NRK > Nyheter

Wednesday, 22 March, 13:09

NRK - 26 jan 23 kl. 04:53

Videoopptak av angrepet mot Pelosis ektemann blir publisert

Opptak av angrepet på Representantenes hus' tidligere leder Nancy Pelosis ektemann skal offentliggjøres. Det har en amerikansk dommer bestemt. Dommer Stephen M. Murphy slår i en kjennelse fast at det ikke er noen grunn til å hemmeligholde opptaket, spesielt etter at påtalemyndigheten spilte av opptaket i en åpen rettssak i forrige måned. Påtalemyndighetens ønske om å holde opptaket hemmelig, er dermed blitt avvist.
Les mer på NRK


Les mer om:
Representantenes, Nancy Pelosis, Stephen, San Francisco, Murphy, NTB, Pelosis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Videoopptakav , angrepetmot , Pelosis, ektemannblir , publisert
NRK - 30 okt 22 kl. 22:04

Angriper hadde med seg strips til Nancy Pelosis hus

Mannen som angrep mannen til lederen i Representantenes hus i USA, Nancy Pelosi, hadde med seg strips, ifølge en kilde med kjennskap til etterforskningen Kilden har ikke myndighet til å uttale seg om saken og er derfor ikke navngitt. Den 42 år gamle mannen hadde også med seg gaffateip, ifølge TV-kanalen CNN. Pelosis mann Paul ble slått i hodet med en hammer og fikk brudd på hjerneskallen i angrepet, som skjedde i parets hjem i San Francisco fredag.

NRK - 03 nov 22 kl. 22:49

Paul Pelosi utskrevet fra sykehuset

Paul Pelosi, ektemannen til lederen i Representantenes hus Nancy Pelosi, har blitt uskrevet fra sykehuset i San Francisco, melder nyhetsbyrået Reuters. Pelosis mann Paul ble slått i hodet med en hammer og fikk brudd på hjerneskallen i angrepet, som skjedde i parets hjem i San Francisco sist uke. Mannen som er siktet for angrepet mot Paul Pelosi, Nancy Pelosis mann, skal ha forklart seg om planer om å holde politikeren som gissel.

NRK - 31 okt 22 kl. 00:41

Musk tvitret konspirasjonsteori om angrepet mot Paul Pelosi

Twitters nye eier Elon Musk tvitret søndag en lenke til en ugrunnet konspirasjonsteori knyttet til angrepet mot Nancy Pelosis ektemann Paul. Musk tvitret en lenke til en artikkel fra Santa Monica Observer, som tidligere har spredd falske nyheter, blant annet om at Hillary Clinton døde og ble erstattet av en dobbeltgjenger. Artikkelen kom med ikke beviste påstander om at privatlivet til Paul Pelosi, som ble angrepet og skadd i ekteparets hjem i et angrep fredag morgen, skal ha hatt noe med angrepet å gjøre.

NRK - 16 feb 23 kl. 04:08

Nye Videoopptak fra 1986 av Titanic-vraket vises frem

Nye sjeldne videoopptak som viser passasjerskipet «Titanic» på bunnen av Atlanterhavet ble sluppet onsdag. Opptakene fra Woods Hole Oceanographic Institution (WHOI) ble filmet omtrent 3 kilometer under havflaten i 1986, kort tid etter at vraket ble funnet i to deler sørøst for kysten til Newfoundland 1. september 1985.

Klartale - 12 jan 23 kl. 14:08

Derfor er angrepet i Brasil så alvorlig

Folk stemmer fram hvem som skal styre et land. Og hvem som skal lage landets lover. Også domstolene har makt.

NRK - 29 okt 22 kl. 16:26

Nancy Pelosis mann fikk brudd på hodeskallen

Paul Pelosi, mannen til toppolitikeren Nancy Pelosi, fikk brudd på hodeskallen under angrepet fredag, ifølge amerikanske medier. 82 år gamle Pelosi ble alvorlig skadd da en mann trengte seg inn i parets hjem i San Francisco. Mannen var bevæpnet med en hammer og slo Pelosi en rekke ganger i hodet og overkroppen.

VG - 29 okt 22 kl. 01:30

Uvisst motiv i Pelosi-angrepet

Motivet bak angrepet mot ektemannen til Nancy Pelosi fredag er fortsatt uvisst. Paul Pelosis snarrådighet gjorde at politiet kom raskt til stedet og fikk overmannet angriperen..

NRK - 31 okt 22 kl. 20:00

USA: Føderal siktelse mot Pelosi-mistenkt

Det reises føderal siktelse mot mannen som er mistenkt for å ha angrepet ektemannen til kongresslederen i USA, Nancy Pelosi. Han blir siktet for å ha utøvd vold mot ektefellen til en amerikansk politiker, opplyser justisdepartementet mandag. Pelosis mann Paul ble slått i hodet med en hammer og fikk brudd på hjerneskallen i angrepet, som skjedde i parets hjem i San Francisco fredag.

NRK - 01 nov 22 kl. 01:42

- Ville ta Nancy Peloci som gissel

Mannen som er siktet for angrepet mot Paul Pelosi, Nancy Pelosis mann, skal ha forklart seg om planer om å holde politikeren som gissel. Mannen er nå siktet på føderalt nivå for blant annet drapsforsøk, opplyste statsadvokat Brooke Jenkins på en pressekonferanse mandag kveld. Han blir også siktet for å ha utøvd vold mot ektefellen til en amerikansk politiker og for å ha kidnappingsforsøk.

Klartale - 21 nov 22 kl. 14:05

Iran har angrepet kurdiske grupper i Irak

Iran har angrepet kurdiske grupper i Irak. Kurdere er en folkegruppe uten stat. De bor blant annet i Irak, Iran, Tyrkia og Syria.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fleire skadde etter skipsvelt i Skottland

Fleire personar er skadde etter at eit skip velta medan det låg i tørrdokk i ei hamn i Skottland, melder Reuters. Fem ambulansar, eit redningshelikopter og redningsmannskap har rykka ut til staden som ligg i Leith utanfor Edinburgh. Ifølge kjelder på staden var kraftig vind grunnen til velten..

NRK - 15 minutter siden

Støre: – Kontrollkomiteens Ukraina-kritikk er feilslått

Statsminister Jonas Gahr Støre mener leder av kontrollkomiteen Peter Frølich (H) prøver å «skåre billig poeng» med kritikken av regjeringens Ukraina-innsats. – Det bildet som komiteens leder prøver å tegne av norsk Ukraina-bistand, mener jeg er feilaktig, sier Støre til NTB. Støre sier at han selvsagt tar komiteens uttalelse på alvor.

NRK - 15 minutter siden

Zelenskyj på besøk nær fronten i Bakhmut

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj besøkte onsdag fronten nær Bakhmut, ifølge ukrainske styresmakter. Der skal han ha møtt soldatar i området, der det har vore svært harde kampar. Slaget om Bakhmut i Aust-Ukraina har gått føre seg i fleire månader.

NRK - 45 minutter siden

Varsler om kraftig snøfokk i Finnmark og Troms

Varslingstjenesten Varsom har sendt ut gult farevarsel for kraftig snøfokk langs kysten og fjordstrøkene i Finnmark og deler av Nord-Troms fra onsdag formiddag av..

NRK - 1 time siden

Ein person gripen for drapsforsøk i Tyskland

Onsdag blei det gjennomført aksjonar mot høgreekstreme miljø i åtte tyske delstatar og Sveits, opplyser tyske styresmakter, ifølge Reuters. Ein person er arrestert mistenkt for drapsforsøk. Ein politibetjent blei skadd då det blei fyrt av skot under aksjonen..

NRK - 1 time siden

Toga går igjen etter ulukka i Hellas

Togtrafikken mellom store byar i Hellas er onsdag i gang igjen etter den store ulukka i slutten av februar. 57 menneske omkom då to tog kolliderte i høg fart mellom Aten og Thessaloniki 28. februar.

NRK - 1 time siden

Abelprisen til matematikaren Luis Caffarelli

Abelprisen for 2023 går til den argentinsk-amerikanske matematikaren Luis Caffarelli. Det er første gong at Abelprisen blir delt ut til ein matematikar frå Latin-Amerika. Han får prisen for banebrytande arbeid med partielle differensiallikningar, som blant anna kan bidra til å forstå korleis naturen endrar seg over tid.

NRK - 1 time siden

– Helseutplattforma kan ikkje utsetjast ytterlegare

– Helseplattforma kan ikkje utsetjast ut over april 2024 med tanke på at det nærmar seg innflytting i det nye sjukehuset på Hjelset. Det sa IKT-direktør i Helse Møre og Romsdal, Helge Storøy. Helse Møre og Romsdal følgjer med på situasjonen og arbeider direkte inn mot Helseplattforma og 15.

NRK - 1 time siden

FN takkar Noreg for innsatsen for fred

FNs undergeneralsekretær for fredsoperasjonar, Jean-Pierre Lacroix. takkar Noreg for den varige støtta til FNs fredsbevaring, melder FN i ei pressemelding. I år er det 75 år sidan FNs fredsbevaring starta.

NRK - 1 time siden

Ny person pågrepet i voldtektssak i Skien

Politiet har pågrepet ytterligere en person etter at en prostituert kvinne natt til tirsdag ble ranet med kniv og voldtatt på en privatadresse i Skien. En lokal mann i 20-årene ble pågrepet samme natt, men ifølge kvinnen var det to personer til stede da hendelsen fant sted. Det skal være denne personen som nå er tatt av politiet, skriver Varden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com