NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 22:24

NRK - 18 mai 21 kl. 16:55

Vidarefører deler av forskrifta

Tysdag 18. mai har kommunane Ålesund, Sula og Giske valt å vidareføre delar av den lokale forskrifta fram til midnatt tysdag 25. mai. Treningssenter, aktivitetsparkar, badeland, kulturhus og kino får opne igjen. For studentar betyr endringa at dei kan nytte campus fullt ut.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ålesund, Giske, Olav Mestad, Møre, Romsdal, Oddbjørn Solheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vidarefører, delerav , forskrifta
NRK - 01 april 21 kl. 18:05

Regjeringa forlenger tiltak

Regjeringa vidarefører koronatiltaka i ei rekke kommunar i Vestfold og Telemark. For kommunane Holmestrand, Horten, Tønsberg, Færder, Sandefjord og Larvik vert tiltaka vidareført til og med 11. april.

NRK - 22 april 21 kl. 18:03

Nedjusterer tiltak i Viken-kommunar

Regjeringa har avgjort å gjere endringar i dei regionale tiltaka i Viken. Etter råd frå Helsedirektoratet, Folkehelseinstiuttet og statsforvaltaren har regjeringa avgjort at fire kommunar held fram med tiltaksnivå A, medan 17 kommunar får eller held fram med tiltaksnivå B, og 18 kommunar vert tekne ut av ordninga. I desse kommunane vert tiltaksnivået nedjustert frå tiltaksnivå A til tiltaksnivå B, eller vidareført: Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Nordre Follo, Vestby, Ås, Fredrikstad, Halden, Moss, Råde, Sarpsborg, Asker, Bærum, Drammen, Lier, Eidsvoll og Nannestad.

NRK - 06 april 21 kl. 17:13

Raudt nivå ei veke til

Ålesund, Giske og Sula kommuner forlenger koronaforskrifta si med to døgn til den 14. april. Då kjem vi i rute med den sentrale forskrifta seier kommuneoverlege Olav Mestad.

NRK - 26 mai 21 kl. 12:22

42 nye smittetilfelle i Hammerfest

Det er registrert 42 smittetilfelle i Hammerfest det siste døgnet. Det er seks fleire enn dagen før. 22 prosent av innbyggarane i kommunen er no i karantene.

NRK - 14 april 21 kl. 13:14

R-talet i Noreg er 0,8

R-talet i Noreg, altså kor mange ein koronasmitta person vidarefører smitten til, er på 0,8. Det syner vekesrapportern til Folkehelseinstituttet. I alt blei det meldt om 4800 koronasmitta i Noreg førre veke.

NRK - 09 mars 21 kl. 13:17

Nye tiltak i Oslo

Det vert raudt nivå i barnehagar og i grunnskulen i Oslo. Alle fritidsaktivitetar for barn og unge vert stengt. Alle andre eksisterande tiltak vert vidareført.

NRK - 01 april 21 kl. 16:41

Råder til vidare tiltak

I sitt faglege råd til regjeringa råder Helsedirektoratet og FHI at det strengaste tiltaksnivået vert vidareført i Vestfold og Telemark. Det gjeld kommunane Holmestrand, Horten, Tønsberg, Færder, Sandefjord og Larvik fram til 11. april.

NRK - 21 april 21 kl. 13:57

– Bør oppheve tiltaka i området

Kommunar i Grenland og Vestfold har hatt eit møte med Statsforvaltaren som råder til at dei ekstra koronatiltaka i området ikkje vert vidareførte. Desse kommunane har tiltaksnivå B innført etter koronaforskrifta..

NRK - 26 april 21 kl. 11:21

Krev auke i reallønna

Fagforeiningane krev reallønnsvekst og vidareføring av kjøpekrafta når lønnsoppgjeret i staten startar måndag. Klokka 10 overleverte forbunda LO Stat, YS Stat, Akademikerne og Unio sine krav til motparten. Fristen for å verte samde er klokka 24 natt til 1.

NRK - 20 mai 21 kl. 15:37

Endrar koronatiltak i Viken

Regjeringa har bestemt seg for å vidareføre koronatiltaka i Lørenskog og Ullensaker kommune. Samtidig blir fire kommunar mildare tiltak. Dette er Lillestrøm, Nordre Follo, Rælingen og Ås.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kontroll på alle etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Brannvesenet rykker ut med båt og dykkarar, skriv 110 Agder.

NRK - 30 minutter siden

Fleire i vatnet etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Alle naudetatar er på veg til staden.

NRK - 45 minutter siden

Båt støytt på grunn i Kristiansand

Naudetatane og redningsskøyta rykker ut til melding om ein grunnstøytt båt med personar om bord. Det skal ikkje vere personar i vatnet. – Vi er på staden med mykje ressursar, skriv politiet i Agder på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Ny flaum i Belgia

Belgia er igjen ramma av kraftige flaumar laurdag, berre ei veke etter uvêret i Mellom-Europa som har tatt livet av over 200 personar. Fleire gater i Dinant i Namur er flødd over av kraftig regn, melder De Standaard. Minst 25 bilar er tatt av vatnet..

NRK - 1 time siden

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 1 time siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 2 timer siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 2 timer siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 2 timer siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..

NRK - 3 timer siden

160.000 demonstrerar i Frankrike

Situasjonen er amper i Frankrike, der store politistyrkar er plassert ut i fleire byar etter at over 160.000 demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronatiltak og vaksinen, skriv Le Figaro. Fleire er arresterte.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt