Klartale > Nyheter

Wednesday, 28 September, 15:08

Klartale - 19 jul 22 kl. 06:30

Vil forske på hjelpen helt vanlige folk ga 22. juli for 11 år siden

77 liv ble revet bort. Fredag 22. juli er det 11 år siden terroren mot Norge. Mange vanlige folk gjorde en viktig innsats da terroristen angrep og drepte.Nå skal forskere studere denne innsatsen.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Norge, Behring Breivik, Utøya, Viken, Oslo, Antonsen, Utøykaia, AUF, Astrid Hoem, Breivik, Hoem, NTB, Jonas Gahr Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, forske, hjelpen, helt, vanlige, folkga 22 , juli for 11 år siden
Klartale - 20 apr 22 kl. 11:54

Nå kan du sende hjelp til Ukraina uten å betale for det

Mange ønsker å støtte folket i Ukraina, sier Robin Olsen. Han er administrerende direktør i Postnord. De er med på en ordning for å sende hjelp inn i landet.

Klartale - 28 apr 22 kl. 08:48

Astronauter skal forske på hvordan vi kan være lengre på månen

Fire nye astronauter har kommer fra til Den internasjonale romstasjonen (ISS). Turen tar rundt 16 timer. Kjell Lindgren, Bob Hines, Jessica Watkins og Samantha Cristoforetti er de som kom fram.

Klartale - 02 mar 22 kl. 16:30

Slik kan du hjelpe folk fra Ukraina

Millioner av mennesker har flyktet ut av Ukraina. Mange hadde kun med seg det aller viktigste de fikk plass til i en koffert eller sekk. Flyktningene vil ha behov for mye hjelp framover.

Klartale - 25 maj 22 kl. 07:00

Kan du å redde et liv?

Tenk deg at du går en tur i skogen. Fuglene kvitrer, og du hører elva suse. Plutselig faller en kvinne om på stien rett foran deg.

Klartale - 16 aug 22 kl. 13:08

Barneombudet mener skolen kan hindre at unge faller utenfor

– Det koster mye mer å reparere og fikse for disse barna enn å forebygge, sier Inga Ejer Engh til Klar Tale. Hun er barneombud.Engh mener mye kan gjøres for at disse barna kan få det bedre.

Klartale - 25 aug 22 kl. 06:00

Tre av ti innvandrere har opplevd hat det siste året

Mange innvandrere opplever diskriminering. Det viser ny rapport fra Integrerings- og mangfolds-direktoratet (Imdi). De jobber med å få innvandrere til å bli en del av landet.

NRK - 16 maj 22 kl. 14:24

Takker for hjelpen

De russiske vogntogsjåførene som sto værfaste i Kvænangen for noen uker siden har nå kommet seg ut av Norge. I Kvænangen ble det samlet inn 20 000 kroner for å sørge for at sjåførene fikk mat. I en e-post til NRK takker lederen for logistikk i det russiske selskapet Acro-Tours, Roman Evseenko, for hjelpen.

NRK - 09 jun 22 kl. 12:35

Riksrevisjonen kommer med alvorlig kritikk av det offentliges innsats mot vold i nære relasjoner

Riksrevisjonens nye undersøkelse viser samlet alvorlige svakheter ved myndighetenes innsats mot vold i nære relasjoner. – Det er risiko for at de voldsutsatte ikke får den hjelpen de trenger, skriver Riksrevisjonen i en pressemelding. Riksrevisjonen sin undersøkelse viser at offentlig ansatte er usikre i forholdet mellom taushetsplikten og avvergingsplikten, og at de ikke vet når avvergingsplikten gjelder.

Klartale - 10 jul 22 kl. 07:00

Bruker bilder fra verdensrommet for å se fortiden

Hva ville du gjort om vi fant ut at det finnes en jordklode som ligner på vår? Et sted hvor det finnes levende vesener? Kanskje til og med romvesen?

NRK - 30 aug 22 kl. 07:44

FN: Seks millioner afghanere står i fare for hungersnød

Afghanistan står overfor flere kriser, både humanitære, økonomiske, klima og sult, ifølge Martin Griffiths i FN-organet OCHA. Han ber FN-landene om å gjenoppta den økonomiske hjelpen til Afghanistan og umiddelbart gi 7,5 milliarder kroner for å hjelpe afghanerne med å komme seg gjennom vinteren. Den økonomiske hjelpen til Afghanistan ble stanset da Taliban tok over makten i landet i fjor.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 10 minutter siden

Se Støre snakke om mulige sabotasje i Østersjøen

Det er ingen konkret trussel mot norske anlegg som driver med olje og gass, sier Støre. Han er norsk statsminister.Han har invitert til pressekonferanse onsdag 15.

Klartale - 1 time siden

Durek Verrett tapte mot Se og Hør i PFU

Pressens Faglige Utvalg (PFU) er klageorganet for pressen. De behandlet en klage fra Verrett onsdag. Han er også kjent som sjaman Durek, og er forlovet med prinsesse Märtha Louise.

Klartale - 2 timer siden

Gjett hva du må betale for én dollar

Skal du til USA? Eller kjøpe noe der? Den amerikanske dollaren er dyr.

Klartale - 3 timer siden

EU truer med kraftig svar etter gasslekkasjer

Josep Borrell sier at alle forsøk på å ødelegge energi-infrastrukturen til Europa er uakseptabel. Han er lover at Den europeiske union (EU) vil svare på en «kraftig og samlet» måte. Borrell er utenrikssjef i unionen.

Klartale - 6 timer siden

Solbakken har fortsatt troen på laget

Tirsdag kveld ble den siste kampen i nasjonsligaen spilt. Norge møtte Serbia. En kamp som Norge måtte vinne, eller få uavgjort, for å vinne gruppa.

Klartale - 6 timer siden

Lærerne er sinte og skuffet

Lærerne har streiket siden juni. Stadig flere sluttet å jobbe midlertidig. Kravet var mer i lønn.

Klartale - 6 timer siden

Vil kreve mer skatt på overskudd fra norsk natur

Planen er at dette skal sikre staten 33 milliarder kroner ekstra hvert år, sier statsminister Jonas Gahr Støre.Du kan se pressekonferansen her:Klar Tale følger saken!


.

Klartale - 6 timer siden

Russland erklærer seier i folkeavstemninger

Det har vært folkeavstemninger i Ukrainske områder. De er kontrollert av Russland. De har stemt om de vil bli en del av Russland.

Klartale - 6 timer siden

Forskere mener norske gassanlegg kan være i fare for angrep

I går ble det kjent at det er tre store lekkasjer av gass i rørene Nord Stream 1 og Nord Stream 2 i Østersjøen. Det er mistanke om at noen har ødelagt disse med vilje.– Jeg tror det er Russland som vil kutte forsyningen av gass uten å si det, Ståle Ulriksen til avisa E24.

Klartale - 8 timer siden

Samarbeid om jobb gir integrering

Innvandrere og flyktninger kommer til Norge for å skape seg et nytt liv. I et liv er familie, hjem, jobb og inntekt viktig. I et nytt land er det også avgjørende å lære seg språket.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com