Klartale > Nyheter

Friday, 30 September, 20:27

Klartale - 05 maj 22 kl. 06:00

Vil velgerne straffe Boris Johnson?

Britene skal torsdag velge hvem som skal få styre sine byer og kommuner. Men det er også mer enn et vanlig lokalvalg. Det vil også gi svar på hvor mange som støtter Boris Johnson etter to år med Brexit, korona og det som blir kalt «party gate» .I lang tid var det svært strenge regler for å hindre korona i Storbritannia. Men på samme tid skal det ha vært flere fester i Downing Street.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Boris Johnson, Brexit, Storbritannia, Downing Street, Johnson, North Shropshire, AFP, Bob, Dudley, England, Labour, Skottland, Nord-Irland, Féin, Belfast, Irland, Den, EU, DUP, StorbritanniaDet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, velgerne, straffe, Boris, Johnson
Klartale - 01 sep 22 kl. 08:55

Flere støtter Høyre enn hele regjeringen

Høyre får mer støtte av velgerne enn Arbeiderpartiet og Senterpartiet til sammen. Det viser en måling fra Poll og polls. De samler meningsmålinger som er gjort av flere.

Klartale - 06 jul 22 kl. 09:15

Nytt bråk kan bety slutten for Boris Johnson som statsminister

Rishi Sunak og Sajid Javid var to av de som sa de vil slutte. Sunak har vært finansminister. Javid har vært helseminister.

NRK - 06 jun 22 kl. 12:05

Tidligere britisk utenriksminister vil felle Boris Johnson

Jeremy Hunt, tidligere utenriksminister og tidligere helseminister i Storbritanniam sier han vil stemme for å felle Boris Johnson som partileder. «Enhver som mener at vårt land er sterkere, mer rettferdig og rikere når det ledes av konservative bør ta inn over seg at konsekvensen av å ikke gå inn for en endring vil være å levere landet over til de som ikke deler våre verdier. Valget i dag er endring eller tap.

Klartale - 22 sep 22 kl. 13:06

Vil straffe Russland mer

Land i Vesten straffer allerede Russland økonomisk. Det skjer som en følge av krigen i Ukraina. Nå skal president Vladimir Putin sende flere soldater.

Klartale - 22 apr 22 kl. 06:30

Kan Marine Le Pen bli president på tredje forsøk?

Emmanuel Macron eller Marine Le Pen. Én av de to vil søndag bli valgt som fransk president.Da er det andre runde av presidentvalget i Frankrike.

NRK - 07 jul 22 kl. 10:08

Fleire britiske medium: Boris Johnson går av

Fleire britiske medium, inkludert BBC, melder at Boris Johnson no går av som statsminister. Boris Johnson vil seie opp offentleg i løpet av få timar, ifølge BBC. Ein talsperson frå statsministerkontoret stadfestar at Boris Johnson vil kome med ei utsegn til nasjonen i dag..

Klartale - 09 sep 22 kl. 06:30

Hva vil Sverige velge i helgen?

Det er bare noen få dager igjen til valget i Sverige. Det preget også byen Göteborg da Klar Tale reiste dit denne uka.De første reklamene for partier var på skjermer inne på togstasjonen.

Klartale - 12 jul 22 kl. 12:30

Stoler ikke på Boris Johnson sin regjering

Statsminister Boris Johnson har sagt han skal slutte som leder av landet og partiet. Han er leder av Det konservative partiet. Planen har vært at Storbritannias nye statsminister presenteres 5.

Klartale - 10 jun 22 kl. 08:48

Bare nesten for herrelandslaget

Norge møtte Slovenia på Ullevaal stadion. Det var klart for en fest på hjemmebane. Men det ble tøft for det norske laget.

NRK - 06 jun 22 kl. 09:48

Britisk utenriksminister støtter Boris Johnson

Den britiske utenriksministeren Liz Truss sier hun vil stemme for å beholde Boris Johnson som partileder i det konservative partiet og dermed også som statsminister. Det ble mandag morgen klart at det vil bli avstemning om mistillit mot Boris Johnson mandag kveld. «Statsministeren har min 100 prosent støtte i dagens avstemning og jeg vil på det sterkeste oppfordre mine kolleger til å støtte ham», skriver hun på Twitter..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 2 timer siden

Kong Charles er nå på engelske mynter

Britiske Royal Mint viste fram de første myntene. På de er selveste kong Charles.Fra rundt desember vil britene kunne se bildet på vekslepengene sine.

Klartale - 3 timer siden

Se Støre snakke om Ukraina og Østersjøen

Fredag tok Russland over deler av Ukraina. Det skjer til store protester fra mye av verden. Norge har også fordømt valget.

Klartale - 5 timer siden

Her sier Putin at Russland tar deler av Ukraina

– Kjære statsborgere av Russland, sa president Putin fredag. Han hilste så til folk i fylkene Donetsk, Luhansk, Kherson og Zaporizjzja i Ukraina. Han sa så at disse fire fra fredag blir en del av Russland.

Klartale - 7 timer siden

Asiatiske byer synker

Flere årsaker skyldes at byene synker.Blant annet blir det flere folk. Og flere samler seg rundt de samme stedene.

Klartale - 7 timer siden

Politiet ferdig med etterforskningen

Tina Jørgensen ble funnet drept for 22 år siden. Nå sier politier at de er ferdig med å etterforske saken. Personen som var siktet er samme person som var siktet for drapet mot Birgitte Tengs.

Klartale - 7 timer siden

Tre livvakter fra politiet stanset med våpen på flyplass

Torsdag var tre livvakter fra Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) på vei til Kongo. På N’djili-flyplassen ble de stanset for kontroll.De var der for å gjøre klart for å være livvakt for Espen Barth Eide.

Klartale - 8 timer siden

Norge gir tre milliarder kroner til Ukraina

Bjørn Arild Gram er forsvarsminister. Fredag snakket han med kanalen NRK.– Invasjonen av Ukraina har skapt den største krisen Europa har hatt siden andre verdenskrig, sier Gram.

Klartale - 8 timer siden

– Vi vil stenge grensa raskt om det skulle bli nødvendig

– Vi vil stenge grensa raskt om det skulle bli nødvendig. Og endringer kan komme på kort varsler. Det sier Emilie Enger Mehl i en pressemelding.

Klartale - 8 timer siden

Dette er rekordene Haaland kan ta

Erling Braut Haaland er en av verdens beste fotballspillere. Han er fra Norge og spiller på engelske Manchester City. Både laget og Haaland har startet denne sesongen veldig bra.

Klartale - 11 timer siden

23 drept i angrep på bilkolonne i Ukraina

En rekke med biler var på vei ut av Zaporizjzja by. I bilene satt vanlige folk. De var på vei til den delen av fylket som er styrt og okkupert av russerne.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com