Dagbladet > Utenriks

Monday, 25 October, 13:02

Dagbladet - 16 sep 21 kl. 16:08

Vil innskrenke rettighetene: - Usmakelig

Den danske regjeringen vil nekte innsatte på livstid å date. De vil heller ikke la dem uttale seg offentlig om sine forbrytelser..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, innskrenke, rettighetene, Usmakelig
NRK - 23 aug 21 kl. 21:51

Johnny Rotten tapte rettssak

Johnny Rotten tapte en rettssak mot to andre medlemmer av bandet Sex Pistols om rettighetene til noen av bandets låter. Den tidligere trommeslageren Paul Cook og gitaristen Steve Jones gikk til sak mot Johnny Rotten, som egentlig heter John Lydon, for at noen av sangene deres kunne brukes i TV-dramaet «Pistol». Dommeren Anthony Mann kom fram til at de to kan bruke musikken i henhold til en avtale i bandet om flertallsbeslutninger om rettighetene..

NRK - 22 jun 21 kl. 15:47

Vatikanet vil stoppe LHBT-lov

Vatikanet har gjort et hittil usett inngrep i italiensk politikk, og bedt regjeringen om å endre et lovforslag som vil kriminalisere homofobi. Det skriver The Guardian. Vatikanet er bekymret for at det vil innskrenke «tankefriheten» for Den katolske kirken..

NRK - 19 okt 21 kl. 09:00

Vil innskrenke sponsorreglane

18 av dei 20 klubbane i Premier League vil ha forbod mot sponsorar som har koblingar med klubbeigarane, melder Sky Sports. Bakgrunnen er dei omstridde nye arabiske eigarane av Newcastle United, og frykta for at dei skal teikne sponsorkontrakter med saudiarabiske statseigde selskap. Forbodet er i utgangspunktet mellombels og varer ein månad.

NRK - 12 aug 21 kl. 04:31

Discovery ber Polen skrote medielov

Amerikanske Discovery ber Polens president og overhuset i nasjonalforsamlingen om å stanse en medielov kritikerne mener vil innskrenke mediefriheten i landet. Loven, som ble vedtatt i underhuset i nasjonalforsamlingen onsdag, vil hindre at selskaper utenfor EØS har en kontrollerende aksjepost i polske medieselskaper..

NRK - 25 sep 21 kl. 07:42

Må akseptere abortloven

KrF må akseptere dagens abortlov, sier sentralstyremedlem i KrF Torhild Bransdal. I valgkampen ble partileder Ropstad grillet om hvorvidt KrF vil innskrenke kvinners selvbestemmelse – uten å ha et klart svar. – Vi må vise at vi er på lag med de kvinnene som må ta de vanskelige valgene.

NRK - 13 okt 21 kl. 15:26

NHO om nye arbeidstakerrettigheter

– Det er uheldig at den nye regjeringen vil innskrenke fleksibiliteten i arbeidslivet i en tid hvor det er behov for å få flere i arbeid, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid. Almlid går ut mot Ap og Sps innstramminger, som han mener vil ramme særlig små og mellomstore bedrifter samt føre til at flere blir stående utenfor arbeidslivet..

Aftenposten - 13 jul 21 kl. 08:00

Det er et problem at kunstnere blir drapstruet og anmeldt

Vi skal styrke kunstneres kår uten å innskrenke ytringsfriheten for andre..

NRK - 26 aug 21 kl. 15:22

Støre bekymret over testkapasitet

Arberiderparti-leder Jonas Gahr Støre ber helseminister Bent Høie (H) forsikre om at det er tilstrekkelig testkapasitet i alle deler av landet. – Jeg blir urolig når jeg hører at kommuner, blant dem noen av de største, må innskrenke testingen på grunn av mangel på utstyr. Det kan gjøre økningen i smitte mer alvorlig enn den burde være, sier Støre til NTB..

VG - 10 sep 21 kl. 10:21

Fritt behandlingsvalg setter pasienten i sentrum

Det er de som ønsker å innskrenke individets valgfrihet, som må ha bevisbyrden..

E24 - 13 okt 21 kl. 15:04

NHO-sjefen om den nye regjeringen: – Uheldig å innskrenke fleksibiliteten i arbeidslivet

NHO-sjef Ole Erik Almlid reagerer på den nye plattformen fra Støre-regjeringen. Han peker på behovet for å flere i arbeid..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - I førrgår: 03:38

Høststorm i Europa - farlig vær i vente

Fire personer har så langt mistet livet i stormens herjinger. Uværet har roet seg noe, men det er fortsatt farlig vær i vente..

Dagbladet - I førrgår: 17:38

Turister skutt og drept på restaurant

To kvinner fra Tyskland og India har blitt skutt og drept i et oppgjør mellom kriminelle gjenger i den populære turistbyen Tulum..

Dagbladet - 22 okt 21 kl. 02:47

Stukket med sprøyter på nattklubb: - Redd

Flere kvinner hevder at de har fått blackouts på byen, for så å finne merker etter et nålestikk..

Dagbladet - 20 okt 21 kl. 16:10

Fikk aldri holde babyen sin

Amerikansk familie i sorg etter at den nybakte mora døde..

Dagbladet - 19 okt 21 kl. 21:11

Politivideoen sjokkerer

I nylig offentliggjorte avhørsvideoer både spøker og ler «dommedagsmamma» Lori Vallow..

Dagbladet - 19 okt 21 kl. 14:30

Fant mystisk lapp: «Ikke lyv»

Foreldrene til Gracie Spinks (23) mener politiet kunne avverget drapet på datteren. - Skikkelig frustrerende, sier moren..

Dagbladet - 19 okt 21 kl. 08:10

Funn av 900 år gammelt sverd

Et meterlangt sverd har blitt funnet på havets bunn, utenfor Israels kyst. Det antas å ha tilhørt korsfarere som seilte til «Det hellige hav»..

Dagbladet - 17 okt 21 kl. 04:57

Britisk etterretning kjente drapsmannen

Mannen som drepte den britiske politikeren David Amess, var kjent for politiet og var blitt sendt på et program for avradikalisering..

Dagbladet - 17 okt 21 kl. 03:51

Sliter mot republikanske fiender

Pengestøtten har begynt å fosse inn til amerikanske politikere før mellomvalget neste år. Noen av Donald Trumps verste fiender i det republikanske partiet, som Liz Cheney, samler inn langt mer enn kandidatene Trump ønsker i stedet..

Dagbladet - 13 okt 21 kl. 12:13

Ble mor. Så kom skrekkbeskjeden

- Jeg vil ikke la søstera mi dø mens babyen venter på henne..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt