NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 02:58

NRK - 19 aug 22 kl. 11:05

Vil forhandle med Flytoget om flere strekninger på Østlandet

Jernbanedirektoratet ønsker å forhandle med Flytoget om togkjøring på Østlandet. Flytoget er i dag valgt som foretrukket avtalepart for togpakken kalt Østlandet 2. Det innebærer togtransport på Skien-Eidsvoll, Drammen - Lillehammer, Konsberg-Eidsvoll, Drammen-Dal, og Asker-Kongsvinger samt Bratsbergbanen. Det vil si over 30 millioner reisende i året. Den første pakken Østlandet 1, er Vy tidligere valgt som foretrukket avtalepart av Jernbanedirektoratet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Flytoget, Skien-Eidsvoll, eidsvoll, Dal, Asker-Kongsvinger, Bratsbergbanen, Vy, Jernbanedirektoratet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, forhandlemed , Flytogetom , flere, strekninger, Østlandet
NRK - 19 aug 22 kl. 13:23

Raudt reagerer på deling av jernbanen på Austlandet

Stortingsrepresentant for Raudt Geir Jørgensen kallar delinga av jernbanen på Austlandet mellom Vy og Flytoget meiningslaust galskap. Fredag blei det kjend at Jernbanedirekoratet ønsker å forhandle med Flytoget om fleire togstrekninger på Austlandet. – Regjeringa lova å stansa oppsplittinga av norsk jernbane.

NRK - 17 jan 23 kl. 11:52

Flytoget kritisk til Bane Nor

Flytoget retter kritikk mot Bane Nor etter strømbruddet i Romeriksporten i desember. – Flytoget var i dialog med Bane Nor om evakuering over eget tog eller til evakueringsplass. Dette ble ikke gjort noe som vi mener forsinket evakueringen.

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

Klartale - 17 aug 22 kl. 13:48

Derfor streiker lærerne

Lærere streiker. Og fra mandag blir streiken større.Hva er de uenige om.

NRK - 25 dec 22 kl. 11:05

Putin: – Vi er klare til å forhandle

Russland er klar til å forhandle med alle involverte parter i konflikten med Ukraina, sier Russlands president Vladimir Putin, melder nyhetsbyrået Reuters. –Vi er klare til forhandle med alle involverte om akseptable løsninger, men det er opp til dem. Det er ikke vi som nekter å forhandle, sier Putin i et statlig TV-intervju..

Klartale - 08 maj 22 kl. 07:00

Vil Putin snakke om fred eller krig under paraden?

Det er mange rykter om hva som vil skje 9. mai. Det er dagen Russland feirer at de vant krigen mot Tyskland og nazistene i 1945.

Klartale - 08 jun 22 kl. 11:10

Analytiker tror folk kan reise trygt med SAS i sommer

Hans Jørgen Elnæs er flyanalytiker i Winair AS. Han tror økonomien i flyselskapet SAS er god nok til at de klarer seg på både kort og mellomlang sikt. Dermed vil neppe problemene få følger for folk som skal reise i sommer, forklarer han til nyhetsbyrået NTB.

NRK - 17 dec 22 kl. 15:38

CIA-sjef sier Russland ikke vil forhandle

Det ser ikke ut som om Russland vil forhandle om fred i Ukraina, sier CIA-sjef Bill Burns. Han tror angrepene på kritisk infrastruktur fortsetter. Burns sier til PBS at det har vært noe mindre aktivitet i kampene nå når vinteren har satt inn, men at den russiske strategien med angrep på infrastruktur ser ut til å fortsette.

NRK - 22 jan 23 kl. 15:45

Underslagssiktet i Trondheim ville forhandle med banken

Mannen som er siktet for underslag av store beløp fra en bank i Trondheim, ville før pågripelsen forhandle med banken for å unngå anmeldelse, sier forsvareren. Mannen ble pågrepet torsdag, men dagen før kontaktet han Christian Wiig, som nå forsvarer ham, ifølge Adresseavisen. – Jeg fikk spørsmål om jeg kunne bistå med en vanskelig sak.

VG - 07 sep 22 kl. 15:09

LO øker presset mot regjeringen: Vil slå sammen Vy og Flytoget

LO bekrefter at de vil slå sammen de to statlige togselskapene Vy og Flytoget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 1 time siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 1 time siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 1 time siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 1 time siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 1 time siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.

NRK - 2 timer siden

Droneangrep mot militæranlegg i Iran

En eksplosjon ved et militæranlegg i den iranske byen Isfahan ble forårsaket av et droneangrep, melder statlig media, som siterer forsvarsdepartementet. – En av dronene ble skutt ned av luftforsvaret. De to andre ble skutt ned av automatisk ild og gikk i luften.

NRK - 3 timer siden

Artisten Tom Verlaine er død

Artisten Tom Verlaine døde lørdag etter en kort tid med sykdom. Han ble 73 år gammel. Kunngjøringen av hans bortgang ble formidlet av Jesse Paris Smith, som er datteren til artisten Patti Smith, skriver New York Times.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com