NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 05:57

NRK - 30 mars 21 kl. 22:05

Vil påvirke vaksineringsprosessen

Begrensingen av AstraZeneca-vaksinen i Tyskland gjør at vaksineringsprosessen går saktere, sier forbundskansler Angela Merkel. Enkelte byer og delstater i Tyskland stanser foreløpig bruken av vaksinen. Onsdag skal det holdes et møte om bivirkningene av AstraZeneca..
Les mer på NRK


Les mer om:
AstraZeneca, Tyskland, Angela Merkel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, påvirke, vaksineringsprosessen
NRK - 28 jan. 21 kl. 20:30

10.000 kan gå på jobb att

Virke trur at 10.000 arbeidarar kan gå på jobb att fredag som fylgje av at Helsedirektoratet, FHI og Virke har oppklart kva som vert meint med «varehus». Det seier Virke Handel-direktør Harald Andersen til NRK..

NRK - 23 mars 21 kl. 19:15

Virke ber om strakstiltak

Arbeidsgiverorganisasjonen Virke ber om at bedrifter får kompensert mer av permitteringskostnadene etter at det i dag ble innført nye nasjonale tiltak. Virke ber også om forlenget nedbetalingsperiode for utsatte skatter og avgifter..

E24 - 04 feb. 21 kl. 16:01

Skal lede ekspertgruppe om Oljefondet og det grønne skiftet: – Viktig å skjønne hvordan dette vil påvirke fondet

Martin Skancke skal lede en ekspertgruppe som skal vurdere hvordan det grønne skiftet og klimaendringer vil påvirke Oljefondet. Tidligere finansminister Kristin Halvorsen er også medlem av utvalget..

VG - 08 jan. 21 kl. 09:12

Pfizer: Vaksinen fungerer mot 16 ulike virusmutasjoner

At Pfizer-vaksinen ser ut til å virke mot 16 ulike virusmutasjoner er ingen garanti om at den vil virke mot alle, men det er likevel oppløftende, mener vaksineforsker Phil Dormizer i Pfize.r.

NRK - 24 jan. 21 kl. 22:07

Virke: 400.000 arbeidstakere rammet

De skjerpede smitteverntiltakene på Østlandet rammer over 400.000 arbeidstakere i handel og tjenester, sier Virke. Organisasjonen sier de har forståelse for beslutningen for å slå ned smitte, men vil ha raskt svar om kompensasjon for bedrifter..

E24 - 17 mars 21 kl. 13:49

Virke Reiseliv: – Norge må prioritere EUs vaksinepass-løsning

Virke Reiseliv mener Norge må prioritere å knytte seg til EUs vaksinepass-løsning, og at dette vil være viktig for å få i gang reisevirksomheten..

E24 - 24 mars 21 kl. 10:25

Virke: Ny nedstenging rammer over 17.000 virksomheter

110.000 arbeidstagere rammes av nye innstramminger, viser den nye konjunkturrapporten til Virke. Samtidig fortsetter veksten i varehandelen, men noen virksomheter ikke vil være tilbake før om to år..

E24 - 31 mars 21 kl. 11:19

Virke tror folk vil bruke påsken til å bestille utenlandsferie i sommer

Med de siste vaksinenyhetene kommer flere nordmenn til å bestille utenlandsferie til sommeren, tror Virke Reiseliv, som organiserer reisebyråer..

NRK - 14 april 21 kl. 07:03

Virke vil ha innenlands vaksinepass

Hovedorganisasjonen Virke går inn for at de som har fått koronavaksine får lettelser fra restriksjoner i Norge. Fra før har arbeidstakerorganisasjonen YS ønsket det samme. Regjeringen jobber med utviklingen av utenlands vaksinepass sammen med EU..

E24 - 16 jan. 21 kl. 14:14

NHO og Virke krever slutt på nasjonal skjenkestopp

To uker er nok. Nå må kommuner med lite smitte igjen kunne la serveringssteder få åpne kranene og skjenke alkohol, mener både Virke og NHO..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norsk Miss Universe nådde ikke opp

Den norske deltakeren i årets Miss Universe-kåring, Sunniva Høiasen Frigstad fra Vennesla, kom ikke med blant de 21 semifinalistene i USA søndag. Skjønnhetskonkurransen går av stabelen i Florida i USA, og Miss Norway ble ikke plukket ut i det trinnvise uttaket, opplyser talsperson Knut Yrvin i Miss Norway til Extraavisen. Det lå en stund an til at Sunniva Høiasen Frigstad ikke ville få delta i Miss Universe på grunn av pandemien, men hun fikk i slutten av april likevel innvilget søknaden om innreise til USA.

NRK - 30 minutter siden

Ingen enighet i sikkerhetsrådet

Norge, Kina og Tunisia klarte heller ikke søndag å overbevise FNs mektigste organ til å enes om en resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen. De tre medlemslandene i Sikkerhetsrådet forsøkte uten hell i lukkede møter mandag og onsdag å få til en samlet uttalelse fra rådet om en umiddelbar de-eskalering av konflikten, men de mangler USAs støtte. USA mener ifølge diplomater at en slik uttalelse vil forstyrre den diplomatiske innsatsen som gjøres for å få slutt på kamphandlingene.

NRK - 45 minutter siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 18 under snittet de sju foregående dagene. 63 tilfeller er ti flere enn på lørdag, og like mange som ved samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 2 timer siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 2 timer siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 3 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt