NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 01:00

NRK - 23 nov 22 kl. 10:02

Vesterålen: Tre personer siktet for grov voldtekt løslates

Tre menn som er siktet for grov voldtekt i et busskur på Kleiva i Vesterålen 30. oktober, løslates. Fra før er den fjerde siktede løslatt. – Beslutningen kommer som et resultat av at etterforskningsmessige hensyn ikke tilsier at det er nødvendig med fortsatt varetektsfengsling. De fire har fortsatt status som siktet i saken, opplyser Nordland politidistrikt.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kleiva, Vesterålen, Nordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vesterålen, Trepersoner , siktet, for, grov, voldtekt, løslates
NRK - 26 jan 23 kl. 07:23

Nå siger skreien inn mot kysten

Nå er det like før det store skreiinnsiget i Vesterålen. Det skriver Bladet Vesterålen. Etter noen dager med uvær og landligge for fiskerne i Vesterålen, var forholdene til havs bedre onsdag.

NRK - 07 nov 22 kl. 10:36

En av de fire i Vesterål-saken anker ikke varetektsfengsling

En av de fire mennene som er siktet for medvirkning til grov voldtekt i Vesterålen, anker ikke varetektsfengsling. Det bekrefter hans forsvarer Hanne Skare til VG. – Han kommer ikke til å anke, og velger og akseptere varetektsfengslingen, sier Skare.

NRK - 03 nov 22 kl. 17:32

Fire ukers varetekt for siktede etter voldtektssak

Salten og Lofoten tingrett har i en kjennelse varetektsfengslet de fire siktede i voldtektssaken fra Vesterålen. Søndag ettermiddag mottok politiet en melding fra en innringer som fortalte om det politiet omtalte som en hendelse som skal ha skjedd i et busskur på Kleiva i Sortland kommune i Vesterålen. De fire ble tatt inn til avhør for to dager siden, og har så langt avgitt avvikende forklaringer.

NRK - 18 aug 22 kl. 05:57

Sjeldan skjelpadde dukka opp i Vesterålen

Verdas største skjelpadde, ei havlærskjelpadde, dukka opp utanfor Stø i Vesterålen. Ifølgje Dag Dolmen ved NTNU blir ikkje skjelpadda sett i Noreg oftare enn ein gong i tiåret. Havlærskjelpadde er den største skjelpaddearten i verda og er ein trua art.

NRK - 06 okt 22 kl. 21:47

Tok med luftvåpen til Vesterålen islamske senter

En person kom i kveld inn på Vesterålen islamske senter med en pakke som viste seg å inneholde et våpen, melder politiet på Twitter. Det viste seg å være et luftvåpen, og politiet har kontroll på personen. Politiet vet ennå ikke hvorfor personen valgte å ta med pakken med luftvåpenet inn på senteret, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 11 okt 22 kl. 22:43

Leter etter savnet person i havet i Vesterålen

Tirsdag kveld pågår det et søk på havet etter en savnet person ved Melbu i Hadsel kommune. Det sier Hovedredningssentralen i Nord-Norge. – Vi leter etter en savnet vindsurfer i området Melbu og Hadselfjorden.

NRK - 15 okt 22 kl. 19:01

Brann i garasje i Vesterålen

Klokken 19:00 melder politiet i Nordland at det brenner i en bygning på Kvalsaukan i Vesterålen. Når brannvesenet dukket opp på stedet viste det seg å være kraftig røykutvikling i en frittstående garasje. Brannvesenet er i gang med slukkearbeidet.

NRK - 20 okt 22 kl. 23:13

Elon Musk fikk nei i Vesterålen

Kommunepolitikerne i Øksnes i Vesterålen sier nei til at SpaceX får bygge antenner til Starlink-systemet på en nedlagt skole. Under et møte i Øksnes kommune i går stemte et enstemmig teknisk utvalg nei. Det britiske selskapet Aql som samarbeider med Elon Musk-eide SpaceX fikk avslag på sin søknad om dispensasjon for å drive industri på tomta til den nedlagte skolen på Strengelvåg.

NRK - 10 nov 22 kl. 11:18

Brannen på Melbu er oppklart

Det informerer seksjonsleder i patruljeseksjonen i Vesterålen, Trond Olsen, til VOL torsdag formiddag. – Brannen er oppklart. Vi avhørte to personer i går, som var mistenkt for å stå bak brannen på stadion.

NRK - 14 nov 22 kl. 11:46

Erstatter ikke kabelen som forsvant fra Vesterålen

Tidligere har NRK omtalt den 10 tonn tunge kabelen som forsvant fra havbunnen utenfor Bø i Vesterålen. Kabelen ble brukt av Havforskningsinstituttet. Den ga forskerne verdifull informasjon og bilder fra dypet av havet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 30 minutter siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 1 time siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 1 time siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 2 timer siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 2 timer siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 2 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 3 timer siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com