VG > Innenriks

Friday, 21 January, 22:04

VG - 04 nov 21 kl. 12:18

Vil stenge ute svenskene i Norge – men Vy skal fortsatt operere i Sverige

Det svenske togselskapet SJ kan bli kastet ut av togkampen om Østlandet, men norske Vy har ingen planer om å trekke seg ut av Sverige..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
SJ, Vy, Sverige, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, stenge, ute, svenskenei , Norgemen Vy , skal, fortsatt operere i Sverige
E24 - 04 nov 21 kl. 12:35

Vil stenge ute svenskene i Norge – men Vy skal fortsatt operere i Sverige

Det svenske togselskapet SJ kan bli kastet ut av togkampen om Østlandet, men norske Vy har ingen planer om å trekke seg ut av Sverige..

NRK - 08 nov 21 kl. 08:35

Australia fortsetter med kull

Australia sier at så lenge det er kjøpere, vil de selge kull. Flere enn 40 land ble enige om å fase ut kull innen få tiår under klimatoppmøtet i Glasgow. – Vi vil ikke stenge kullgruver, og vi skal ikke stenge ned kullkraftverk, sier ressursminister Keith Pitt til den australske kringkasteren ABC.

NRK - 07 sep 21 kl. 16:02

Opphever nesten alle restriksjoner

Lev som vanlig hvis du er vaksinert, men bli hjemme om du har symptomer, er budskapet til svenskene når de fleste koronarestriksjonene fjernes 29. september. Fra slutten av måneden er det ikke lenger noen øvre grense på antall deltakere ved arrangementer.

NRK - 08 sep 21 kl. 21:28

VIF ute av kvinnenes mesterliga

Vålerenga klarte ikke å kvalifisere seg til gruppespill i kvinnenes mesterliga. Det ble 3-6-tap sammenlagt for Häcken etter onsdagens 2-3-tap. Oslo-laget hadde en tøff oppgave foran seg etter 1-3-tapet i hjemmekampen sist uke.

NRK - 22 jul 21 kl. 13:44

Pandemien truer matleveransen

Et stort deltautbrudd truer nå matleveranser til Storbritannia siden flere ansatte er tvunget i karantene. Britiske supermarkeder og leverandører advarer om at dette kan føre til matmangel. Flere butikkhyller var tomme denne uken, og noen steder har situasjonen blitt så ille at butikker har blitt tvunget til å stenge.

NRK - 01 aug 21 kl. 13:50

Måtte stenge tunnel da hun løp løs

Politiet måtte stenge Melsviktunnelen i Alta etter at en stor hund var løs inne i tunnelen. Politipatruljen forsøkte å lure hunden ut derfira og etterlyste samtidig eieren. På Twitter la politiet ut et bilde av hunden da de fikk kontroll på den.

Dagbladet - 03 aug 21 kl. 13:34

Stengt for fiske:- Absolutt bekymret

Vassdraget Gaula måtte i forrige uke stenge på grunn av lite vann. Dette er fjerde gangen på tre år at fiskeforvaltningen har måttet stenge elva for fiske..

NRK - 06 aug 21 kl. 16:11

Ber Biden stenge Guantanamo

En gruppe på 75 demokrater i Kongressen ber president Joe Biden om å stenge interneringsleiren Guantanamo på Cuba. Bidens partifeller ber ham enten løslate de 39 gjenværende fangene etter framstille dem for føderale domstoler i USA der de så må svare for sine eventuelle terrorforbindelser. De 75 representantene sier i et felles brev at leiren, som drives av den amerikanske marinen, mangler vedlikehold og er kostbar å holde i gang.

Klartale - 13 sep 21 kl. 20:56

Valglokale måtte stenge før tiden

Et valglokale i Oslo begynte å brenne. Lokalet måtte stenge tidligere enn planlagt..

NRK - 24 sep 21 kl. 05:11

Solberg: Vurderte å stenge grensen

Norge var klar til å stenge grensen mot Russland i 2015 etter flyktningstrømmen over Storskog. Det forteller statsminister Erna Solberg til Dagens Næringsliv. Det regjeringen gjorde for løse problemet var å innføre en lov som definerte Russland som et sikkert tredjeland..

Fler nyheter fra VG

VG - 12 jan 22 kl. 18:04

Anmelder Facebook for deling av draps-video

Moren til danske Louisa Vesterager Jespersen (24) som ble drept i Atlasfjellene i Marokko, mottar stadig videoer av drapet på datteren. Nå anmelder hun Facebook for å ha medvirket til at videoen av det brutale drapet blir delt..

VG - 12 jan 22 kl. 19:42

Tror ikke WHOs dystre spådom vil gjelde i Norge

WHO har varslet at over halvparten av Europa vil være smittet i løpet av de neste to månedene. Nakstad tror ikke det samme vil skje i Norge..

VG - 12 jan 22 kl. 20:21

Derfor holdes faglige råd hemmelige til torsdag – se Kjerkols svar

Helsedirektoratet og FHI har levert dokument med faglige råd til regjeringen, men de holdes hemmelige til regjeringen har bestemt seg..

VG - 12 jan 22 kl. 20:39

Svein (53) ble tatt av ras: – Jeg fløt på gjørme og vann

Svein Skjærli skulle bare rydde opp etter et lite ras. Plutselig løsnet hele skråningen og han ble dratt flere meter i gravemaskinen sin..

VG - 12 jan 22 kl. 21:14

Ber studenter dusje mindre

Studenter i Agder reagerer på trussel om at energi tas ut av husleien, hvis de ikke reduserer strømforbruket..

VG - 09 nov 21 kl. 15:30

Vitnet i rettssaken mot Bislett-angriperen: – Sjokkert over at han var ute

Tre kvinner som tidligere har blitt angrepet av mannen i 30-årene som ble skutt og drept av politiet på Bislett tirsdag, er sjokkert over at han var ute på frifot..

VG - 09 nov 21 kl. 14:15

Full strid om coronatiltak i Trondheim: – Er planen at barn skal bli smittet?

I formannskapsmøtet i Trondheim kommune tirsdag var det full uenighet om veien videre i den smitterammede byen, og avgjørelsen er nå utsatt..

VG - 09 nov 21 kl. 10:28

Øyenvitner til skuddramaet på Bislett: - Vi ble veldig redde

Øyenvitner forteller om et intenst drama som ender med politiskuddene på fortauet: – Vi ble veldig redde. Det var skummelt og ekkelt å se på, sier Jessica Szymanska (24) til VG..

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Mann skutt av politiet på Bislett i Oslo: - Ingen kontroll på hva som har skjedd

Politiet bekrefter at de har avfyrt skudd mot en person. En video viser en mann som står midt i gaten og veiver med det som ser ut som en kniv, før politiet kjører på ham..

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Nettavisen: En person skutt på Bislett i Oslo

Ifølge en Nettavisen-journalist er en person skutt av politiet på Bislett i Oslo. Politiet bekrefter at det er avfyrt skudd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt