Klartale - 08 mar 23 kl. 06:00

Vil kjempe for kvinnene som ikke kan

Iranske kvinner protesterer mot regimet i landet sitt. 8. mars er det kvinnedagen. Kvinner over hele verden skal markere dagen. Oslo skal markere sammen med kvinnene i Iran.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Iran, Ayat Majbel Saeid, Klar Tale, Saeid, Palestina, Vennesla, Kristiansand, Midtøsten, Irak, Amini, Teheran, IRAN, Moloud Hajizadeh, Larvik, Vestfold, Norge, Hajizadeh

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, kjempe, for, kvinnenesom , ikkekan
Klartale - 16 dec 22 kl. 11:10

Forventet aldri så mange kvinner

25 år gamle Anastasia Mokhina er en av dem som har vervet seg til det ukrainske militæret. Hun gjorde det kort tid etter at Russland angrep Ukraina 24. februar.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

Klartale - 28 mar 23 kl. 11:10

– Vi må lytte til kvinnene i Afghanistan

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 15 feb 23 kl. 08:37

Et ran av kvinnene i Afghanistan

Tenk deg at du som kvinne verken fikk jobbe, studere eller trene. Hvordan ville du reagert? I tillegg må en mann følge deg utenfor huset.

Klartale - 01 jun 23 kl. 06:00

Derfor sjekket Elena seg for kreft

Sykdommen kreft setter livet på hodet. Årlig får 350 kvinner i Norge den skumle beskjeden: «Du har kreft i livmorhalsen». Men en enkel prøve fra underlivet kan oppdage kreft tidlig.

Klartale - 24 jan 23 kl. 11:15

Afghanske idrettskvinner frykter Talibans hevn

Noura hadde så lyst til å drive med idrett at hun gikk mot sin egen familie. Morens slag og ekle rop fra naboene fikk henne ikke til å slutte. Hun elsker idrett.

NRK - 16 jan 23 kl. 21:46

Søk pågår etter 50 kvinner som er bortført i Burkina Faso

FN ber om at de 50 kvinnene som er bortført av antatte jihadister i Burkina Faso, slippes fri umiddelbart. Sikkerhetsstyrker i det lille vestafrikanske landet har lett etter kvinnene siden de ble bortført i to separate hendelser torsdag og fredag, ifølge guvernør Rodolphe Sorgho i Sahel-regionen. – Alle tilgjengelige midler er i bruk, i lufta og på bakken, for å finne disse kvinnene, sier en kilde i sikkerhetsstyrkene til nyhetsbyrået AFP mandag.

NRK - 28 jul 23 kl. 10:23

Forlenger varetekt for terrorsiktede søstre

Fengslingen av de to terrorsiktede kvinnene fra Bærum forlenges frem til 17. august. Tidligere denne måneden kom Oslo tingrett frem til at søstrene kun skulle fengsles i to uker, ikke fire, slik PST ønsket.

NRK - 28 mar 23 kl. 18:03

Kvinnene vil bli pågrepet av politiet ved ankomst til Norge

– De to kvinnene vil bli pågrepet av politiet ved ankomst til Norge, sier utenriksminister Anniken Huitfeldt. På en pressekonferanse tirsdag kveld forklarer utenriksministeren hvorfor norske myndigheter henter de to terrorsiktede Bærums-søstrene til Norge. Kvinnene og barna blir hentet ut av hensyn til barna, opplyser Huitfeldt.

NRK - 05 feb 23 kl. 22:47

Trafikkpoliti dømt til fem år fengsel i USA

Tremaine Jackson har erkjent straffskyld for blant annet forsøk på kidnapping, ulovlig seksuell atferd fra en myndighetsperson og ulovlig fengsling med seksuelle hensikter. Mannen som tidligere jobbet som trafikkpoliti må nå sone fem år i fengsel, skriver Fox News. Han ble pågrepet september 2019.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 8 timer siden

Nord-Norge kan få fint vær

De aller fleste kan vente litt med å finne fram sommertøyet. Om det blir som meteorologene sier.– Det er relativt rolig, men kjølig.

Klartale - 10 timer siden

Blir Vestre ny helseminister?

Jan Christian Vestre er næringsminister. Tirsdag skrev flere medier at han kanskje får seg ny jobb snart. Ifølge kanalen TV 2 og Nettavisen blir han Norges nye helseminister.

Klartale - 10 timer siden

Flere vil ikke ta gjenvalg på Stortinget

Politikk er hardt og tøft. Det har gjort at flere har den siste tiden bestemt seg for å trekke seg fra Stortinget.Først ute var Eigil Knutsen.

Klartale - 11 timer siden

Sju personer må sone totalt 105,5 år

Dette er Norges største narkosak. De sju personene er dømt for smugling, lagring og utlevering av narkotika. Blant annet kokain, heroin og cannabis.

Klartale - 18 timer siden

Podcast nr 14.

Klartale - 12 timer siden

Var det et kupp?

Rød Ungdom er ungdomspartiet til Rødt. Liv Müller Smith-Sivertsen har vært leder for Rød Ungdom de siste ti månedene. Under helgens landsmøte måtte hun slutte.

Klartale - 13 timer siden

Jobbe på helligdager? Dette sier reglene

Om våren er det mange røde dager på kalenderen. Disse dagene er enten offentlige høytidsdager, eller helligdager. Fridagene i påska er eksempel på helligdager.

Klartale - 13 timer siden

Carl I. Hagen innlagt på sykehus

Carl I. Hagen har tidligere vært leder for Fremskrittspartiet (FrP). Hagen var leder for Frp fra 1978 til 2006.

Klartale - 15 timer siden

Strengere reiseråd for Iran

Tirsdag oppdaterte Utenriksdepartementet (UD) reiserådet for Iran. Nå ber de nordmenn som er i landet, om å reise hjem. Nå er dette reiserådet som gjelder for Iran: UD fraråder alle reiser til Iran, og oppfordrer de som allerede er i Iran til å forlate landet.

Klartale - 15 timer siden

Noen har knust davidstjerner på jødisk gravlund

Noen har herjet på en jødisk gravlund i Trondheim. Sophie og søsteren Andrea Bodd Jensen oppdaget hærverket mandag morgen. Flere davidstjerner var knust, melder avisa Dagen.

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com