NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 10:29

NRK - 21 mars 21 kl. 20:03

Vil ikke ha nasjonalt forbud

Regjeringen har ikke planer om et nasjonalt forbud om å ta i mot gjester på hytta. Det sier Saliba Andreas Korkunc, statssekretær i Helse og omsorgsdepartementet. Landets tredje største hyttekommune, Hol i Hallingdal, forbyr hyttegjester i påsken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Saliba Andreas Korkunc, Helse, Hallingdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, ikkeha , nasjonalt, forbud
NRK - 16 mai 21 kl. 10:33

Vil la rektor bestemme mobilbruk

Høyre sier nei til et nasjonalt forbud mot mobilbruk i klasserommet. Partiet vil la den enkelte rektor bestemme regler for mobilbruk i klasserommet. Forslaget om et nasjonalt forbud ble avvist ble avvist på landsmøtet søndag..

NRK - 12 mai 21 kl. 16:20

73 prosent svarer koronatelefonen

73 prosent av innreisende som har blitt oppringt av Nasjonalt kontrollsenter, besvarer anropet. Det viser et ferskt oppdrag fra Helsedirektoratet. I oppdraget heter det at de 27 prosentene som ikke tar telefonen når Nasjonalt kontrollsenter ringer, får SMS.

NRK - 16 mai 21 kl. 10:33

Sier nei til nasjonalt mobilforbud

Høyres landsmøte sier nei til et nasjonalt forbud mot mobilbruk i skolen. Partiet vil la den enkelte rektor bestemme regler for mobilbruk i klasserommet. 287 delegater stemte imot forbudet, 50 stemte for..

NRK - 16 juli 21 kl. 11:40

Intet forbud mot flatehogst

I dag kom EU-kommisjonen med sitt forslag til skogstrategi. Det blir ikke noe forbud mot flatehogst, kun anbefalinger om å unngå det. En lekket versjon av strategien foreslo forbud mot flatehogst, fordi kommisjonen mener det ikke er bærekraftig.

NRK - 02 juli 21 kl. 12:17

Ap og SV etterlyser fullt forbud

Arbeiderpartiet og SV reagerer kraftig på at regjeringen ikke går inn for et fullt forbud mot konverteringsterapi, men foreslår i lovforslaget som er sendt ut på høring i dag, en aldersgrense på 16 år. – Det er ikke et forbud, det er en aldersgrense for psykisk mishandling, sier SVs Freddy André Øvstegård. Kultur- og likestillingsminister Abid Raja avviser kritikken.

NRK - 22 mars 21 kl. 19:55

Nesbyen innfører gjestebegrensning

I en ny forskrift har Nesbyen kommune i Hallingdal innført forbud mot å ha flere enn to gjester på hytta, melder avisa Hallingdølen. Hemsedal sier fem, Hol har forbud, mens andre nabokommuner følger reglene i Viken med anbefaling, men ikke noe forbud..

NRK - 05 juni 21 kl. 10:19

Så vil ha nasjonalt månedskort

Senterpartiets landsmøte går inn for å innføre et nasjonalt månedskort for kollektivtransport for barn og unge og studenter. Det nye månedskortet skal være rimelig, og skal gjelde barn og unge under 25 år og stunder fram til fylte 30 år..

NRK - 12 april 21 kl. 11:12

Smittetallene ned etter påske

Smittetallene går nedover både nasjonalt og i Oslo i kjølvannet av påskeferien. Det siste døgnet er det registrert 421 nye smittetilfeller nasjonalt, noe som er 153 færre enn samme dag for én uke siden. I hovedstaden har tallene gått nedover den siste tiden.

NRK - 13 jan. 21 kl. 15:20

Oppretter nasjonalt telefonsenter

Regjeringen oppretter et nasjonalt telefonsenter for å hjelpe kommunene med å følge opp alle reisende inn til landet. Senteret skal beherske flere språk og skal lette kommunenes arbeid med å redusere importsmitte og hindre spredning..

NRK - 26 feb. 21 kl. 08:25

Er bekymret for høye smittetall

Helseminister Bent Høie er bekymret for de høye smittetallene. Smittetallene stiger både nasjonalt og i hovedstaden. – Jeg er bekymret for de høye smittetallene, sier han til NTB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

94.000 uvaksinerte voksne i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. I alt 15 prosent av den voksne befolkningen har ikke mottatt noen doser med vaksine, skriver avisen.

NRK - 30 minutter siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 1 time siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..

NRK - 1 time siden

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..

NRK - 1 time siden

Ever Given har vendt hjem

Skipet som blokkerte Suez-kanalen har vendt hjem. Konteinerskipet Ever Given, som har vært holdt tilbake i Suezkanalen siden grunnstøtingen i mars, er nå tilbake til sin hjemhavn i Rotterdam i Nederland..

NRK - 1 time siden

Person fastklemt i bil i Steinkjer

En lastebil har veltet og en person er fastklemt på Namsosvegen ved Dyrstad i Steinkjer. Nødetatene jobber med å sike skadestedet og få sjåføren ut av kjøretøyet..

NRK - 1 time siden

Fylkesvei 775 stengt etter ulykke

En trafikkulykke mellom en trailer og en bil har ført til at fylkesvei 775 er stengt. To er sendt til sykehus som følge av ulykken, som involverte fire personer. Skadeomfanget og hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.

NRK - 1 time siden

Kraftig styrtregn til Østlandet

Torsdag kan bli den våteste dagen i flere deler av landet. I Vestfold og Østfold er det utstedt oransje farevarsel på styrtregn. – Det er observert svært kraftig styrtregn i kyststrøkene i Ytre Oslofjord og det er sendt ut oransje varsel, melder Meteorologisk institutt på Twitter i 8-tiden torsdag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt