NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 07:45

NRK - 22 juli 21 kl. 03:14

Veteranskip tar inn vann

Veteranskipet MS Sandnes, som ligger til kai i Stavanger, tar inn vann. Brannvesenet kom raskt til stedet med dykkere, og pumpebiler ble rekvirert. Disse er natt til torsdag i full gang med å pumpe ut vannet. – Det skal ikke være fare for at skipet synker, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
MS Sandnes, Stavanger, Olaug Bjørnsen, Sørvest, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Veteranskip, tar, innvann
Aftenposten - 07 mai 21 kl. 07:00

De tar barna ut av klasserommet og inn i naturen. Målet er at de skal oppleve mestring.

De tar barna ut av klasserommet og inn i naturen. Målet er at de skal oppleve mestring..

NRK - 06 april 21 kl. 09:03

Nakstad: Tar en uke å få oversikt

Espen Nakstad sier at de trenger en uke før de kan se hvordan smitten har utviklet seg i påsken. – Antagelig ligger vi ganske likt med der vi var da vi gikk inn i påsken. Han sier også at det er for tidlig å lempe på de nasjonale tiltakene.

NRK - 14 mai 21 kl. 19:05

Høyre vil ha sterkøl i butikk

Høyres landsmøte går inn for å tillate salg av drikke med alkoholinnhold opp til 8 prosent i dagligvarebutikker. Det ble klart da saken kom opp til votering fredag. Det var i forkant lagt inn en dissens på det nye programpunktet, men landsmøtet endte opp med å støtte innstillingen fra flertallet i programkomiteen.

NRK - 07 april 21 kl. 07:37

Ingen datoer i gjenåpningsplanen

– Gjenåpningsplanen for samfunnet som regjeringen legger fram i dag, forteller om de ulike fasene framover mot det normale livet, og i hvilken rekkefølge vi har tenkt å lette på de ulike tiltakene, sier helseminister Bent Høie. Han sier at prioriteringen er den samme som regjeringen har hatt hele tiden. – Tiltak som rammer barn og unge vil lettes på først, og tiltak som har betydning for mange arbeidsplasser.

NRK - 09 mai 21 kl. 16:45

Bil kjørte inn i skole

En bil har kjørt inn i Mosjøen skole søndag ettermiddag. Politiet melder om hendelsen på Twitter. En person var i bilen, og ambulansepersonell tar hånd om vedkommende..

NRK - 04 juni 21 kl. 09:08

Over 50.000 på karantenehotell

I perioden 8. februar til 30. mai ble det registrert 50.

E24 - 17 juli 21 kl. 11:00

Yrja Oftedahl svarer: Slik tar du «bakveien» til drømmejobben

Hei Yrja! Jeg kom ikke inn på drømmestudiet mitt til høsten, og nå er jeg veldig usikker på hva jeg skal gjøre videre. Har du noen tips til hvordan man kan komme seg inn i en bransje uten å gå den tradisjonelle veien?.

NRK - 05 april 21 kl. 21:41

Avis tar oppgjør med asylpolitikk

Avisa Politiken tar et oppgjør på lederplass med asylpolitikk i Danmark. Mens landet sier Syria er trygt å returnere asylsøkere til, er det for farlig for danske diplomater. Vi er blitt vant til systematisk uverdig behandling av folk, skriver avisa..

NRK - 09 april 21 kl. 10:43

Siv Jensen om Solbergs bot

Frp-leder Siv Jensen sier at hun tar til etterretning at statsminister Erna Solberg (H) får 20.000 i bot etter 60-årsfeiringen på Geilo. – Vi tar til etterretning at politiet har valgt å ilegge statsministeren et forelegg for brudd på regelverket.

NRK - 09 april 21 kl. 15:19

FHI tar Janssen-alarm videre

Folkehelseinstituttet stiller seg avventende til meldingene om sjeldne blodpropper hos personer som har fått Janssen-vaksinen. – Folkehelseinstituttet mener det er bra at dette tas på alvor og at EMA går i dybden for å undersøke hva dette dreier seg om. Vi tar dette med videre i vurderingene våre rundt bruk av vaksinen i Norge, sier FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oslofjordtunnelen stengt neste uke

Oslofjordtunnelen forblir stengt fram til mandag neste uke. Det skriver Vegtrafikksentralen øst på Twitter. Tunnelen holdes stengt i begge retninger for å utbedre etter den kraftige brannen..

NRK - 45 minutter siden

Mindre enn 1 prosent smittes

Ifølge en analyse av offisielle tall fra Kaiser Family Foundation i USA er det under 1 prosent av de som er fullvaksinert som smittes av koronaviruset. Det skriver CNN. Ifølge TV-kanalen rapporterer amerikanske myndigheter kun om smitte blant fullvaksinerte dersom det resulterer i sykehusinnleggelse eller død.

NRK - 1 time siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 1 time siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 1 time siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 2 timer siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 2 timer siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 2 timer siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt