E24 > Økonomi

Tuesday, 06 June, 01:44

E24 - 11 jan 23 kl. 13:04

Vestre og Borch møter dagligvarebransjen om matprisene

Næringsminister Jan Christian Vestre og landbruks- og matminister Sandra Borch møter torsdag dagligvarebransjen for å diskutere prisøkninger på matvarer..
Les mer på E24


Les mer om:
Jan Christian Vestre, Sandra Borch, Borch

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vestreog , Borch, møter, dagligvarebransjenom , matprisene
NRK - 07 jan 23 kl. 12:09

Næringsministerens selskap saksøker Burger King

Næringsminister Jan Christian Vestres (Ap) møbelselskap Vestre As saksøker fastfood-kjeden Burger King for angivelig bruk av billigkopier av designmøbler. Vestre As og Burger King møtes i Oslo tingrett i mars. Stridens kjerne er at det internasjonalt anerkjente møbelselskapet Vestre As mener Burger King har kopiert møblene deres.

NRK - 20 apr 23 kl. 11:48

Taus Vestre: Ingen kommentar

Næringsminister Jan Christian Vestre vil ikke svare på om han kunne tenke seg å bli del av ledelsen i Arbeiderpartiet. Vestre deltok på åpningen av Barne- og ungdomstinget i Oslo torsdag, men trass gjentatte forsøk fra NRK var svaret hans det samme på spørsmålet om han stiller seg til disposisjon som nestleder: – Jeg har ikke noen kommentarer til det. Det må du snakke med valgkomiteen om.

Klartale - 16 jan 23 kl. 06:00

Får vi en ny smørkrise?

– Det sier seg selv at det er noe som ikke går opp her. På enkelte varer mener jeg at økningen på pris vi ser, gjør seg vanskelig å forklare. Det sier Sandra Borch til nyhetsbyrået NTB.

NRK - 30 jan 23 kl. 08:21

Borch sender advarsel til dagligvarebransjen om prisøkning

Landbruksminister Sandra Borch (Sp) advarer dagligvarebransjen mot å øke prisene mer enn nødvendig på onsdag. Dagligvarekjedene og leverandørene har selv varslet nye kraftige prishopp fra 1. februar.

NRK - 08 jan 23 kl. 21:35

Vestre vil endre brukthandelloven

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) er i gang med å se på den utdaterte brukthandelloven for å legge bedre til rette for brukthandel, reparasjon og utlån. Det haster med å omstille samfunnet i en mer bærekraftig retning, understreker Vestre overfor Nationen. Regjeringen vil i året som kommer prioriterer å legge til rette for mer utlån, reparasjoner og brukthandel for både privatpersoner og bedrifter, ifølge Vestre.

NRK - 12 jan 23 kl. 11:04

Vestre: – Kan grense til ulovlig prissamarbeid

Torsdag møtte landbruksministeren og næringsministeren dagligvarekjedene. Næringsminister Jan Christian Vestre er kritisk til at dagligvarekjedene har varslet nye prisøkninger i tiden fremover. – Det er urovekkende at aktører i markedet gjennom mediene varsler om prisøkninger og endringer før de skjer.

NRK - 22 mar 23 kl. 14:53

Forlik mellom Burger King og næringsministerens møbelselskap

Burger King og næringsminister Jan Christian Vestres (Ap) møbelfirma har inngått forlik etter at Vestre AS saksøkte fast food-kjeden for møbelkopier. Det bekrefter Vestres advokat Rune Nordengen til Dagbladet onsdag. Møbelselskapet Vestre AS mente at Burger King hadde kopiert møblene deres.

NRK - 05 maj 23 kl. 10:51

Vestre: Strømprisene skal være lavere i Norge enn i Europa

Næringsminister Jan Christian Vestre har ledet arbeidet med kraftpolitikken på Aps landsmøte. Nå er innstillingen fra redaksjonskomiteen klar. Vestre slår fast at «strømprisene skal ned og være lavere i Norge enn i Europa.

Klartale - 05 maj 23 kl. 13:30

Vil ha billigere strøm i Norge

Jan Christian Vestre er nærings-minister for Arbeiderpartiet (Ap). Partiet har i disse dager landsmøte. Vestre har ledet arbeidet med kraft-politikken på landsmøtet.

NRK - 17 okt 22 kl. 05:28

Borch kritiserer prisøkning hos matkjedene

Mat- og landbruksminister Sandra Borch (Sp) mener dagligvarekjedene har satt opp prisen på flere matvarer mer enn det er grunnlag for. En økning i matprisene på 12 prosent er ifølge Statistisk sentralbyrå den viktigste årsaken til at årsinflasjonen lå på 6,9 prosent i september. Statsråd Borch mener kjedene har satt opp prisene mer enn nødvendig på en del matvarer, skriver Dagens Næringsliv.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Trebil solgt for 2,48 millioner på auksjon

Den 74 år gamle snekkeren som har bygget bilen, brukte hele fem år og omtrent 5000 timer på å bygge trebilen..

E24 - 4 timer siden

Etterlyser regjeringens varslede mineralstrategi

Næringsministeren lovet en strategi for mineraler i 2022, og deretter våren 2023. Næringsliv og politikere venter fortsatt på svar..

E24 - 10 timer siden

Nedgang på Wall Street: Apple-aksjen vingler etter produktlansering

Apple nådde ny toppnotering, før aksjen falt etter ny produktlansering..

E24 - 10 timer siden

Nedgang på Wall Street: Apple-aksjen snur ned etter lansering

Apple nådde ny toppnotering, før aksjen falt etter ny produktlansering..

E24 - 6 timer siden

Inkassoselskap ber om gebyrkutt: – Urimelig belastning

Fair mener at salærene må reduseres, selv om det er dette som gir inkassoselskaper inntekter..

E24 - 8 timer siden

USAs finanstilsyn saksøker verdens største kryptobørs

Kryptogiganten Binance og toppsjef Changpeng Zhao saksøkes av det amerikanske børs- og finanstilsynet (SEC)..

E24 - 9 timer siden

Sa ja til felt til 165 milliarder: – En stor dag

Stortinget godkjente mandag tre Aker BP-prosjekter til totalt 165 milliarder kroner. SV er skeptisk til oljeprisene som legges til grunn, men Aker BP mener prosjektene er robuste..

E24 - 10 timer siden

Forsiktig oppgang på Wall Street

Apple-aksjen har nådd ny toppnotering. Samleindeksen S&P 500 er nesten inne i «bull market», etter å ha klatret nær 20 prosent siden oktober i fjor..

E24 - 10 timer siden

Flatt på Wall Street fra start

Apple-aksjen har nådd ny toppnotering..

E24 - 11 timer siden

Klimarapport etterlyser mye strøm: – Urealistisk

Tilgang på kraft kan bli et hinder for Norges klimamål, ifølge en fersk rapport fra Miljødirektoratet. – Det er en akilleshæl, sier direktoratets direktør Ellen Hambro..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com