NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 21:40

NRK - 19 feb. 21 kl. 14:08

Vidarefører nasjonale tiltak

Flesteparten av dei nasjonale koronatiltaka blir vidareførte, men det blir nokre lettar for born og unge. Det opplyste regjeringa på pressekonferansen fredag..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vidarefører, nasjonale, tiltak
NRK - 01 april 21 kl. 18:05

Regjeringa forlenger tiltak

Regjeringa vidarefører koronatiltaka i ei rekke kommunar i Vestfold og Telemark. For kommunane Holmestrand, Horten, Tønsberg, Færder, Sandefjord og Larvik vert tiltaka vidareført til og med 11. april.

NRK - 09 feb. 21 kl. 14:50

Vidarefører tiltak med nokre unntak

Regjeringa vidarefører tiltaka for Nordre Follo-utbrotet og Halden-utbrotet i fleire austlandskommunar med nokre unntak, melder Helse- og omsorgsdepartementet. Nordre Follo og Ås vert flytta frå ring 1 til ring 2, og får nokre lettingar i tiltaksnivået..

NRK - 18 mai 21 kl. 16:55

Vidarefører deler av forskrifta

Tysdag 18. mai har kommunane Ålesund, Sula og Giske valt å vidareføre delar av den lokale forskrifta fram til midnatt tysdag 25. mai.

NRK - 22 april 21 kl. 18:03

Nedjusterer tiltak i Viken-kommunar

Regjeringa har avgjort å gjere endringar i dei regionale tiltaka i Viken. Etter råd frå Helsedirektoratet, Folkehelseinstiuttet og statsforvaltaren har regjeringa avgjort at fire kommunar held fram med tiltaksnivå A, medan 17 kommunar får eller held fram med tiltaksnivå B, og 18 kommunar vert tekne ut av ordninga. I desse kommunane vert tiltaksnivået nedjustert frå tiltaksnivå A til tiltaksnivå B, eller vidareført: Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Nordre Follo, Vestby, Ås, Fredrikstad, Halden, Moss, Råde, Sarpsborg, Asker, Bærum, Drammen, Lier, Eidsvoll og Nannestad.

NRK - 10 feb. 21 kl. 13:06

Vidarefører reglar for innreise

Justisminister Monica Mæland seier vi må har kontroll, og at vi difor må begrensa importsmitte. Regjeringa vidarefører dei strenge reglane for innreise ut ferbruar..

NRK - 19 feb. 21 kl. 15:03

Vidarefører negativ koronatest

Regjeringa vidarefører krav om negativ koronatest før du skal til Svalbard. Det melder NTB. Årsaka er at dei fryktar for konsekvensane eit utbrot med det muterte viruset kan ha for ein sårbar helseberedskap i øysamfunnet..

NRK - 09 feb. 21 kl. 14:21

Råder til framleis strenge tiltak

Helsedirektoratet i samråd med FHI råder til å vidareføre sokalla ring 1-tiltak i Oslo, Halden og Sarpsborg frå 11. februar..

NRK - 09 feb. 21 kl. 14:21

Tilrår framleis strenge tiltak

Helsedirektoratet i samråd med FHI tilrår å vidareføre sokalla ring 1-tiltak i Oslo, Halden og Sarpsborg frå 11. februar..

NRK - 09 mars 21 kl. 13:17

Nye tiltak i Oslo

Det vert raudt nivå i barnehagar og i grunnskulen i Oslo. Alle fritidsaktivitetar for barn og unge vert stengt. Alle andre eksisterande tiltak vert vidareført.

NRK - 23 mars 21 kl. 18:03

Innfører nye nasjonale tiltak

Regjeringen kommer med nye nasjonale tiltak fra påsken. En meter avstand økes til to meter. Regjeringen anbefaler maks to gjester på besøk, og folk fra smitteutsatte områder bør verken dra på besøk eller motta besøk, sier helseminister Bent Høie..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 1 time siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 1 time siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 1 time siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..

NRK - 2 timer siden

160.000 demonstrerar i Frankrike

Situasjonen er amper i Frankrike, der store politistyrkar er plassert ut i fleire byar etter at over 160.000 demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronatiltak og vaksinen, skriv Le Figaro. Fleire er arresterte.

NRK - 2 timer siden

Store demonstrasjonar i Paris

Store politistyrkar er plassert ut i sentrum av Paris laurdag etter at tusenvis at demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronavaksinen. Fleire delar av byen er stengt av for publikum. Sjå demonstrasjonen direkte her..

NRK - 3 timer siden

Smittevernlege i Sogndal slår alarm

Av dei elleve som er smitta etter eit utbrot på nattklubben Meat Point i Sogndal sist helg, var det berre tre som ikkje var vaksinerte. Det har fått smittevernlege Jan Ove Tryti til å gå ut med ei åtvaring. – Smitteutbrotet i Sogndal gir oss grunn til å tru at vaksine gir dårleg vern mot smitte.

NRK - 3 timer siden

Mer regn i vente i Tyskland

Nye regnmengder skaper uro vest i Tyskland, bare dager etter at uvær førte til flommer som kostet minst 179 personer livet. Leder for nødetatene i regionen, Begona Hermann, sier at værmeldingene viser at enkelte områder kan få kraftige byger og storm, og mellom 30 og 40 liter regn per kvadratmeter. Innbyggerne har fått tilbud om evakuering i flere av områdene som allerede er hardt rammet av flom..

NRK - 3 timer siden

Både politi og brannvesen mistenkt

En politibil og brannmann i sivil-bil krasjet i Tysnes kommune i Vestland søndag på utrykning til samme ulykke. Spesialenheten for politisaker, som har etterforsket ulykken, opplyser lørdag at begge førerne har status som mistenkt i saken, skriver BT..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt