NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 11:02

NRK - 02 juni 18 kl. 13:18

Vil forby kunstgras innan 2020

Klubbane i den nederlandske toppdivisjonen ynskjer eit forbod mot å spele heimekampar på kunstgras innan 2020. – Eit forbod har ikkje vore diskutert i Noreg, men forslaget i Nederland kan skape ein diskusjon i Noreg, seier Ole Myhrvold i NFF..
Les mer på NRK


Les mer om:
Noreg, Nederland, Ole Myhrvold, NFF

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, forby, kunstgras, innan, 2020
NRK - 11 des. 18 kl. 12:55

Brexit-avstemming innan 21. januar

Ny avstemming om brexit-avtalen i Parlamentet blir halde innan 21. januar. Det stadfestar statsminister Mays kontor, etter at avstemminga i går vart utsett.

NRK - 10 juni 19 kl. 15:16

Canada skal forby eingongsplastikk

Canada skal forby eingongsplastikk innan 2021, skriv Reuters. President Justin Trudeau sa måndag at han vil forby sugerøyr, plastikkposar og eingongsbestikk som kan vere dårleg for miljøet..

E24 - 29 nov. 19 kl. 21:07

MDG vil ikke forby Black Friday: – Da må du fort forby farsdagen også

Arild Hermstad i Miljøpartiet De Grønne mener Black Friday er en helt unødvendig gimmick, men vil ikke forby shoppingdagen. – Da må du fort forby farsdagen også, sier han..

NRK - 21 mai 21 kl. 16:49

Juntaen i Myanmar vil forby parti

Juntaen i Myanmar ønsker å forlenge regjeringstida ved å forby Aung San Suu Kyis politiske parti, seier ein talsperson for skyggeregjeringa i landet til Reuters. Juntaen har lova å halde nye val innan to år..

P4 - 03 nov. 19 kl. 08:51

Airbnb vil forby husfester

Airbnb vil forby husfester etter at fem personer ble drept under en skyteepisode i et leid hus i California torsdag. Det melder selskapet på Twitter. Airbnb vil fra i dag forby såkalte «festhus», og dobler innsatsen for å bli kvitt voldelige oppførsel fra verter og gjester.

NRK - 05 juni 21 kl. 11:19

MDG vil nedlegge griseindustrien

MDGs toppkandidat til stortingsvalget i Nord-Trøndelag, Tommy Reinås, vil legge ned dagens griseindustri. – MDG vil foreta en kraftig omstilling av norsk griseindustri. Vi vil sette grisene ut, forby kirurgisk kastrering og forby CO2 som bedøvelsesmiddel.

NRK - 26 nov. 20 kl. 17:59

Vil kreve lågutsleppsløysingar

Innan 2023 vil regjeringa kreve at alle anbod på ferjer skal kreve lågutsleppsløysingar. For hurtigbåtar skal kravet innførast innan 2025, skriv E24. Regjeringa gir no totalt 89 millionar kroner til fleire fylkeskommunar for at dette skal bli mogleg..

NRK - 14 des. 18 kl. 07:14

Vil forby transpersoner i militæret

Trump-administrasjonen har spurt USAs høyesterett om å midlertidig forby transpersoner mot å tjenestegjøre i militæret. På sikt vil Trump forby det permanent, men han vil ikke vente på at høyesterett skal gjøre en grundig behandling av saken..

P4 - 08 juli 19 kl. 13:07

Sverige vil forby mer plast enn EU

Regjeringen i Sverige vil forby langt flere plastartikler enn de som omfattes av EUs plastforbud. EU-forbudet mot engangsartikler som plastbestikk og plasttallerkener innføres om to år- Sverige vil også forby plastmugger, plastbeholdere til mat og plast som forsøpler strender, melder Sveriges Radio..

NRK - 18 nov. 18 kl. 15:17

Vil ha fredsavtale innan 2019

USAs spesialutsending til Afghanistan håper at ein fredsavtale mellom Taliban og den afghanske regjeringa kan stå klar innan presidentvalet i april 2019. Ikkje namngitte kjelder seier likevel til AFP at Taliban gav uttrykk for det er altfor kort tid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ny smitterekord i Japan

Dagens smittetall i Japan registrerer over 10.000 tilfeller, skriver Reuters. Ifølge den japanske TV-kanalen Nippon TV er det ny rekord..

NRK - 1 time siden

94.000 uvaksinerte voksne i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. I alt 15 prosent av den voksne befolkningen har ikke mottatt noen doser med vaksine, skriver avisen.

NRK - 1 time siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 1 time siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..

NRK - 1 time siden

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..

NRK - 1 time siden

Ever Given har vendt hjem

Skipet som blokkerte Suez-kanalen har vendt hjem. Konteinerskipet Ever Given, som har vært holdt tilbake i Suezkanalen siden grunnstøtingen i mars, er nå tilbake til sin hjemhavn i Rotterdam i Nederland..

NRK - 1 time siden

Person fastklemt i bil i Steinkjer

En lastebil har veltet og en person er fastklemt på Namsosvegen ved Dyrstad i Steinkjer. Nødetatene jobber med å sike skadestedet og få sjåføren ut av kjøretøyet..

NRK - 1 time siden

Fylkesvei 775 stengt etter ulykke

En trafikkulykke mellom en trailer og en bil har ført til at fylkesvei 775 er stengt. To er sendt til sykehus som følge av ulykken, som involverte fire personer. Skadeomfanget og hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt