NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 19:42

NRK - 19 feb. 21 kl. 14:08

Vidarefører nasjonale tiltak

Flesteparten av dei nasjonale koronatiltaka blir vidareførte, men det blir nokre lettar for born og unge. Det opplyste regjeringa på pressekonferansen fredag..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vidarefører, nasjonale, tiltak
NRK - 01 april 21 kl. 18:05

Regjeringa forlenger tiltak

Regjeringa vidarefører koronatiltaka i ei rekke kommunar i Vestfold og Telemark. For kommunane Holmestrand, Horten, Tønsberg, Færder, Sandefjord og Larvik vert tiltaka vidareført til og med 11. april.

NRK - 09 feb. 21 kl. 14:50

Vidarefører tiltak med nokre unntak

Regjeringa vidarefører tiltaka for Nordre Follo-utbrotet og Halden-utbrotet i fleire austlandskommunar med nokre unntak, melder Helse- og omsorgsdepartementet. Nordre Follo og Ås vert flytta frå ring 1 til ring 2, og får nokre lettingar i tiltaksnivået..

NRK - 18 mai 21 kl. 16:55

Vidarefører deler av forskrifta

Tysdag 18. mai har kommunane Ålesund, Sula og Giske valt å vidareføre delar av den lokale forskrifta fram til midnatt tysdag 25. mai.

NRK - 22 april 21 kl. 18:03

Nedjusterer tiltak i Viken-kommunar

Regjeringa har avgjort å gjere endringar i dei regionale tiltaka i Viken. Etter råd frå Helsedirektoratet, Folkehelseinstiuttet og statsforvaltaren har regjeringa avgjort at fire kommunar held fram med tiltaksnivå A, medan 17 kommunar får eller held fram med tiltaksnivå B, og 18 kommunar vert tekne ut av ordninga. I desse kommunane vert tiltaksnivået nedjustert frå tiltaksnivå A til tiltaksnivå B, eller vidareført: Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Nordre Follo, Vestby, Ås, Fredrikstad, Halden, Moss, Råde, Sarpsborg, Asker, Bærum, Drammen, Lier, Eidsvoll og Nannestad.

NRK - 10 feb. 21 kl. 13:06

Vidarefører reglar for innreise

Justisminister Monica Mæland seier vi må har kontroll, og at vi difor må begrensa importsmitte. Regjeringa vidarefører dei strenge reglane for innreise ut ferbruar..

NRK - 19 feb. 21 kl. 15:03

Vidarefører negativ koronatest

Regjeringa vidarefører krav om negativ koronatest før du skal til Svalbard. Det melder NTB. Årsaka er at dei fryktar for konsekvensane eit utbrot med det muterte viruset kan ha for ein sårbar helseberedskap i øysamfunnet..

NRK - 09 feb. 21 kl. 14:21

Råder til framleis strenge tiltak

Helsedirektoratet i samråd med FHI råder til å vidareføre sokalla ring 1-tiltak i Oslo, Halden og Sarpsborg frå 11. februar..

NRK - 09 feb. 21 kl. 14:21

Tilrår framleis strenge tiltak

Helsedirektoratet i samråd med FHI tilrår å vidareføre sokalla ring 1-tiltak i Oslo, Halden og Sarpsborg frå 11. februar..

NRK - 09 mars 21 kl. 13:17

Nye tiltak i Oslo

Det vert raudt nivå i barnehagar og i grunnskulen i Oslo. Alle fritidsaktivitetar for barn og unge vert stengt. Alle andre eksisterande tiltak vert vidareført.

NRK - 23 mars 21 kl. 18:03

Innfører nye nasjonale tiltak

Regjeringen kommer med nye nasjonale tiltak fra påsken. En meter avstand økes til to meter. Regjeringen anbefaler maks to gjester på besøk, og folk fra smitteutsatte områder bør verken dra på besøk eller motta besøk, sier helseminister Bent Høie..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 30 minutter siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..

NRK - 45 minutter siden

Boris Johnson om koronasituasjonen

NRK - 1 time siden

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..

NRK - 2 timer siden

Gir 45 millioner til WHO-forskning

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..

NRK - 1 time siden

– 4-5 timers venting på Svinesund

Politiet i Øst politidistrikt opplyser at det også i dag er lange køer ved Svinesund. Ifølge politiet er det 4-5 timers ventetid for å krysse grensen til Norge. «Den største utfordringen er at de som kommer, ikke har registrert innreisen sin,» skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Senterpartiet støtter mistillit

Også Senterpartiet i Oslo støtter mistillit mot Lan Marie Berg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 2 timer siden

Norge leder WHO-arbeidsgruppe

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt