NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 00:14

NRK - 22 april 21 kl. 16:27

Vil løse migrantkrise med trær

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorberer millioner av tonn CO2. Mexicos president inviterer Biden til å finansiere treplanting i Guatemala, El Salvador og Honduras også. Han foreslår at arbeiderne etter noen år kan få opphold i USA, slik at landene i regionen kan «løse flyktningkrisen uten bruk av makt, men på en human måte som skåner naturen og overlater en levelig planet til fremtidens generasjoner.
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, CO2, Biden, Guatemala, Salvador, Honduras

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, løse, migrantkrisemed , trær
NRK - 01 mai 21 kl. 08:49

Aksjon mot tråler avsluttet

Politiet har avsluttet aksjonen og stoppet forfølgelsen av en tråler i Øst-Finnmark som nektet å gjøre som politiet sa. Aksjonen startet da tråleren gikk på grunn i havneområdet i Vadsø, og stod i fare for å kantre. De to ombord i tråleren nektet å samarbeide med nødetatane.

NRK - 25 jan. 21 kl. 07:56

Advarer mot å dra til Oslo-regionen

Statsforvalteren i Trøndelag ber innbyggerne om unngå å reise til Oslo-regionen. Årsaken er utbruddet av det muterte koronaviruset i Norde Follo. Han ber også trøndere om å følge nasjonale og lokale smittevernregler ekstra godt.

Aftenposten - 28 jan. 21 kl. 18:00

To trøndere i travets «mesterligafinale»: – En statistisk umulighet

Selv om det er svært langt fra Trøndelag til Paris, skal to trønderske hester kjempe om drømmegevinsten i verdens….

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 11:00

Kraftig trøndersk svikt: – Klart dette er trøblete

Skikretsleder mener det kan være på høy tid å stake ut en ny kurs for unge trønderske skiløpere..

Aftenposten - 02 april 21 kl. 09:30

RBK-profilen ble satt på «verksted». Der gjorde de et spesielt funn

Anders Konradsen har (30) trøblet. Og trøblet. Og trøblet.

Aftenposten - 09 april 21 kl. 08:00

Trøndersk fotballtopp: – På grensen til katastrofe

Trøndersk fotballtopp frykter seriespillet før sommerferien ryker. Nå planlegger de et utvidet trøndersk mesterskap..

NRK - 01 mai 21 kl. 07:35

Båt stakk av etter grunnstøting

En fisketråler endte på grunn i Vadsø havn natt til lørdag. Fartøyet kom seg løs og fulgte ikke politiets pålegg om å returnere til havn. Ifølge politiet var det fare for at tråleren på rundt 55 fot skulle velte siden den hadde rundt 45 graders slagside.

NRK - 03 mai 21 kl. 10:04

Lavest arbeidsledighet i Trøndelag

Trøndelag og Nord-Norge er blant regionene i Europa med lavest arbeidsledighet i pandemiåret 2020. Det viser en stor arbeidsmarkedsundersøkelse fra EUs statistikkbyrå Eurostat.Trøndelag hadde en arbeidsledighet på 3,2 prosent, Nord-Norge 3,5..

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 12:00

Han skal løse trøndernes trøbbel

NTNU-forsker Jacob Walther skal tilbringe store deler av sommerhalvåret i Trondheim for å følge opp de trønderske….

Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 11:45

Fylkesleder: Trøndelag Frp vil ikke ha Listhaug som Frp-leder

Frp trenger en mest mulig samlende leder, og det er ikke Sylvi Listhaug, mener Tommy Skatland, fylkesleder i Trøndelag….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 15 minutter siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 15 minutter siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..

NRK - 30 minutter siden

Salgsrekord for vinmonopolet

Det var lange polkøer flere stedet i landet fredag, og Vinmonopolet satte omsetningsrekord for 2021. Sosiale medier flommet over av bilder og videoer av de lange polkøene fredag. Det viste seg også i Vinmonopolets omsetning, som var rekordhøy så langt i år, skriver Dagbladets Børsen.

NRK - 45 minutter siden

7 ungdommer utsatt for pepperspray

7 ungdommer i alderen 17–21 år har vært utsatt for pepperspray, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Politiet har pågrepet en 18 år gammel mann fra Tønsberg, som er innsatt i arresten..

NRK - 45 minutter siden

Solberg deltok i toårsmarkering

Statsminister Erna Solberg deltok fredag kveld på toårsmarkeringen for Christchurch Call. Et nettverk som ble etablert etter terrorangrepet mot to moskeer i Christchurch på New Zealand i 2019. – Terrorangrepet i Christchurch viste at det er behov for mer internasjonalt samarbeid for å hindre at voldelig ekstremistisk materiale spres på nett.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i utforkjøring

En mann omkom i en utforkjøring i Osdalen i Åmot kommune i Innlandet fredag kveld. Politiet melder at pårørende er varslet. Det foregår undersøkelser på åstedet og vitner til ulykken avhøres, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 1 time siden

300 ungdommer samlet i Molde

Rundt 300 ungdommer skal være samlet ved Kringstadbukte i Molde fredag kveld. Flere skal være under 18 år, og noen skal være beruset. Politiet på stedet sier situasjonen er uoversiktlig , og at det fremstår som uforsvarlig med tanke på smittevern.

NRK - 2 timer siden

Tre nye smittede – minner om regel

Tre personer i Vennesla har fredag fått påvist koronasmitte. Alle var i karantene fra før, opplyser kommunen. To av de smittede er russ.

NRK - 1 time siden

Fire pågrepet etter slåsskamp

Etter at en mann i 40-årene ble angrepet av åtte andre menn i Skien fredag kveld, har politiet pågrepet fire menn og satt dem i arresten. Politiet i byen forsøkte fredag kveld å få oversikt over hva som lå bak da den lokale mannen ble angrepet av de åtte i 20.40-tiden fredag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt