NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 12:37

NRK - 12 sep 23 kl. 17:53

Video viser Kim Jong-un i Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal ha kommet til Russland. På en video ser man Kim som trer ut av det skuddsikre toget han reiser med og blir tatt imot av russiske embetsmenn på et ikke navngitt sted. Videoen er ifølge nyhetsbyrået Reuters offentliggjort av en journalist i russisk statlig TV. En annen video skal vise Kim i møte med den russiske ministeren for naturressurser. Det er også ventet Kim Jong-un skal treffe president Vladimir Putin for å diskutere salg av nordkoreanske våpen til Russland.
Les mer på NRK


Les mer om:
koreas, Kim Jong, Russland, Kim, Reuters, TV, Vladimir Putin, Nord-Koreas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Video, viser, Kim, Jong-uni , Russland
NRK - 12 sep 23 kl. 17:53

Video skal vise Kim Jong-un i Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal ha kommet til Russland. På en video ser man Kim som trer ut av det skuddsikre toget han reiser med og blir tatt imot av russiske embetsmenn på et ikke navngitt sted. Videoen er ifølge nyhetsbyrået Reuters offentliggjort av en journalist i russisk statlig TV.

Klartale - 13 sep 23 kl. 13:15

Kim Jong-un er på besøk hos Vladimir Putin

Kim Jong-un er Nord-Koreas leder. Nå er han å besøker Russland og president Vladimir Putin.Begge lederne sier de støtter hverandre.

NRK - 13 sep 23 kl. 01:56

Kim Jong-un skryter av samarbeid med Russland – forventes å møte Putin onsdag

Nord-Koreas leder Kim Jong-un er på besøk i Russland. Tirsdag ble Kim tatt imot av Russlands minister for naturressurser Alexander Kozlov i Khasan, og Kim benyttet muligheten til å skryter av samarbeidet med russerne, melder det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA. Det japanske nyhetsbyrået Kyodo siterer en anonym russisk myndighetsperson på at det er planlagt et møte mellom Russlands president Vladimir Putin og Kim Jong-un på onsdag ettermiddag på Russlands romfartssenter Vostochny..

NRK - 13 sep 23 kl. 05:53

Kim og Putin møtes på oppskytingsbase onsdag

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skryter av det viktige samarbeidet med Russland. Onsdag møter han president Vladimir Putin. Putin og Kim skal onsdag holde samtaler på en russisk oppskytingsbase for satellitter og romfartøyer helt øst i landet – Vostotsjnyj kosmodrom, melder statlig russisk TV.

Klartale - 04 jul 23 kl. 14:02

Derfor snakker så mange om Bjørnar Moxnes

Bjørnar Moxnes leder partiet Rødt. Han har blitt tatt for tyveri av et par solbriller. Nå er navnet hans overalt i norske medier.

NRK - 11 sep 23 kl. 19:55

USA: Putin fremstår desperat når han møter Kim Jong-un

Russlands president Vladimir Putin skal møte Nord-Koreas president Kim Jong-un i nærmeste framtid. USA sier de vil følge nøye med på møtet. Samtidig sier de at de ikke vil nøle med å ilegge Nord-Korea nye sanksjoner.

NRK - 14 aug 23 kl. 05:56

Kim Jong-un klandrer lokale ledere for værskader

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skjeller ut «uansvarlige» lokale tjenestepersoner for ikke å ha forhindret skader fra en tropisk storm i forrige uke. Den tropiske stormen Khanun traff Koreahalvøya like før helgen, og mandag var Kim på befaring på et oversvømt jordbruksområde øst i landet. Ifølge ham var det kronisk dårlig og uansvarlig arbeidsinnstilling som førte til at denne regionen ble påført mer skader enn andre, melder statlige medier mandag.

NRK - 13 sep 23 kl. 01:56

Kim Jong-un skryter av samarbeid med Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skryter av samarbeid med russerne da han tirsdag ble tatt imot i Khasan i Russland. Ifølge det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA blir posisjonen til Koreas arbeiderparti styrket av Russland-besøket. Kim skal i løpet av uka møte president Vladimir Putin, både sammen med militære toppfolk - men også på tomannshånd.

NRK - 12 jun 23 kl. 05:21

Nord-Koreas leder vil holde hender med Putin

Nord-Koreas leder Kim Jong-un sier han lover å holde hender med Russlands president Vladimir Putin og styrke det strategiske samarbeidet. Kim kommer med løftet i et budskap til Putin i anledning at Russland markerer selvstendighetsdagen mandag. Kim forsvarer Putins beslutning om å invadere Ukraina og sier han gir sin «fulle støtte og solidaritet».

NRK - 11 sep 23 kl. 09:25

Kim Jong-un skal ha startet reisen til Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong-un har tilsynelatende begynt på sin reise til Russland, melder den sørkoreanske nyhetskanalen YTN. Nyhetskanalen viser mandag til en sørkoreansk regjeringskilde. YTN rapporterer videre at et møte mellom Kim og Russlands president Vladimir Putin kan finne sted onsdag (NTB).

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 15 minutter siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 45 minutter siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 1 time siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 1 time siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 1 time siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

NRK - 1 time siden

Boris Johnson: Å stille spørsmål om en babys hudfarge er ikke rasistisk

Etter at rasismeanklager mot den britiske kongefamilien igjen har fått oppmerksomhet, hevder eksstatsminister Boris Johnson at det er helt normalt å lure på hvilken hudfarge et barn vil få. I et intervju med Daily Mail sier han at det er normalt for familier å lure på hvordan deres nye ufødte baby kommer til å se ut og kaller det en del av menneskets natur. Bakgrunnen for debatten er at prins Harry og hertuginne Meghan i 2021 hevdet at noen i kongefamilien var bekymret for hvilken hudfarge deres sønn ville få.

NRK - 2 timer siden

Person funnet død etter boligbrann i Malvik

Det er funnet en død person der en eldre mann er savnet, etter en boligbrann i Malvik i Trøndelag. Brannen startet tidlig lørdag morgen. Huset var fullstendig overtent da nødetatene kom til stedet.

NRK - 2 timer siden

OL-vinner dømt for storming av Kongressen

Den amerikanske OL-gullvinneren i svømming Klete Keller er dømt til seks måneders husarrest, 360 timers samfunnstjeneste og tre års prøvetid for sin rolle i stormingen av Kongressen 6. januar 2021, melder ABC News. Keller var blant de første som ble pågrepet etter kongresstormingen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com