NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 18:38

NRK - 20 dec 22 kl. 06:57

Vil droppe drapssiktelse etter Grønland-skyting

Politiet vil droppe siktelsen mot mannen som er siktet for medvirkning til drap på en 28 år gammel mann på Vaterland i Oslo 27. november. Det skriver politiadvokat Kari Kirkhorn i Oslo-politiet i en epost til NRK. Mannen ble løslatt 30. november.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vaterland, Oslo, Kari Kirkhorn, NRK, Kirkhorn, Grønland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, droppe, drapssiktelse, etter, Grønland-skyting
Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

Klartale - 16 mar 23 kl. 08:25

Forsvaret vurderer å droppe alkohol på messe

Forsvaret har fått en del kritikk de siste årene. Det skriver avisa Aftenposten. Årsaken er flere saker som handler om mobbing og trakassering.

NRK - 02 mar 23 kl. 11:35

Politihøgskolen vurderer å droppe Tiktok

Flere universiteter og høgskoler bruker Tiktok aktivt. Nå vurderer Politihøgskolen å droppe appen, først og fremst av personvernhensyn. – Vi har testet ut Tiktok i inneværende rekrutteringsperiode.

NRK - 02 apr 23 kl. 11:45

Røde Kors advarer mot fortsatt skredfare i nord

Røde Kors ber innbyggere og besøkende i Troms, Finnmark og deler av Nordland om å droppe fjellturer. Det er fremdeles fare for skred. – Vi håper inderlig at folk holder seg i ro til skredfaren er over og ikke lar seg lokke til fjells av det fine været.

NRK - 29 jan 23 kl. 20:40

Politiet i Memphis har lagt ned sin «Skorpion-enhet» etter drapssiktelse

Beslutningen kommer etter dødsfallet til Tyre Nichols. Fem politibetjenter fra Memphis er siktet å ha drept 29-åringen, kort tid etter at politiet offentliggjorde videobilder som viser at de fem politibetjentene sparker og slår Nichols under en trafikkstopp 7. januar.

NRK - 04 okt 22 kl. 10:48

Tysk energikjempe vil droppe kull i 2030

Etter en avtale med den tyske regjeringen vil energiselskapet RWE droppe kullkraft tidligere enn planlagt. Men på kort sikt blir det mer kullkraft. Både Tyskland og resten av Europa står i en dyp energikrise.

E24 - 29 sep 22 kl. 20:13

Økt skatt på vannkraft: SKL og Agder Energi vil droppe milliardprosjekter

SKL og Agder Energi sier de vil droppe milliardinvesteringer i vannkraft etter regjeringens skattegrep. – Tar staten hele oppsiden, så blir det ikke lønnsomt, sier SKL-sjef John Martin Mjånes til E24..

Aftenposten - 29 sep 22 kl. 21:28

Økt skatt på vannkraft: SKL og Agder Energi vil droppe milliardprosjekter

SKL og Agder Energi sier de vil droppe milliardinvesteringer i vannkraft etter regjeringens skattegrep..

NRK - 29 sep 22 kl. 21:46

Agder Energi dropper prosjekter etter skatteforslag

Agder Energi og flere andre kraftselskap vil droppe miliardinvisteringer i vannkraft etter regjeringens nye skattegrep, skriver Fædrelandsvennen. Konsernsjef i Agder Energi Steffen Syvertsen sier til E24 at det ikke blir lønnsomt hvis 90 prosent av prisen over 70 øre blir skattlagt, slik forslaget legger opp til nå. Også Sunnhordaland Kraftlag (SKL) og Lyse vurderer å droppe investeringer og oppgraderinger som følge av skatteforslaget..

Klartale - 15 feb 23 kl. 16:15

Her kan du glede deg til våren

I Nord-Norge har det vært kraftig uvær. Slik vil det fortsette også torsdag. Men det vil roe seg før helgen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Stoltenberg: – Klima er en viktig sak for Nato

Jens Stoltenberg, generalsekretær i Nato, er også til stede under det 28. klimatoppmøte som startet i Dubai torsdag. Han sier at klima er en viktig sak for Nato fordi klimaendringer påvirker sikkerhet.

NRK - 45 minutter siden

NVE undersøker Nord Pools håndtering av strømtabbe

NVE har startet undersøkelser etter at en feilhandel fra det Norge-baserte strømselskapet Kinect Energy førte til minuspriser i Finland. – Vi ser svært alvorlig på at slike hendelser oppstår. I tillegg til store økonomiske konsekvenser kan de gi utfordringer i driften av kraftsystemet, sier Tore Langset, direktør for Reguleringsmyndigheten for energi (RME) som ligger under Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

NRK - 2 timer siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 1 time siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 2 timer siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 2 timer siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com