NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:38

NRK - 03 maj 21 kl. 14:41

Vil ha flere farger på bygg i Oslo

I en lang periode har det vært mindre farger på nye bygg i Oslo, men nå vil byrådet ta tilbake fargene i arkitekturen og bybildet. Derfor lager de en egen veileder for fargebruk i byen, forteller byråd for byutvikling Rasmus Reinvang..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Rasmus Reinvang

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , flere, farger, byggi , Oslo
NRK - 22 maj 21 kl. 09:52

Oslo vil bevare gamle bygg

Byrådet i Oslo vil bevare og bruke fleire av byens eldre bygg på nytt. No sender dei ut ei kulturmiljømelding på høyring. Byråd for byutvikling Rasmus Reinvang (MDG) nemner bygg som Kulturhuset, Sentralen og Telegrafen som eksempel på gamle bygg som er pussa opp og modernisert, skriv Avisa Oslo..

Aftenposten - 13 aug 21 kl. 10:33

Guneriuskvartalets nye farger forbløffer. Thon varsler at flere farger er på vei.

Flere reagerer på kjøpesenteret Gunerius’ nye fargedrakt. Nå skal også resten av bygget fargelegges..

Aftenposten - 14 jun 21 kl. 20:00

La oss male husene i gladere farger

Farger gir skjulte budskap og henger sammen med humøret..

NRK - 22 jun 21 kl. 01:18

Uefa tillater ikke regnbuefarger

Det europeiske fotballforbundet Uefa nekter München å lyssette stadion i regnbyens farger, til onsdagens kamp mellom Tyskland og Ungarn. Styreleder i bundesligaklubben Eintracht Frankfurt reagerer på forbudet. – Hvis München ikke får lov, så gjør vi det, skriver klubbens styreleder Axel Hellmann på Twitter.

NRK - 29 maj 21 kl. 20:23

Varehusene går tomme for tømmer

Prisen på trevarer har økt kraftig i det siste. Nå opplyser Geitanger Bygg til E24 at de er bekymret for å gå tomme for varer. – Det er litt panikk overalt.

NRK - 29 maj 21 kl. 20:23

Frykter mangel på tømmer

Prisen på trevarer har økt kraftig i det siste. Nå opplyser Geitanger Bygg til E24 at de er bekymret for å gå tomme for varer. – Det er litt panikk overalt.

NRK - 06 aug 21 kl. 09:35

Bil kjørte inn i et bygg i Storgata

Politiet i Oslo melder på Twitter at en bil har kjørt gjennom et gjerde og inn i et bygg. Bilen har kommet fra Pløens gate, over krysset i Storgata og inn i et bygg ved krysset mellom Storgata og Skippergata. Tilstanden til føreren er ukjent..

NRK - 12 mar 21 kl. 14:55

Brann i Hafslo

Naudetatane har rykt ut etter melding om ein brann i eit bygg ved Kjos i Hafslo. Politiet fekk inn meldinga litt før kl. 15.

NRK - 20 maj 21 kl. 07:52

Mangler 13.500 helsearbeidere

Samtidig som Norge har 200.000 arbeidssøkere, mangler norske virksomheter 46.000 ansatte: nær halvparten innenfor helsefag og bygg og anlegg, ifølge Navs bedriftsundersøkelse 2021.

Aftenposten - 02 jun 21 kl. 19:00

Bygg et nytt Oslo fengsel i Oslo by nå. Det haster.

Bygg et nytt Oslo fengsel i Oslo by nå. Det haster..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Haaland scoret

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz..

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 30 minutter siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 1 time siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 1 time siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 2 timer siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt