NRK > Nyheter

Sunday, 03 March, 19:25

NRK - 02 dec 22 kl. 05:38

Vil ha null-visjon for druktning

Snart dør like mange av drukning i Norge som det gjør i trafikken. Så langt i år har 86 personer druknet, viser tall fra Redningsselskapet. I går fortalte Statens vegvesen at trafikken har krevd 111 liv så langt i år. Lederen i organisasjonen Flyte, Siv Jensen, krever handling for å få ned drukningstallene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Redningsselskapet, Statens, Flyte, Jensen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , null-visjon, for, druktning
NRK - 28 jul 23 kl. 10:30

Visjon Norge: TV-predikant Jan Hanvold vekkes fra kunstig koma

TV-predikanten Jan Hanvold (72) i Visjon Norge skal vekkes fra kunstig koma, ifølge kanalen. Han ble lagt i kunstig koma etter et hjerteinfarkt forrige helg. – Han ligger på sykehus i USA etter et sterkt hjerteinfarkt, men de har nå planer om å vekke ham etter kunstig koma, sa programleder Arne Pedersen på Visjon Norge torsdag, ifølge Dagen.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 24 jul 23 kl. 23:14

TV-predikant Jan Hanvold i kunstig koma

TV-predikant Jan Hanvold har fått hjerteinfarkt og ligger i kunstig koma, opplyser TV Visjon Norge. Verdinytt skriver at kanalen har opplyst at Hanvold ligger på sykehus i USA i kunstig koma. Visjon Norge bekrefter dette på egne sider.

Klartale - 10 okt 23 kl. 11:00

Over 187.000 flykter fra hjemmene sine ved Gazastripen

Hamas angrep Israel lørdag. Hamas er en palestinsk bevegelse. Israel har svart med å blokkere Gazastripen.

NRK - 31 aug 22 kl. 09:52

Stoltenberg: Gorbatsjovs visjon forblir et eksempel

Mikhail Gorbatsjovs historiske reformer førte til oppløsningen av Sovietunionen, hjalp til med å avslutte den kalde krigen og ga mulighet for samarbeid mellom Russland og Nato, skriver Natos generalsekretær Jens Stoltenberg på Twitter. – Hans visjon for en bedre verden forblir et eksempel, skriver Stoltenberg..

Aftenposten - 01 okt 22 kl. 12:05

Liz Truss’ visjon kan kjøre britenes økonomi i grøften. Kan «jernkvinnen» bli tvunget til å endre kurs?

Liz Truss’ visjon kan kjøre britenes økonomi i grøften..

Klartale - 22 nov 23 kl. 08:54

Nye råd for hva vi bør spise og drikke

20. juni kom De nordiske ernærings-anbefalingene (NNR). Rådene forteller oss hva vi bør spise mer og mindre av.

NRK - 03 feb 24 kl. 14:18

Varsler historisk lav strømpris

Spotprisen på strøm faller null kroner i to prisområder grytidlig søndag morgen, skriver Europower. Dette har aldri skjedd før i februar, ifølge statistikk tilbake til 1996. Rekordprisen gjelder for prisområdene NO1 (Oslo) og NO2, som dekker Østlandet, Sørlandet og Sørvestlandet.

NRK - 19 aug 22 kl. 10:49

Kina tester fisk for covid-19

Kinesiske myndigheter har begynt å covid-teste fisk fra fiskebåtene. Dette har ført til latterliggjøring i sosiale medier. Videobilder av fisk som behandles på et fiskemottak i havnebyen Xiamen, har gått viralt på nettet.

NRK - 12 okt 23 kl. 11:09

Utvalgsleder: – Null prissmitte om du kutter alle kabler

Utvalgsleder Inge Røinaas Gran i strømprisutvalget til regjeringen forteller at strømprisen vil svinge kraftig om utenlandskablene kuttes. Prisen vil også bli veldig lav. Utvalget har hverken anbefalt eller frarådet tiltak om utenlandskabler.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Masseflukt fra fengsel i Haiti

Bevæpnede gjengmedlemmer stormet søndag hovedfengselet i Haitis hovedstad Port-au-Prince. Et stort flertall av fengselets rundt 4000 innsatte har rømt, sier en lokal journalist til BBC. Fengselet skal blant annet ha huset gjengmedlemmer som var involvert i drapet på president Jovenel Moïse i 2021.

NRK - 1 time siden

Russland og Saudi-Arabia varsler fortsatt kutt i oljeproduksjonen fram til sommeren

Russland kommer til å kutte oljeproduksjonen med opptil en halv million fat daglig i årets andre kvartal, opplyser regjeringen. Formålet er å få opp prisene, skriver NTB. De russiske kuttene kommer på toppen av tidligere kutt i både produksjon og eksport av olje fra noen av verdens største produsenter, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke på riksvei 7

Nødetatene er på vei til riksvei 7 ved Sanden i Nesbyen etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet er det snakk om en frontkollisjon, men de melder at det ikke skal være store personskader. Veien er stengt som følge av ulykken og det er lange køer..

NRK - 2 timer siden

Israel skal ha boikottet Gaza-forhandlinger søndag

Israel skal ha boikottet forhandlingene med Hamas søndag, skriver Reuters, som siterer israelske Ynet. Årsaken er at Hamas har avvist kravet om å gi en fullstendig liste over hvilke gisler som fortsatt er i live, skriver de. Hamas opplyste for kort tid siden at en våpenhvile kan være på plass de neste dagene dersom Israel innfrir kravene de har satt.

NRK - 2 timer siden

Hardangervidda open for fri ferdsel

Riksveg 7 over Hardangervidda er open att søndag ettermiddag. Det kan bli kolonnekøyring på kort varsel, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 2 timer siden

Skal ha stjålet traktor – kjørte seg fast i skiløypa

Ved 9-tiden søndag formiddag fikk politiet i Innlandet melding om en traktor som hadde kjørt seg fast i ei skiløype ved Skotterud. Politiet rykket ut til stedet og fant en lokal mann i 20-årene sittende i traktoren. Da det viste seg at traktoren var stjålet, ble mannen pågrepet for dette av politiet.

NRK - 3 timer siden

11 personer involvert i ulykke på riksvei 52

Det er totalt 6 biler og 11 personer involvert i ulykken på riksvei 52 ved Slettevatnet på Hemsedalsfjellet. – Det er ikke meldt om alvorlig personskade, men en person kjøres sykehus med ambulanse for sjekk. Ytterligere to personer kjøres legevakt, melder operasjonsleder hos politiet, Vegar Møane.

NRK - 3 timer siden

Flyet med kong Harald har tatt av fra Emiratene

Flyet med kong Harald og dronning Sonja har tatt av fra Sharjah internasjonale flyplass i De Arabiske Emirater. Det mellomlandet i Emiratene litt over klokken 14.15, etter å ha vært i luften i åtte timer.

NRK - 4 timer siden

Hamas: Kan bli våpenhvile innen 24-48 timer

Hamas sier en våpenhvile kan være på plass i Gaza om 24 til 48 timer dersom Israel etterkommer kravene de har stilt, skriver NTB. – Dersom Israel går med på kravene, blant annet at internt fordrevne palestinere må få vende tilbake til den nordlige delen av Gazastripen, og at nødhjelpen trappes opp, så kan dette rydde vei for en våpenhvile i løpet av de neste 24 til 48 timene, sier en høytstående Hamas-kilde. En delegasjon fra Hamas ankom søndag Kairo for å gjenoppta forhandlingene.

NRK - 6 timer siden

Brann i kjøretøy i tunnel - veient stengt til mandag

Statens vegvesen fikk melding om brann i et kjøretøy i Magnhildskartunnelen på fylkesvei 614 mellom Florø og Svelgen. – Vi ble informert om hendelsen av forbipasserende. Tunnelen er nå stengt og nødetater er på vei, sier trafikkoperatør Christian Strømmen til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com