NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:12

NRK - 08 feb 23 kl. 23:04

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..
Les mer på NRK


Les mer om:
Paradise Hotel, Ludvig Dyreng, Emanuel Dyreng, TV, Dyreng

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Victor, Dyreng20 er , død
VG - 08 feb 23 kl. 22:57

Victor Dyreng (20) døde etter kreftsykdom

Onsdag døde Victor Dyreng (20) etter å ha vært kreftsyk i halvannet år. «Jeg er ubeskrivelig stolt og like mye knust – helt samtidig,» skriver broren på Instagram..

Dagbladet - 27 okt 22 kl. 11:47

Victor (25) fikk sjokkregning: - Ekstremt

Student Victor Simonsen (25) måtte betale en skyhøy pris for å fikse tennene. Nå kommer presidenten i den norske tannlegeforeningen med et godt råd for de som kvier seg for å dra til tannlegen..

Aftenposten - 01 mar 23 kl. 19:30

Victor Andersson var en fin rådgiver

Victor Andersson (1925–2023).

Aftenposten - 16 mar 23 kl. 12:39

Victor Andersson hadde et samlende vesen

Victor Andersson (1925–2023).

VG - 09 okt 22 kl. 20:50

Dansk dynamitt for Rosenborg – maktdemonstrasjon mot Vålerenga

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg – Vålerenga 3–0) Casper Tengstedt-magi og Victor Jensen-dobbel senket Vålerenga. Nå seiler Oslo-klubben akterut i medaljekampen..

Aftenposten - 09 okt 22 kl. 20:50

Dansk dynamitt for Rosenborg – slo Vålerenga 3–0 på Lerkendal

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg – Vålerenga 3–0) Casper Tengstedt-magi og Victor Jensen-dobbel senket Vålerenga..

NRK - 14 okt 22 kl. 00:30

Drone skal være observert ved gassanlegg i Tysvær

Væpnet politi rykket ut etter en mulig observasjon av en drone i nærheten av gassanlegget Kårstø i Tysvær kommune torsdag, skriver Stavanger Aftenblad. – Vi vet alle at dette er et anlegg av særskilt interesse. Vi aksjonerer derfor med politi på begge sider av Boknafjorden, sier operasjonsleder Victor Fenne-Jensen i Sørvest politidistrikt til Aftenbladet.

NRK - 14 okt 22 kl. 06:01

Politiet tror de vet hvor dronen ble styrt fra

Politiet tror dronen som ble observert av forsvaret sine folk ved Kårstø gassanlegg torsdag kveld, ble trolig styrt fra sør-sida av Boknafjorden, fra Rennesøy. – Men vi kan selvsagt ikke utelukke at det var styrt fra et annet sted, sier operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt Victor Fenne-Jensen. Han legger til at de har fått inn en del interessante opplysninger..

Klartale - 14 okt 22 kl. 08:47

Drone observert ved gassanlegg

Stavanger Aftenblad omtalte saken først. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 21.30 torsdag.

NRK - 23 okt 22 kl. 10:15

Skal ha observert drone ved Åsgard B

Politiet i Sør-Vest stadfestar at dei har fått inn varsel om ein mogleg drone utanfor Åsgard B-plattformen i 13-tida laurdag. Operasjonsleiar Victor Fenne-Jensen ved Sør-Vest politidistrikt seier det var dei tilsette på plattformen som varsla sjølve. Samtidig fekk politiet melding om det russiske fartøyet som ligg ved Ormen Lange.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 45 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 3 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com