyselskapet tidligere varslet søksmål mot flere norske kommuner og fylker. Wizz Airs skepsis til fagforeninger var med på å gjøre at flere sa at de ikke ville fly med selskapet, men flyselskapet mener det er utsatt for en ulovlig boikott.

Aftenposten - 27 mai 21 kl. 12:41

NRK: Norge trekker søksmålet på 15 milliarder kroner etter Helge Ingstad-ulykken

Staten trekker søksmål mot selskapet DNV, melder NRK..

VG - 01 mars 21 kl. 09:28

Gyldendal: Trekker ikke Michelet-bok etter søksmålsvarsel

Gyldendal forlag trekker ikke Marte Michelets bok «Hva visste hjemmefronten?» tilbake - etter søksmålvarselet som kom fra etterkommere av norske motstandsfolk for en uke siden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Person slått med jernstang

En person som var involvert i en slåsskamp ved Borkedalen i Lillesand ble blant annet slått med jernstang og kjøres til legevakt av politiet. Flere personer var involvert i slåsskampen, men gikk hver til sitt da politiet ankom stedet..

NRK - 15 minutter siden

Nye søk i Vennesla

Det søkes nå sørover Otra etter mannen som mandag formiddag ble observert kavende i vannet i Venneslafjorden. Politiet arbeider ut ifra nye observasjoner..

NRK - 15 minutter siden

Sherman hardt ut mot Kina

USAs viseutenriksminister Wendy Sherman gikk hardt ut mot Kina og tok opp deres påståtte hacking på et møte i Tianjin. Kina ber USA slutte å demonisere landet. En rekke saker som cybersikkerhet og menneskerettigheter har bidratt til å forverre forholdet mellom USA og Kina..

NRK - 30 minutter siden

SAS-passasjerer rammes av flystreik

SAS-flygninger fra Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av streik blant flygeledere i Italia. Forbrukerrådet minner folk om rettighetene de har. – Vi jobber med å booke om passasjerene til andre flyselskaper, men det jobber alle flyselskapene med, så det er kamp om plassene, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til NTB.

NRK - 30 minutter siden

Taxiløyver i Oslo har økt

Siden taxireformen i november har det blitt registrert 2890 nye løyver i Norge. I hovedstaden har antallet løyver økt med 51 prosent. Reformen har gjort det mulig for flere internasjonale aktører å slå seg opp i det norske markedet..

NRK - 30 minutter siden

Brann i Femundsmarka

Det brenner på to steder i Femundsmarka ved Revsjøen på grensen mellom Trøndelag og Innlandet. Brannen er på Trøndelag-siden av grensen, men det er mye røyk som kan synes fra Innlandssiden.

NRK - 30 minutter siden

Palestinsk 17-åring død

En 17 år gammel palestisnk gutt har dødd på sykehuset etter at han for to måneder siden ble skutt i halsen av israelske soldater nær Ramallah på den okkuperte Vestbredden. Skytingen skjedde etter flere voldelige sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske soldater under den elleve dager lange krigen mellom Israel og Hamas i mai. Det var den fjerde krigen siden den militante gruppen tok kontroll over Gazastripen i 2007.

NRK - 45 minutter siden

12-åring påkjørt av båt

Søndag ettermiddag ble en gutt (12) fløyet til Haukeland sykehus etter at han fikk foten i en båtpropell. Ulykken skjedde i Skotøysundet i Bjørnafjorden. Politiet oppretter sak.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen stengt grunna brann

Bergensbanen er stengt mellom Haugastøl og Geilo grunna brann ved sporet, melder Bane Nor..

NRK - 45 minutter siden

Smitten øker i Ålesund

Siden fredag har det blitt registrert 16 nye smittetilfeller av koronaviruset i Ålesund. Mandag formiddag sitter 142 personer i karantene, og 44 i isolasjon i Ålesund kommune, opplyser kommuneoverlege Olav Mestad til Sunnmørsposten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt