NRK > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 10:21

NRK - 20 april 21 kl. 05:04

Vil masseteste elever i Rogaland

Rogaland fylkeskommune ønsker å masseteste elever i videregående skoler for koronavirus. Målet er å holde skolene åpne selv med høyt smittetrykk. Forespørselen er sendt ut til videregående skoler i hele Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rogaland, Stavanger Aftenblad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, masseteste, eleveri , Rogaland
NRK - 31 mars 21 kl. 05:46

Massetester elever

Ullensaker kommune starter med å masseteste elever og lærere etter påsken. Totalt skal over 6000 personer testes på kort tid. Årsaken er stor økning i smitte i kommunen, spesielt blant barn og unge.

NRK - 13 mars 21 kl. 07:54

Åpner for massetesting av elever

Det kan bli aktuelt å masseteste elever i den videregående skolen i hele Viken, ifølge fylkesråden for utdanning og kompetanse, Siv Henriette Jacobsen. Oslo startet med spytt-tester og hurtigtester i skolene tidligere denne uken..

Aftenposten - 03 mars 21 kl. 06:05

Oslo vil masseteste skoleelever. Starter neste uke på syv smitteutsatte skoler.

Oslo vil bruke spyttprøver for å koronateste elever. I første omgang vil syv videregående skoler i de mest smitteutsatte….

Dagbladet - 22 mars 21 kl. 17:35

Vil masseteste rundt bedehus

Etter et stort smitteutbrudd i bedehusmiljøet, vil kommunen nå teste alle som har deltatt i møter eller samlinger de siste to ukene..

NRK - 29 april 21 kl. 21:33

Usikkert om Norge vil masseteste

Systematisk massetesting brukes i Storbritannia for å kunne åpne opp samfunnet ytterligere. Foreløpig er det uvisst om Norge vil gjøre det samme, skriver VG. Butikker, frisører, treningssentre, biblioteker og uteserveringer åpnet igjen i England i midten av april.

NRK - 20 mars 21 kl. 20:12

Over 300 elever i karantene

320 elever og 24 ansatte på Smestad skole i Oslo er i karantene, og fra mandag blir det hjemmeundervisning for samtlige elever, Det bekrefter Lene Rønning-Arnesen, rektor ved Smestad skole, til Dagbladet. Rektoren bekrefter at det er bekreftet smitte blant elever og ansatte på skolen, men vil ikke si noe om antall..

NRK - 15 april 21 kl. 16:37

Flere smittet - tester alle på ny

Ringerike folkehøgskole bekrefter at to nye elever og én ansatt har testet positivt for covid-19. I tillegg ble de fire positive hurtigtestene fra i går bekreftet. Til sammen har skolen 22 elever og to ansatte som er bekreftet smittet.

NRK - 17 feb. 21 kl. 22:09

Elever og ansatte i karantene

Totalt 67 elever og 8 ansatte må gå i karantene ved Kristiansand katedralskole Gimle etter at to elever ved skolen har testet positivt for Covid-19. Det skriver Agder fylkeskommune..

NRK - 08 mars 21 kl. 19:57

2298 elever i karantene

34 skoler melder i dag at flere grupper med elever er satt i karantene, ifølge Utdanningsetaten i Oslo kommune. Det dreier seg om 2298 elever totalt, skriver Dagbladet. Blant skolene hvor smitten har rammet er Bjøråsen ungdomsskole på Romsås i Oslo.

NRK - 15 mars 21 kl. 12:58

Over 5000 elever i karantene

Forrige uke ble flere tusen elever i Oslo satt i karantene. Ifølge tall fra Oslo kommune, som NRK har fått, ble det fra mandag til og med fredag satt 5554 elever i karantene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Frykter giftlekkasje i Hamburg

50 brannfolk i Hamburg arbeider for å unngå en lekkasje av giftige stoffer i Tysklands viktigste havn. En container løsnet fra en kran og landet på to andre. De ødelagte containere inneholdt fat med gift, melder Hamburger Morgenpost..

NRK - 5 minutter siden

Historisk borgermester i Liverpool

Joanne Anderson er valgt til borgermester i Liverpool, og er ifølge britiske medier den første svarte kvinne i jobben. 50-åringen representerer venstrepartiet Labour. Hennes forgjenger og partifelle ble arrestert i fjor, mistenkt for korrupsjon..

NRK - 15 minutter siden

Flere hundre soldater sendt hjem

Flere hundre soldater er sendt hjem fra en militærøvelse i Sverige med symptomer på koronasmitte, melder TV 4. Den første store øvelsen siden koronapandemien brøt ut har flere enn 3500 deltagere fra 13 militære avdelinger..

NRK - 30 minutter siden

Storbrann i oljehavn i Iran

En storbrann herjer i havnebyen Bushehr, en av Irans største eksporthavner for olje. Brannen har oppstått nær en av Irans siste kjernekraftverk, melder the Jerusalem Post, som siterer et iransk nyhetsbyrå. Årsaken til brannen er ikke kjent..

NRK - 45 minutter siden

Vil ha medisiner godkjent raskere

Fremskrittspartiet vil ha raskere tilgang til nye og kostbare medisiner i Norge. I Danmark tar det i snitt 154 dager før nye legemidler er innført, mens det i Norge tar 522 dager. Kostnadene skal dekkes av kutt i bistand, integrering og klimatiltak..

NRK - 45 minutter siden

Sentrum støtter venstresiden

– I dagens situasjon ønsker vi en sentrum-venstreregjering, sa partileder Geir Lippestad i sin første landsmøtetale til partiet Sentrum. Det nye partiet har 850 medlemmer, ifølge NTB. Hovedsaker er kampene mot klimaendringene og sosialt utenforskap..

NRK - 45 minutter siden

440 arrestert og siktet – så langt

Fire måneder etter stormingen av Kongressen i Washington D.C. er 440 mennesker arrestert for å ha forsøkt å hindre godkjenningen av Joe Biden som president.

NRK - 1 time siden

Samarbeider om byjubileene

Arendal og Risør skal samarbeide om deler av feiringen av byjubileene om to år. I 2023 blir både Arendal og Risør 300 år, og byene inviterer kongehuset på besøk i forbindelse med feiringen..

NRK - 1 time siden

På Mount Everest for 25. gang

Kami Rita fra Nepal har vært på Mount Everest for 25. gang. 51-åringen har dermed besteget verdens høyeste fjell flest ganger, melder AP.

NRK - 1 time siden

Strømbrudd ødela vaksinedoser

I Måsøy kommune i Finnmark ble 48 vaksinedoser som sto i et kjøleskap ødelagt etter et strømbrudd denne uka. Det skriver ordfører Bernth R. Sjursen i sitt ukentlige brev til innbyggerne.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt