NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 21:57

NRK - 18 april 21 kl. 08:00

Vil gi asyl til noen afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har hjulpet landets styrker under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Runst 300 afghanere jobber nå for det tyske forsvaret. Nato skal trekke seg ut av landet innen september..
Les mer på NRK


Les mer om:
Afghanistan, Annegret Kramp-Karrenbauer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilgi , asyl, til, noen, afghanere
NRK - 18 april 21 kl. 06:10

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

Klartale - 28 jan. 21 kl. 16:37

Bekymret for at mange blir hindret fra å søke om asyl

FN er bekymret av bruk av tvang mot flyktninger og asylsøkere i Europa. De advarer om at det er et angrep på retten til å søke asyl..

NRK - 04 feb. 21 kl. 18:10

Myanmarsk diplomat søkte asyl

Den myanmarske diplomaten Maung Maung Latt i ambassaden i Washington søker asyl i USA i protest mot militærkuppet i hjemlandet. Regjeringssjef Aung San Suu Kyi og hennes regjering ble mandag avsatt i et militærkupp..

NRK - 08 april 21 kl. 08:40

Hongkong-aktivist har fått asyl

Nathan Law, en av Hongkongs mest fremtredende demokratiforkjempere, har sagt at Storbritannia har gitt ham asyl, skriver NTB. Law er siktet under den nye sikkerhetsloven i Hongkong. Flere demokratiforkjempere har flyktet derfra etter innføringen..

Nyhetspressen - 06 feb. 21 kl. 20:05

GULLTIPS for bokmerkene

Bokmerkeraden har vokst ut av skjermen og du finner ikke igjen avisen du vil lese. Selv etter at du har ryddet opp, er det et salig kaos, men med medienes logoer kan du raskt få orden Sider du besøker jevnlig, eller vet at du vil besøke på nytt, er det praktisk å bokmerke, men fordi det er så enkelt å opprette et bokmerke ender det ofte opp med et sammensurium av merker du har lite kontroll på. Bruk dialogboksen Rediger bokmerket med en gang du oppretter det.

NRK - 13 mai 21 kl. 15:40

FHI-direktør svarer ordførere

Ordførere i flere kommuner raste i går mot av regjeringen vil skjevfordele vaksinedoser og prioritere Østlandet. Forslaget til FHI innebærer at 319 kommuner, i opptil sju uker, vil få om lag 35 prosent færre doser enn befolkningsnøkkelen tilsier Regjeringen går inn for å gi 24 kommuner i Oslo og Viken 60 prosent flere doser enn de ellers ville fått. Årsaken er at de har hatt høyt smittetrykk over tid.

Aftenposten - 08 april 21 kl. 15:31

Synes du det går tregt med vaksineringen? Her kan 45-åringene få vaksine neste uke.

Noen blir rørt, noen gråter, noen jubler og noen føler de har vunnet i Lotto..

NRK - 08 april 21 kl. 17:19

Vil stramme inn innvandring

Den svenske regjeringen vil kun gi midlertidig opphold til flyktninger som innvilges asyl. For å få permanent opphold etter tre år, må de oppfylle krav om svenskkunnskaper, evne til å forsørge seg selv og ha kunnskap om det svenske samfunnet..

NRK - 25 jan. 21 kl. 08:24

Nordkoreansk avhopping holdt skjult

En høytstående nordkoreansk diplomat som var fungerende ambassadør i Kuwait, har hoppet av til Sør-Korea sammen med familien. Ryu Hyun-woo ankom Sør-Korea i september 2019 og søkte umiddelbart asyl, men nyheten ble holdt hemmelig fram til nylig..

VG - 14 feb. 21 kl. 03:41

Region-valg i Katalonia: – Regjeringen fengsler politiske motstandere

Lederen for separatistene befinner seg i politisk asyl i Belgia, ni andre politikere sitter fengslet i Spania. Det er bakteppet når den spanske regionen Katalonia søndag går til valg på nytt parlament..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Rykka ut til mogleg brann

Naudetatane rykker ut til mogleg byggningsbrann i Horten. Politiet oppdaterer no at det var ein eingongsgrill som var overtend..

NRK - 5 minutter siden

– Vi har ikkje kontroll per no

Politiet fortel til NRK at dei har rydda delar av torget, og no held på i sidegatene, Dei har gitt eit titals personar pålegg om å forlata sentrum. Politiet seier at dei ikkje har kontroll per no, men at dei jobbar med å få det. Opptøyane kom uventa på oss, seier dei vidare.

NRK - 15 minutter siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 15 minutter siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 15 minutter siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu: Israel vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter en ukes kamphandlinger, at Israel vil fortsette å angripe mål på Gazastripen. Netanyahu kom med uttalelsen etter et møte med forsvarstopper. Der sa han at Israel vil fortsette å angripe det han omtaler som terrormål på Gazastripen.

NRK - 15 minutter siden

Båt har grunnstøtt

Ein båt har grunnstøtt i Dolmsundet nord av Rørvik i Trøndelag. Ein person er ombord, og båten skal stå nær land..

NRK - 30 minutter siden

Luftambulanse prøver å ta dei ned

Ved 18-tida i kveld fekk politiet melding om to personar som hadde vore på Galdhøpiggen og som ikkje kom seg vidare. Norsk luftambulanse forsøker no å løfta dei to ned frå fjellsida. Det er noko tåke i høgdam så bakkemannskap er også på veg opp lia om det ikkje er gjennomførbart..

NRK - 45 minutter siden

Deler av E10 i Lofoten stengt

Veien er stengt like vest for Moskenes etter steinras. Det blir en ny vurdering tirsdag ettermiddag rundt kl 15, melder Statens vegvesen. Det er satt inn passasjerbåt fra Moskenes og Sørvågen.

NRK - 45 minutter siden

Melding om lyngbrann

Melding om gress/lyngbrann i Eidsfjord, Vesterålen. Nødetatene på vei til stedet, melder Politiet i Nordland på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt