NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 09:46

NRK - 02 dec 22 kl. 05:38

Vil ha null-visjon for druktning

Snart dør like mange av drukning i Norge som det gjør i trafikken. Så langt i år har 86 personer druknet, viser tall fra Redningsselskapet. I går fortalte Statens vegvesen at trafikken har krevd 111 liv så langt i år. Lederen i organisasjonen Flyte, Siv Jensen, krever handling for å få ned drukningstallene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Redningsselskapet, Statens, Flyte, Jensen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , null-visjon, for, druktning
NRK - 31 aug 22 kl. 09:52

Stoltenberg: Gorbatsjovs visjon forblir et eksempel

Mikhail Gorbatsjovs historiske reformer førte til oppløsningen av Sovietunionen, hjalp til med å avslutte den kalde krigen og ga mulighet for samarbeid mellom Russland og Nato, skriver Natos generalsekretær Jens Stoltenberg på Twitter. – Hans visjon for en bedre verden forblir et eksempel, skriver Stoltenberg..

Aftenposten - 01 okt 22 kl. 12:05

Liz Truss’ visjon kan kjøre britenes økonomi i grøften. Kan «jernkvinnen» bli tvunget til å endre kurs?

Liz Truss’ visjon kan kjøre britenes økonomi i grøften..

NRK - 19 aug 22 kl. 10:49

Kina tester fisk for covid-19

Kinesiske myndigheter har begynt å covid-teste fisk fra fiskebåtene. Dette har ført til latterliggjøring i sosiale medier. Videobilder av fisk som behandles på et fiskemottak i havnebyen Xiamen, har gått viralt på nettet.

Klartale - 06 okt 22 kl. 09:47

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

Klartale - 23 dec 22 kl. 14:20

Flest kvinner dropper alkohol foran barna

Flest kvinner dropper alkohol foran barna i jula. Det viser tall fra organisasjonen Av-og-til.Omtrent annenhver kvinne dropper alkoholen.

Klartale - 01 dec 22 kl. 06:30

Gode råd til deg som skal drikke alkohol i jula

God mat og drikke er viktig for mange i jula. Men det er også en høytid som er viktig for barna. Av-og-til er en organisasjon som jobber for at folk skal drikke smartere.

NRK - 09 sep 22 kl. 12:00

Statnett får midlertidig lov til å kutte i nettleien

Reguleringsmyndigheten for Energi (RME) har gitt Statnett en midlertidig dispensasjon til å kutte i nettleien. Dispensasjonen gjelder til 31. oktober.

VG - 11 dec 22 kl. 15:20

Hoka la ut sko til salgs for null kroner

Det ser ut som skomerket Hoka kan ha gått på en kjempesmell, da de la skopar til salgs for så lite som null kroner. Nå er kunder bekymret for hva som skjer med bestillingene..

NRK - 30 dec 22 kl. 20:09

Kjedekollisjon på riksvei 7 i Hallingdal – veien er stengt

Politiet i sørøst skriver på Twitter at det har vært en kjedekollisjon langs riksvei 7 ved Bromma. – Kjedekollisjon mellom 4–5 biler og en buss, skriver politiet på Twitter. Det skal ifølge de som har meldt inn ulykken ikke være snakk om alvorlig personskade.

Aftenposten - 27 aug 22 kl. 08:00

Vi må planlegge i dag for det klimaet vi snart vil få. Blir vi generasjon visjon eller generasjon reparasjon?

Klimaendringene har stadig sterkere konsekvenser, og det vil bli verre før vi kan få bukt med dem..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 15 minutter siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 15 minutter siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 30 minutter siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 45 minutter siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 45 minutter siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 1 time siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.

NRK - 1 time siden

El Pais: Spania sender fire til seks stridsvogner til Ukraina

Spania vil sende mellom fire og seks Leopard 2-stridsvogner til Ukraina, opplyser anonyme regjeringskilder til avisen El Pais. Det er ikke kjent når de spanske stridsvognene kan være på plass i Ukraina. Det er tidligere kjent at Spania vil sende stridsvogner til Ukraina, men forsvarsminister Margarita Robles har opplyst at de først må repareres.

NRK - 1 time siden

Radioaktiv kapsel funnen i Australia

Vest i Australia er ein knøttliten radioaktiv kapsel funnen. Det opplyser styresmaktene. Kapselen på 6 gange 8 millimeter falt av ein lastebil under transport, og store leitemannskap har leita etter han over eit stort område.

NRK - 1 time siden

355 norske selskaper konkurs i januar

I årets første måned gikk 355 norske selskaper konkurs. Det er en økning på 60 prosent fra januar i fjor. Det skriver inkassoselskapet Fair Group i en pressemelding.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com