NRK > Nyheter

Wednesday, 20 October, 02:04

NRK - 2021-09-21 01:05:09

Vil doble USAs flyktningkvote

USAs president Joe Biden ønsker å øke antallet flyktninger som får komme inn i landet til 125.000 i det kommende budsjettåret, som begynner 1. oktober. Det opplyser det amerikanske utenriksdepartementet mandag, ifølge nyhetsbyrået Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Joe Biden, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, doble, USAs, flyktningkvote
NRK - 21 sep 21 kl. 07:44

Biden vil doble flyktningkvoten

USAs president Joe Biden ønsker å doble talet på flyktningar som får kome inn i landet til 125.000 det komande budsjettåret. Det opplyser det amerikanske utanriksdepartementet, ifølge Reuters.

NRK - 22 jun 21 kl. 15:00

Kina vil doble antall millionærer

Kina vil skape nye dollar-millionærer mer enn tre ganger så raskt som USA frem til 2025. Det viser en fersk rapport fra banken Credit Suisse. På fem år vil antallet millionærer nesten doble, med en økning på 92,7 prosent.

NRK - 23 jul 21 kl. 16:11

Vil doble toll-studieplassar

Senterpartiet vil doble talet studieplassar på bachelorstudiet i tollfag ved Universitetet i Stavanger (UIS). Heile 2064 personar søkte om plass på det nye studiet, som har 35 plassar. Studiet er dermed Noregs mest populære.

NRK - 30 maj 21 kl. 09:51

Vil doble antall togreisende

Det franske jernbaneselskapet SNCF vil doble antallet reisende som velger å ta toget på ti år, sier selskapets direktør Jean-Pierre Farandou. – Målet er at 20 prosent av alle reisende velger toget fremfor bilen. I dag velger kun 10 prosent toget, sier Farandou til avisen Le Journal du Dimanche..

NRK - 18 aug 21 kl. 07:20

Vil doble vrakpant for båt

Høyre vil doble vrakpanten for ødelagte båter, i første omgang i en prøveperiode på 12 måneder. Det sier stortingsrepresentant Lene Westgaard-Halle. Fra 2016 har det vært en ordning med 1000 kroner i vrakpant for båter inntil 15 meter..

E24 - 01 jun 21 kl. 12:48

Foreslår å doble Norwegian-styrelederens honorar

Hjørnesteinsinvestor foreslår å doble honorar til styrelederen i Norwegian til én million kroner etter «ekstra arbeidsmengde» gjennom Norwegians kriseår..

NRK - 21 sep 21 kl. 16:20

Biden doblar bidrag til klimatiltak

– Vi må støtte dei som er hardast ramma av klimaendringane, og som har vanskar med å tilpasse seg. Det sa USAs president Joe Biden på FNs toppmøte, der han kunngjorde at dei igjen vil doble sitt bidrag til det globalt klimafondet på 100 milliardar dollar. I tillegg oppfordra han andre land til å prioritere klima.

NRK - Igår: 01:40

USAs Afghanistan-utsending trekkes

Zalmay Khalilzad, USAs Afghanistan-utsending, trekker seg, opplyser utenriksminister Antony Blinken. Khalilzad ledet USAs diplomatiske arbeid i Afghanistan fram til Taliban tok over makten i august. Khalilzad ble utnevnt av Donald Trump i 2018 og ble en nøkkelfigur i fredsforhandlingene med Taliban.

E24 - 02 jun 21 kl. 06:04

Vil doble antallet ansatte: – Merker at vi er på vei ut av korona

Selskapet fra Bergen brukte nedstengingen til å utvikle nye billettløsninger. Nå vil de ta selskapet på børs og satser i flere land..

VG - 03 sep 21 kl. 01:26

Jakob Ingebrigtsen løper finale på torg: – Kan fort bli bingo

Jakob Ingebrigtsen (20) vil cashe inn over en halv million kroner hvis han vinner på et stort torg i gamlebyen i Zürich og på vanlig bane dagen etter - men har ennå ikke bestemt seg for om han vil doble..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

OL-ilden ankom Beijing

Den olympiske ilden har kommet fram til Beijing. Ilden ble mottatt av visepresident Yu Zaiqing i den kinesiske OL-komiteen som her viser fram flammen som ble fraktet med fly fra Hellas. Vinter-OL skal arrangeres i Beijing fra 4.

NRK - 30 minutter siden

Tre barn døde i luftangrep i Tigray

Tre barn ble drept i luftangrepene mot Tigray-regionen i Etiopia denne uken. Det har lokale helsearbeidere rapportert til FN. Statlige medier i Etiopia har bekreftet at det ble gjennomført et luftangrep mot Mekele, hovedstaden i regionen som fredsprisvinner Abiy Ahmeds regime gikk til krig mot i november i fjor..

NRK - 30 minutter siden

Nord-Korea bekrefter ny missiltest

Nord-Korea bekrefter at landet gjennomførte en prøveskyting av det som omtales som en ny type ballistisk missil fra en ubåt tirsdag. Nyheten gjør at det blir avholdt et krisemøte i FNs sikkerhetsråd onsdag, ifølge AFP. Ifølge diplomatiske kilder var det USA og Storbritannia som kalte inn til møtet.

NRK - 30 minutter siden

Vedum: Ingen kur mot dyr strøm

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum sier det ikke finnes noen mirakelkur mot høye strømpriser. Han sier til Klassekampen at han er bekymret over utviklingen og sier regjeringen har startet arbeidet med å få ned prisene..

NRK - 1 time siden

Over 1000 døde i Russland tirsdag

I Moskva må arbeidstakere over 60 år holde seg hjemme de neste fire månedene, og bedrifter er pålagt å ha minst 30 prosent av de ansatte på hjemmekontor. Tirsdag ble det registert 1015 koronadøde i landet, det høyeste tallet siden pandemien startet. Over 225.

NRK - 1 time siden

608 nye koronasmittet siste døgn

Tirsdag ble det registrert 608 nye koronatilfeller i Norge. Det er 18 flere enn forrige tirsdag. Den siste uka er det i snitt registrert 410 nye smittede per dag.

NRK - 1 time siden

96-åring anklaget for 11.000 drap

En 96 år gammel tidligere sekretær i konsentrasjonsleiren Stutthof møtte idag i retten i Tyskland. Irmgard Furchner anklages for medvirkning til over 11.000 drap..

NRK - 1 time siden

Årets unge kokk 2021

Vinneren av prisen Årets unge kokk 2021 ble 24 år gamle Andrea Svendsen. Hun jobber som kokk ved Bula Neobistro i Trondheim. Andreplassen gikk til Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg.

NRK - 3 timer siden

Trenger flere lastebilsjåfører

Lange arbeidsdager og dårlig lønn gjør at lastebilbransjen har mangel på sjåfører i Norge. Dette kan føre til at du ikke får de varene du har bestilt eller de du pleier å kjøpe..

NRK - 2 timer siden

Filmkritikerprisen 2021 utdelt

Filmkritikerprisen 2021 for fjorårets beste norske langfilm går til «Kunstneren og tyven», regissert av Benjamin Ree. Prisen ble overrakt vinneren under Norsk filmkritikerlags årsmøte. Vinenren er kåret etter avstemning blant lagets rundt 90 medlemmer..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt