NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 00:35

NRK - 23 juni 21 kl. 16:49

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger. Per Inge Torkelsen har betydd enormt mye for byen og jeg mener det helt klart er grunnlag for å reise en statue av ham, sier gruppeleder Dag Mossige i Stavanger Arbeiderparti til Stavanger Aftenblad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger, Per Inge Torkelsen, Inge Torkelsen, Dag Mossige, Stavanger Arbeiderparti, Stavanger Aftenblad, Torkelsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, hedre, Torkelsenmed , statue
NRK - 22 juni 21 kl. 21:16

Per Inge Torkelsen er død

Per Inge Torkelsen er død. Han ble 68 år gammel. Stavanger-fødte Torkelsen var blant annet kjent som komiker, skuespiller, forfatter, og politiker..

VG - 22 juni 21 kl. 21:17

Aftenbladet: Per Inge Torkelsen er død

Humoristen og forfatteren Per Inge Torkelsen er død 68 år gammel..

Aftenposten - 22 juni 21 kl. 21:32

Per Inge Torkelsen er død

Humoristen, forfatteren og politikeren Per Inge Torkelsen døde tirsdag kveld, 68 år gammel, opplyser familien..

VG - 22 juni 21 kl. 21:17

Per Inge Torkelsen er død

Humoristen og forfatteren Per Inge Torkelsen er død 68 år gammel: - Stavanger har mistet en klovn og alvorsmann som var en viktig del av Stavangers identitet, sier ordføreren..

Klartale - 23 juni 21 kl. 08:26

Per Inge Torkelsen er død

Humoristen, forfatteren og politikeren Per Inge Torkelsen er død. Han døde tirsdag kveld..

VG - 12 april 21 kl. 12:12

Brasiliansk by bygger Jesus-statue som er høyere enn Rios

Foreløpig er bare hodet og de utstrakte armene på plass, men det er ingen tvil om at Encantados Jesus-statue blir ruvende..

NRK - 25 mai 21 kl. 03:44

Fant død mann i dinosaur-statue

En 40 år gammel mann ble lørdag funnet død funnet inne i foten til en stor statue av en dinosaur i Barcelona i Spania. Mannen hadde vært borte fra familien i to døgn før han ble funnet..

NRK - 23 juni 21 kl. 15:38

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - 25 juni 21 kl. 09:55

Nazistgruppe tagget Floyd-statue

En statue av George Floyd ble ødelagt og merket med navnet til en nynazistgruppe i New York i USA. Litt under en uke etter statuen på nesten to meter ble avduket, fant politiet statuen dekket av maling torsdag morgen lokal tid, melder AFP..

NRK - 01 juli 21 kl. 16:54

Prinser avduket Diana-statue

Prins William og prins Harry har sammen avduket en statue av sin mor Diana, som ville blitt 60 år torsdag. Prinsene har ikke blitt sett sammen i offentligheten siden begravelsen til deres bestefar, prins Philip, i midten av april. Statuen ble avduket i en liten og kort seremoni i hagen ved Kensington Palace i London.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

273 nye smittet – trenden peker opp

Det siste døgnet er det registrert 273 nye koronasmittede personer i Norge. Det er 27 flere enn forrige tirsdag. De siste sju dagene er det i snitt registrert 227 koronasmittede per dag.

NRK - 5 minutter siden

63 prosent har fått første stikk

Nå har 63,3 prosent av befolkningen fått første dose av koronavaksinen og 32,3 prosent er fullvaksinerte med to doser. Om man kun regner innbyggere over 18 år, er andelen vaksinerte henholdsvis 79,7 og 40,7 prosent. Til sammen er det nå satt 5,15 millioner vaksinedoser i Norge..

NRK - 5 minutter siden

273 nye koronatilfelelr i Norge

Det siste døgnet er det registrert 273 nye koronasmittede personer i Norge. Det er 27 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 227 koronasmittede per dag.

NRK - 15 minutter siden

Palestiner drept på Vestbredden

En palestiner er tirsdag drept av israelske sikkerhetsstyrker på den okkuperte Vestbredden, opplyser palestinske myndigheter ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Nye verdensarv-steder utnevnt

Byen Nice, Tlaxcala-katedralen i Mexico, chilenske mumier og et gammelt solobservatorium i Peru er blant stedene som har fått verdensarvstatus. Unescos verdensarvkomité, som er samlet til årsmøte i Fuzhou i Kina, ga tirsdag også verdensarvstatus til historiske jødiske sentre i Tyskland og til en del av grensen til det romerske imperiet..

NRK - 30 minutter siden

Politifolk fryktet for livet

Amerikanske politifolk fryktet for livet under stormingen av Kongressen i Washington januar. Det kom frem i flere vitnesbyrd som ble fortalt av fire politimenn under en høring i Kongressen tirsdag. De fortalte om trusler, rasisme og fysisk vold fra angriperne..

NRK - 1 time siden

Fire arrestert for gresk skogbrann

Fire personer er arrestert i Hellas, mistenkt for ha tent på branner i samarbeid med eiendomsutviklere. Brannmannskaper kjemper mot flere skogbranner som truer hovedstaden Aten..

NRK - 1 time siden

Gulltyv rømte på sparkesykkel

En bevæpnet mann som ranet en gullsmedbutikk i Paris, rømte med ransutbyttet på en elsparkesykkel. Han fikk med seg gullsmedvarer for 20 millioner kroner, og er fortsatt på frifot, melder fransk politi..

NRK - 1 time siden

Varsler ny runde om sperregrensa

Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil senke sperregrensa fra 4 til 2 prosent. Arbeiderpartiets Stein Erik Lauvås sier til Vårt Land at han vil foreslå å heve sperregrensa til 5 prosent. Partier under sperregrensa får ikke andel i de 19 utjevningsmandatene som valgloven fastsetter..

NRK - 4 timer siden

Folk er fortsatt strømløse i Agder

Uværet over Sørlandet det siste døgnet har satt sine spor. På det meste har over 3000 husstander vært uten strøm, og en del er det fortsatt. Natt til tuirsdag var det over 20.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt