NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 21:46

NRK - 17 jun 21 kl. 10:23

Vil heve unntakstilstand før OL

Den japanske regjeringen vil oppheve unntakstilstanden i Tokyo, Hokkaido, Osaka, og seks andre prefekturer på Søndag. Det skriver The Japan Times. Tiltaket kommer etter at smittetilfellene har sunket den siste tiden, og vaksineringen har gjort stor fremgang. Det er derimot en del engstelse for at smitten tar seg opp i forkant av Sommer-OL, som starter 23. juli..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tokyo, Søndag, The Japan Times, Sommer-OL, OL

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, heve, unntakstilstand, førOL
NRK - 08 jul 21 kl. 10:39

Unntakstilstand i Tokyo under OL

Japan erklærer unntakstilstand i Tokyo gjennom hele OL, sier den japanske statsministeren Yoshihide Suga. OL i Tokyo begynner 23. juli og varer til 8.

NRK - 02 sep 21 kl. 14:58

Unntakstilstand i polske regioner

Polens president Andrzej Duda har erklært unntakstilstand i to regioner langs grensen mot Hviterussland, melder Reuters. Regjeringen ba formelt presidenten om å innføre unntakstilstand i regionene Podlaskie og Lubelskie på tirsdag, etter at mange migranter har kommet inn i landet over grensen..

NRK - 02 nov 21 kl. 19:33

Unntakstilstand i Etiopia

Etiopias regjering er har erklært en nasjonal unntakstilstand. Det innføres portforbud og vil bli satt opp veisperringer. Folk som tilhører grupper som står på regjeringens terrorliste kan nå bli arrestert uten rettskjennelse.

NRK - 12 maj 21 kl. 01:29

Erklærer unntakstilstand i Lod

Statsminister Benjamin Netanyahu skal ha erklært unntakstilstand i den sentrale byen Lod onsdag. I en uttalelse kunngjorde Netanyahu at det vil bli satt inn forsterkninger i byen etter at en mann ble drept i Lod kvelden før, og etter økt vold mellom Israel og de palestinske områdene, skriver nyhetsbyrået AFP. Netanyahu skal være på vei til byen Lod, skriver The Times of Israel..

NRK - 14 aug 21 kl. 19:32

Erklærer unntakstilstand i Haiti

Haitis statsminister Ariel Henry har erklært unntakstilstand i Haiti i en måned, etter det kraftige jordskjelvet som traff landet. Det melder Reuters. Så langt melder myndighetene om at minst 29 mennesker er omkommet.

NRK - 25 okt 21 kl. 12:28

Erklærer unntakstilstand i Sudan

Sudans øverste general, Abdel Fattah al-Burhan, har oppløst overgangsregjeringen og erklært unntakstilstand i Sudan. Uttalelsen kom i en TV-sendt tale mandag ettermiddag, timer etter at militæret pågrep landets statsminister og satte ham i husarrest. Generalen sier han snart vil etablere en «kompetent» regjering..

NRK - 18 apr 21 kl. 16:52

Blinken: USA lover å ta imot flere

President Joe Biden er bestemt på å heve tallet for hvor mange flyktninger USA skal ta imot. Tidligere i uka unngikk han å heve grensen på 15.000 som Donald Trump satte i fjor.

NRK - 11 maj 21 kl. 08:45

– Norges Bank vil måtte heve renten

Regjeringen legger opp til høyere oljepengebruk enn ventet i revidert nasjonalbudsjett. Nå må Norges Bank heve renten tidligere, forteller sjefsøkonom Elisabeth Holvik i Sparebank 1 til NTB..

NRK - 06 okt 21 kl. 20:39

Åpner for å heve gjeldstaket

Republikanerne i Kongressen i Washington foreslår en midlertidig løsning som skal sikre at statsapparatets gjeldstak blir hevet fram til desember. Det sier republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell, ifølge Reuters. Å heve gjeldstaket betyr at det vil være mulig for staten å oppta ny gjeld og betale gjeldsforpliktelser fram til desember..

NRK - 06 okt 21 kl. 20:39

Opnar for å heve gjeldstaket

Republikanarane i Kongressen i Washington støttar no ei mellombels løysing som skal sikre at statsapparatet sitt gjeldstak blir heva fram til desember. Det seier republikanarane sin leiar i Senatet, Mitch McConnell, ifølge Reuters. Å heve gjeldstaket tyder at det vil vere mogleg for staten å ta opp ny gjeld og betale gjeldsplikter fram til desember..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt