VG > Økonomi

Mandag, 14 Juni, 17:48

VG - 06 mai 21 kl. 11:40

Vi må investere i familiene

KrF kommer alltid til å være ambisiøse på vegne av barnefamiliene. Etter helgens landsmøte får vi kritikk fra blant andre VG, som kaller det et drøyt velgerfrieri..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vi må investerei , familiene
NRK - 11 mars 21 kl. 22:41

Emiratene vil investere i Israel

De forente arabiske emirater skal opprette et fond som skal investere i utvalgte sektorer i Israel. Verdier til over 80 milliarder kroner skal plasseres i investeringsfondet. Det skal investere både i og sammen med Israel, ifølge nyhetsbyrået WAM..

Klartale - 01 mars 21 kl. 10:54

Familiene til bortførte jenter venter på svar

Før helgen ble 300 jenter bortført fra en skole i Nigeria. Familiene deres venter på svar på hva som har skjedd med barna sine..

NRK - 04 juni 21 kl. 16:07

Airbus: – Konfidensielle avtaler

Airbus vil ikke svare NRK på spørsmål omkring det hemmelige forliket de har inngått med de etterlatte etter Turøy-ulykken. I en e-post skriver helikopterprodusenten følgende: «Vi har alltid uttrykt vår dypeste medfølelse etter ulykken ved Turøy i 2016. Vi ble alle sjokkert og berørte av hendelsen, og vi fortsetter å uttrykke vår ektefølte sympati med de berørte familiene.

E24 - 22 feb. 21 kl. 14:45

Aker Clean Hydrogen satser fra Finnmark til Chile: Skal investere minst 30 milliarder

Hydrogen blir én av fire pilarer i fornybarporteføljen til Aker Horizons. Totalt regner man med å investere titalls milliarder det neste tiåret. Det skal bidra til å gjøre skipsfart utslippsfri og til å kunne bygge vindkraft i Finnmark uten kraftkabler til Sør-Norge..

E24 - 01 april 21 kl. 15:00

TSMC vil investere 855 milliarder kroner

Databrikkeprodusenten vil investere tresifrede milliardbeløp over de neste tre årene for å øke kapasiteten i fabrikkene..

E24 - 9 timer siden

Frankrike skal investere nesten 40 milliarder kroner i Egypt

Frankrike har inngått en avtale med Egypt om å investere nesten 40 milliarder kroner i offentlig transport og fornybar energi i landet..

NRK - 23 feb. 21 kl. 17:47

Koronautbrudd ved Stavanger-skole

Det er påvist minst elleve koronatilfeller i forbindelse med et smitteutbrudd ved St. Svithun VGS i Stavanger, melder Aftenbladet. De smittede er minst fire elever på samme trinn og familiene deres.

NRK - 03 mars 21 kl. 06:03

Moria-flykninger kommmer til Råde

I dag kommer de første sju familiene fra flyktningleiren Moria på Lesvos i Hellas til Norge. De 33 personene blir satt i karantene i Råde kommune. Resten av de 50 flyktningene kommer etter hvert.

NRK - 03 mars 21 kl. 06:03

Moria-flyktninger kommer til Råde

I dag kommer de første sju familiene fra flyktningleiren Moria på Lesvos i Hellas til Norge. De 33 personene blir satt i karantene i Råde kommune. Resten av de 50 flyktningene kommer etter hvert.

NRK - 25 mars 21 kl. 16:27

Klimasøksmål avvist i EU-domstolen

Et gruppesøksmål fra familier i EU, Kenya og Fiji med krav om skjerpede klimamål i unionen er avvist i EU-domstolen for andre gang. Familiene driver med landbruk eller turisme og mener de ville lide tap på grunn av for lave klimaambisjoner i EU..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Én dansk spiller smilte ikke

HELSINGØR (VG) Først snakket Kasper Schmeichel følelsesladet om mirakelet i Parken og noen minutter etterpå er det en god del latter i den danske leiren igjen..

VG - 1 time siden

Bekreftet: Start-treneren Hardarson sparket

Joey Hardarson og hans assistent Mattias Andersson er ferdig i Start. Det bekrefter Start i en pressemelding..

VG - 1 time siden

Schick med «turneringens mål»-kandidat: Utrolig mål fra midtbanen

(Skottland - Tsjekkia 0–2) En relativt kjedelig fotballkamp eksploderte etter pause. I hovedrollen sto en høyreist tsjekkisk spiss..

VG - 1 time siden

Vått i nord og hett i sør: Slik blir været denne uka

Denne uken synker temperaturene, og det blir regn i store deler av landet, men på Sør- og Østlandet trenger man ikke pakke vekk solkremen helt ennå..

VG - 1 time siden

Helsetilsynet med knusende dom: – Uforsvarlige ambulanseflytjenester i nord

Ambulanseflytjenestene i Nord-Norge er uforsvarlige, skriver Helsetilsynet i en ny rapport..

VG - 1 time siden

Aung San Suu Kyi i retten: – Forberedt på det verste

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste..

VG - 1 time siden

Norsk sykehus blir igjen i Kabul når NATO drar hjem

BRUSSEL (VG) Norge har sagt seg villig til å drive videre feltsykehuset i Afghanistans hovedstad Kabul, også etter at NATO-styrkene har forlatt landet innen 11. september i år..

VG - 2 timer siden

Derfor stormer det rundt MDGs Lan Marie Berg. Igjen.

Blir miljøbyråd Lan Marie Berg utsatt for en utidig heksejakt, eller drar partiet offerkortet i en sak der hun rett og slett ikke har gjort jobben sin?.

VG - 2 timer siden

Norge får 900.000 færre Pfizer-doser

Norge vil få færre Pfizer-doser, men flere Moderna-doser enn ventet..

VG - 2 timer siden

Filmprodusent trekker seg etter kritikk fra Jacinda Ardern

Filmen om Christchurch-massakren på New Zealand møter massiv motstand..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt